Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte,musim sa pochvalit. Teraz nie so mnou,ale s mojou sestrou. Ked som zacala chudnut a zhodila som prvych 10 kil,motivovalo ju to a pustila sa do toho tiez. Zhodila za necele 2 mesiace svoju prvu desiatku kil a toto su vysledky: (poociatocna vaha 84 kg,dnesna 73,9 kg) ......snad to motivuje aj Vas 😀
PS: ma len 18 rokov,cize nie je po porode,ale aj tak je to krasny uspech 🙂) a ide dalej 😀
@adky jej super, aj ja by som chcela tolko zhodit,ideme koncom februara na neplanovanu svadbu, tak by som chcela mat uz menej kil
Ahojte dievcata 🙂 Dnes ma byt zatmenie slnka,ale tu je taka hmla,ze nic nevidno ☹
Vcera som sa drzala vyborne,aj ked mali sme navstevu a moj muz vytiahol este medovniky 🙂
Ja pitny rezim riesim tak,ze si do 1,5 litrovej flase nalejem rano vodu a vidim tak kolko pijem.Ked vypijem flasu,tak si dam magnetku na malej fotku na chladnicke(je tam s flasou,volam ju pitny rezim)
@adky parada,tie fotky su dobry napad.Ste sikulky aj so sestrou 😀 Gratulacia 🙂 🙂
@groka ja už mám 3 magnetky na chladničke a ide to v pohode, inak aj mne muž povedal už viac krát o tom ako vyzeram niekedy ma to aj zamrzí (nehovorí mi nič zlé) ale poznamky ma. Ale som sa rozhodla, že nikomu nič už nejdem hovoriť, lebo ked som sa pochválila, že chudnem tak to vždy zlyhalo a každý mal blbé poznámky, takže teraz potichučku a fakt to musím zmáknuť. Raňajkovala som slnečnicový chlebík s maslom a k tomu 2 plátky syra 30 % a šalátovú uhorku. Idem porozmýšlať čo budem variť na obed
Ahojte. Chcem sa spytat, ci mozem si dat neochutene burizony, tie mam rada
@michaelapillarova podla mna určite 🙂
babz pekne sa držite ja som rano pečenovej paštete zas neodolala, kazim tu asi moralku 😝 ale zajtra už budem poslušna lebo idem domov a tam take dobroty nemam... Dnes idem ku starkej tak si možno prinesem kozí syrček, mnam, ten je taky zdravy, ale ked tak čitam že dva platky syra... mno ja zjem na ranajky polku hrudky 😅 lebo je taký výborný. A navyše je protirakovinovy, a kedže ešte kojim, mam dobry pocit že to všetko ide do mliečka.
Inak pochvalime sa že dnes už bola paradna noc, malemu už opadavaju chrastičky z tych kiahni, zvladol to bravurne a nakoniec som aj rada že ich už prekonal a nebudeme sa s tym trapiť ked bude starší vraj je to vtedy naročnejšie
@vejula no tak vam uz je fajne, ked uz prekonate kiahne, no ano je to lepsie ked ich prekona ako dieta, nie je dobre ked ich dostane v puberte a starsi organizmus horsie moze znasat, nemusi, ale moze
@michaelapillarova jj najprv som sa bala že je na to moc maly ale ked som videla ako to užasne zvlada... tak som aj rada. Mamina hovorila že my sme to už znašali horšie a to sme mali ja nejake 4-5 rokov a braško 3-4 roky. A že sme boli fest nervozny. Krpček si to ani moc neuvedomoval.
baby kuk tu super stranka co nepoznate
www.fitweb.cz tam si mozete pisat jedla co zjete vyhodi vam kolko ste zjedli KJ a tak isto si mozete zapisovat cinnost a vypise vam kolko ste spalili,kuknite
@vejula no ano, on sa este asi nevie ani skrabat a mam brata 13 rocneho a on ich este nemal, kamoska je po 30 a este nemala
@michaelapillarova fuu no to je neprijemne... A ta kamoška hlavne ked bude tehu nech sa im vyhyba vtedy je tonebezpečne 😔
@vejula no veru, uz jedno dieta ma
ahojte, všetkým aj novým pekný deň.poviem Vám, že mám problém dočítať 😀 toľko sa tu toho nakopilo @adky, tie fotky nemajú chybu , gratulujem aj tvojej sestre a obdivujem 🙂 , @yennn dík za tabuľku a graf, máš s tým naozaj kopec práce a obdivujem ťa ako to zvládaš, s pravidlami úlne súhlasím, dobre si to napísala, takže v pondelok do 13,00 hlásim, to už dúfam bude aj tá nová digi váha, tak som zvedavá, čo odváži
@debie tortička bola krásna, ja dám malej upiecť, máme tú takú pani, čo pečie aj na svadby aj mne piekla, len je to musím povedať hodne zavčasu, lebo má toho veľa, aj tie tvoje fotky s malou sú úžasné.,
všetkým detičkám čo súchoré želám skoré uzdravenie, ja mám chorého syna asi nejaká viróza, ráno 38 a teraz spí , dúfam, že to nebude nič vážnejšie, nerada by som bola, keby aj malá ochorela 😒
ospravedlňujem sa , že viac neprispievam, ale nie je čas, včera nám odišlo čerpadlo na vodu, tak sme teraz bez vody, dúfam, že mm rýchlo spojazdní
@loss loss a vies aj preco si pribrala? Alebo to bolo tak postupne a ani si sa nenazdala a mas 66, hm? 😠 🙂 Inac vitaj, si tu spravne, ked chces schudnut, tu sa chudne jedna radost - najma po vianociach, heheh 😀
@debbie nie este nechodi, i ked na novy rok sa sam pustil a presiel dva-tri kroky, ale odvtedy nie. Okolo nabytku a stien beha rychlo, posuva (tzv. šoféruje) už kadečo... prečo sa pýtaš?
@groka nech sa rychlo uzdravis a blahozelam k neodvazeniu sa 🙂 A drzim palce na sobotnajsiu oslavu, aby si to zvladla s co najmensimi stratami. A samozrejme, vsetko najlepsie! 🙂
@vejula to ano, v tom mas pravdu, lenze som si to pos.ala lebo mi nefunguje metabolizmus a tak sa mi bude zle chudnut, momentalne je to hnusna hladovka, uz som z toho nestastna. A ked sa dam do poriadku a zacnem pekne papat normalne veci 5x denne, co myslis co sa stane? ☹
Ale neriesme to, mas svojich starosti dost... Som rada ze kiahne uz mate za sebou, mas pravdu ked su deti starsie, je to horsie.. vraj.
ahojte baby, ja mam riadnu depku, medzi sviatkami sme sa dali doma fotit a vcera nam dosli fotky....ako, fotky su nadherne, deticky su krasne, ale ja mam tak vyzraty ksicht, ze to ani nie som ja ☹ 😠 😢 Normalne si myslim ze podla fotky co mam na Facebooku by ma niekto ani nespoznal...a to tam mam fotku z leta 2009 ked som otehotnela ☹

baby, inak ked si pozriete podrobne tabulku, takmer kazdu (okrem super cielavedomych chuduliek) vianoce vratili vahovo o minimalne mesiac dozadu, brrrrr je to strasne. 😖