Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ja by som poprosila vysvetliť 🙂 lebo teda 266 strán som nestihla prečítať, ale názov témy sa ma týka, ja som síce nepribrala ale ani neschudla už asi pol roka a to sa neprejedám, chodím cvičiť trikrát do týždňa, mám dve deti a ešte dojčím a aj tak sa ma tá váha drží. potrebujem zhodiť 9 kíl. tak pomoooooooooc
@betty21 dakujem,Jurko bude mat 5 mesiacov v piatok,no jo,2 zubky vonku,treti nam ide,ale ten je pomalí
sedi ale sa nepretacal,od vcera uz aj to 😀
on mal menenu krv mali sme problemy s RH tak preto a od jeho narodenia ma kazdy strasi tym,ze je pomali a nevyvyja sa a neviem co,staci ked ho vidim,nejde tempom ako ine deti,ze postupne,on doslova zo dna na den
@betty21 prepacte, uz tu vec co sa zacina na S nebudem nikdy spominat 😉 Ano chod sa napit a daj si ovocnu zuvacku bez cukru, ja žvacham ostosest. Jednak citis "v hube" sladke takze ta ani nenapadne tuzit po niecom inom sladkom, jednak ti to pomaha pretravit a este to aj (vraj) cisti zuby 🙂 Len musis mat kvalitne blomby, tvrdi moja mama. 😀 😀
@yennn dúúúúúúúfam aj ja že nám tie kilá, ani nie vianočné aspoň u mňa ale kojacie 😀 😀 😀 😀 pôjdu dole, vieš ja som kvôli tomu môjmu žlčníku stále opatrná čo zjem, takže šalát som len okoštovala a rybu tiež a o zákuskoch sa dá povedať to isté, vieš predstava žlčníkového záchvatu ma pekne brzdí
@betty21 to verim, ja som si tym presla. A najma vies ist na pohotovost so zlcnikovym zachvatom kedykolvek, ale na vianoce alebo silvestra by som to neskusala - doktori po nich hadzu vidly 😀 😀 😀 Na vianoce ci na silvestra sa na pohotovost chodi (s prepacenim, tfuj tfuj) len s kostou v krku ci odtrhnutou rukou z pyrotechniky
@tinockaaa cojaviem.... tak skok z okna by mnohe vyriesil, ked uz to takto spominas, co si budeme klamat 😀 😀 😀
No ok, tak ze vodicku pijes, to je super. Ranajkujes, to je super. Ale toto je malo info, aby sa to dalo posudit. Prezradis mi vysku a vahu?
A tiez - kolko tej vody vypijes. Kedy a co papas na ranajky, desiatu, obed, veceru a olovrant?
Ahojte baby, vy ste teda sikulky, tolko to popisat... 😉 😉 😉
@yennn ak som ti niekedy niekde pisala, ze nezvyknem zajedat sklamanie, tak jedine co zvyknem zajedat su moje bolesti hlavy a to je dnes ten den...myslim, ze mi ide roztrhnut hlavu ☹ mala som otvoreny sacok s kesu orieskami, tak posiel...este ze ich tam nebolo viac ako 50 g...lebo isli by vsetky... 🙂
čaute kočky 🙂 ako sa máte, ja nič moc chorá som a nechutí mi veľmi jesť, takže žiadne 5x denne ☹ ale aspon tekutín pijem veľa lebo som mala aj teplotu aj malého som mala chporého ešte berie ATB 🙄
@ivana82 kesu natural su aj moja slabost.Preto ich doma teraz nemam.Pre istotu.
@yennn tak ja som ta dalsia o ktorej si zatial nevedela,tak dakujem 🙂
Gratulujem vsetkym k vymesaciu.Nasa mala mala nedavno narodeniny prve a dostala od krstnej tortu ako svet,dobosovu a veru ani ja som neodolala a aby som zabranila dalsiemu mlsaniu,rozkrajala som ju a vsetci odchadzali z oslavy s balickami🙂
@ivana82 viem o čom hovoríš, moja migréna má tiež tento sprievodný jav a si mi pripomenula, že musím zavolať doktorke nech mi predpíše lieky na moju migrénu, lebo keďže už nekojím tak s ňou môžem bojovať takto, lebo celé tehu som si to odtrpela a odgrcala ☹ ☹ ☹ ☹ a tiež kojenie, no nie je to bohvie čo a hlavne keď mi tá bolesť trvá tri až štyri dni a pre istotu ma teraz trápi miesto hlavy chrbát, sa mi pod ľavou lopatkou niečo zaštiklo a až mi to dych vyráža, no hrôza 😒 😒 😒 😒
@zuzub skore uzdravenie vam prajem.Moja mala je tiez mrzuta od rana,asi jej idu zubky.
@yennn si ma odporucila na stranku www.chudnutie-ako.sk.Pocuvam to cd ze udene sa nesmie,to mi bolo jasne,ale jedavam lahodkove tofu,myslis ze radsej to mam prestat jest,alebo je to ok?
@betty21 no neviem preco, ale proste to tak je. Doktori ti odporucia tesne po operacii zlcnikovu dietu, ale nikto ti nepovie ze ako dlho, niektori tvrdia rok, niektori stvrtroka. Ja som si z toho spravila polrok, pretoze mi mnohi doporucovali, ze ked sa takto budem strazit a neprovokovat ten chory, invalidny zazivaci system, tak potom uz nikdy nebudem mat problemy.... ale nie je to pravda. Strazila som sa a problemy su nadalej. NASTASTIE uz nesmiem vyprazane - jednoducho mi to nestravi. Nema ako - zlc ti predsa pomaha natravit tazke jedlo, a ked nepride zlc tak moj zaludok si s tym neporadi. A tak....

jojina11 a co je s neterkou? Este furt odcestovana? nejak sa nehlaaaasi