icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
6. jan 2011

@groka ved ja viem, ja len podrypujem 😀

debbie
6. jan 2011

ahojte dočííítavam .. 😀

jojina11
6. jan 2011

@debbie ahoj si tu?veru máš čo robiť, tu sa to riadne rozbehlo

yennn
6. jan 2011

@groka ja viem, priznam sa neviem si to teraz predstavit ze kupim novu vahu a bum plus dve kila... tu predsa nejde o ziadnu nasu tabulku, ale o ten pocit. Ved ja budem mat za chvilku na zaciatku osmicku, a baby su svedkom ze sa cez tie 3 kila dopracovavam uz mesiac... a keby sa mi daco stalo s vahou a na zaciatku bum devina, tak neviem neviem...

yennn
6. jan 2011

@debbie docitavas? No drzim palce 🙂

akika722
6. jan 2011

@groka počitala som s tym že po deckach dosť,,,uvidiš pondelok zvedavec 😝 😀 😀 😀 ešte že mam 178cm...ale dosť no... ☹

groka
6. jan 2011

@yennn to nie kvoli tabulke,ale kvoli mne samej,vidiet stale 9 na zaciatku a pri tom tam nemusi byt,ale ja verim,ze bude dore,vahu dam na take miesto,kde mi bude ukazovat taku ako na starej,ked aj cm po cm prejdem cely byt,ale najdem take miesto 😀

katusradus
6. jan 2011

@jojina11 nejde o vek,ale s tými krátkymi vlasmi si bola úúúúúplne iná taká...som myslela,že prvorodička ked som ta videla prvýkrát 🙂

jojina11
6. jan 2011

babenky majte sa tu pekne a veľqa píšte, nech mám zajtra poobede čo čítať 😀 ja idem spať, tak dobrúúúú 🙂

yennn
6. jan 2011

@jojina11 sa doma nudis ked chces aby sme vela pisali? 😀 Dobru nocku 🙂

jojina11
6. jan 2011

@katusradus no to beriem ako kompliment vďaka 🙂

katusradus
6. jan 2011

@jojina11 dobrú

katusradus
6. jan 2011

@yennn ináč k tým bebe,adky mi to schválila ako ranajky s meltou,že je to ok aj ona ich jedáva

adky
6. jan 2011

@yennn presne,pisala som nech nie je macana v jogute-zistila som ze ma podstatne viac KJ ako ta obycajna,sucha a ten jogur je na moj vkus dost sladky 😝

yennn
6. jan 2011

@katusradus ved v pohode, ja som dnes desiatovala kolace a verim ze sa mi nic nestane 😉

yennn
6. jan 2011

@adky mne jedna kamoska co sa zaobera tymto schvalila corny linea a tie mi chutia strasne, a ked som kukala KJ tak ked som sa nepomylila, tak aj tie poliate cokoladou akoze, su celkom v norme

adky
6. jan 2011

@katusradus jedavaLA som ich 😀 zjedla som 2 kabice bebem (to je 16 ranajok) a odvtedy ich nemozem vidiet 😀 Prejedla som sa ich 😀 😀 , teraz radsej uprednostim cerealnu kaiserku,light syr a cherry paadajky 😀 😀

katusradus
6. jan 2011

@yennn no fasa 😒 a ja som sa dnes vážila a čislo si nechám pre seba 😠 pitný režim dodržany,žiadne koláče a aj tak, rozmýšlam,že prejdem na nemocničný systém,vtedy som schudla viac

adky
6. jan 2011

@adky tie som este neskusala,ja si davam nejake s neznamou znackou,svokricka mi ich nosi z Rakuska,v krabici ich je 8 a su bananovej prichute-nenormalne ich zboznujem 😀 och ci,ale to R mi riadne blbne,furt sa musim spatna vracat a doplnat 😠

akika722
6. jan 2011

@groka tak na začiatku maaaaaaaaaaaam 8 😅 ale je to biedne 😔

katusradus
6. jan 2011

@adky no a ja by som ich mohla jesť 5 krát denne aké si jedávala,mne chutia iba kakaové

yennn
6. jan 2011

@katusradus moze byt voda, nestresuj, snad si nepribrala z nicoho 2 kila, ci?

yennn
6. jan 2011

@adky napis jake, ja zajtra zrovna idem do rakus, tak by som sa na ne kukla... a maju dobre KJ?

adky
6. jan 2011

@yennn uf,kabica vyhodena-znacku nepamatam,ale je to hnedo-zlta krabica,je ich 8,pichut bananova a su polomacane v cokolade-cize cokoladu maju len naspodku,snad najdes 😎

katusradus
6. jan 2011

@yennn tak to zase nieeee 😀 furt tú váhu prekladám cm po cm jak niekto tu písal 😀 a čakám kedy mi ukáže to správne číslo,máš pravdu,uvidím ev pondelok

adky
6. jan 2011

@katusradus och,keby ja vedela jaka to bola prichut,oranzova a zlta krabica 😀 zda sa mi ze zlte boli s tstinovym cukrom a oranzove mali topicke ovocie? uz neviem 😀

katusradus
6. jan 2011

@yennn waaaauuuuuu zase si iná a aká pekná 😎 😎 😎

ivana82
6. jan 2011

@yennn peknucka fotka... 🙂

yennn
6. jan 2011

@adky neva ved to zase nie je take dolezite, som aj tak tycinky jedla neviem kedy naposledy 🙂

adky
6. jan 2011

@yennn vaaaau,to si ty??? Ja kukam ze komu odpisujem o tie tycinky a to tebe-na meno som nekukla 😀 😀 😀 ze jaka fesanda je z teba 😀 😀