Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte dočííítavam .. 😀
@groka ja viem, priznam sa neviem si to teraz predstavit ze kupim novu vahu a bum plus dve kila... tu predsa nejde o ziadnu nasu tabulku, ale o ten pocit. Ved ja budem mat za chvilku na zaciatku osmicku, a baby su svedkom ze sa cez tie 3 kila dopracovavam uz mesiac... a keby sa mi daco stalo s vahou a na zaciatku bum devina, tak neviem neviem...
@jojina11 nejde o vek,ale s tými krátkymi vlasmi si bola úúúúúplne iná taká...som myslela,že prvorodička ked som ta videla prvýkrát 🙂
babenky majte sa tu pekne a veľqa píšte, nech mám zajtra poobede čo čítať 😀 ja idem spať, tak dobrúúúú 🙂
@katusradus no to beriem ako kompliment vďaka 🙂
@jojina11 dobrú
@yennn ináč k tým bebe,adky mi to schválila ako ranajky s meltou,že je to ok aj ona ich jedáva
@katusradus ved v pohode, ja som dnes desiatovala kolace a verim ze sa mi nic nestane 😉
@katusradus jedavaLA som ich 😀 zjedla som 2 kabice bebem (to je 16 ranajok) a odvtedy ich nemozem vidiet 😀 Prejedla som sa ich 😀 😀 , teraz radsej uprednostim cerealnu kaiserku,light syr a cherry paadajky 😀 😀
@yennn no fasa 😒 a ja som sa dnes vážila a čislo si nechám pre seba 😠 pitný režim dodržany,žiadne koláče a aj tak, rozmýšlam,že prejdem na nemocničný systém,vtedy som schudla viac
@adky no a ja by som ich mohla jesť 5 krát denne aké si jedávala,mne chutia iba kakaové
@katusradus moze byt voda, nestresuj, snad si nepribrala z nicoho 2 kila, ci?
@yennn tak to zase nieeee 😀 furt tú váhu prekladám cm po cm jak niekto tu písal 😀 a čakám kedy mi ukáže to správne číslo,máš pravdu,uvidím ev pondelok
@katusradus och,keby ja vedela jaka to bola prichut,oranzova a zlta krabica 😀 zda sa mi ze zlte boli s tstinovym cukrom a oranzove mali topicke ovocie? uz neviem 😀
@yennn waaaauuuuuu zase si iná a aká pekná 😎 😎 😎

@groka ved ja viem, ja len podrypujem 😀