icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

michaelapillarova
7. jan 2011

@pandrholka aj ja pijem kavu, tiez si neviem predstavit den, bez kavy. Skusila som aj bez cukru, ale velmi bez cukru mi nechuti, ale tak davam menej cukru ako predtym

akika722
7. jan 2011

ahojte...
ja sa normalne držím a som na seba KONEČNE hrdaaaa 😀
naprejedam sa,nedojedam za synom,AAAAA napapam nič sladke,bože baby vy ma tak motivujete 😎
VDAKA VDAKA VDAKA
tak ak to tak pojde aj dalej čomu verim,dufam že do leta budem kočica 😀

vejula
7. jan 2011

@pandrholka ja mam skor stresy z toho že ked kojim či malý bude chcieť spavať ked pijem take riadne pollitraky 😅 ale v pohodičke nič mu to nerobi chvalabohu.. ja som strašny kavičkar, den bez kavičky si ani ja neviem predstaviť 😝 a dva cukre a mliečko... no a čo ved už som cukor obmedzila v tom že nejedavam čokolady a taketo blbosti ked si dam cukor do kavy, neverim že by to bol nejaky velky prešlap 😉

pandrholka
7. jan 2011

@michaelapillarova no tak ja som si tiež myslela,že kávu bez cukru nevypijem, ale prišla som na to,že bez cukru v nej sa viem zaobísť i keď ja som aj tak moc nesladila, ale bez mlieka kávička to už pre mňa nie je to pravé orechové 😀

akika722
7. jan 2011

ja si tiež dám rano kavu s mliekom/ja s cukrom nemusim/pripadne zeleny čaj,ten milujem 😉

vejula
7. jan 2011

@akika722 hihi len počkaj v lete budeš musieť nove plavečky kupovať na ten tvoj seximinizadoček 😉 držim ti palce nech ti to vydrži
Inač ja som mala na rano ciniminis jahodove a viete ake su super, mnaaam ovela lepšie ako škoricove, no proste mnamka 🙂

groka
7. jan 2011

ze dobre ranko 😀
stale sa drzim a neodvazila som sa,mam nejak pocit,ze mi zide velmi malo dolu,len par gramov
ale uz ma paty palia,co by som isla na vahu

akika722
7. jan 2011

@vejula 😀 😀 😀 dik moja,no dufam že skrešem ten kufor... 😀 😀 😀
ale urobim aj nemožne...pokial som kojila som si nevedela predstaviť pol dna bez sladkeho..teraz to ide veeelmi lahko...aj vdaka vam 😵

pandrholka
7. jan 2011

@vejula no ja bohužiaľ nekojím ☹ tak s týmto nemám problém,že či by to pôsobilo na malého...no ja vlastne okrem toho, že som si dávala cukor do kávy som iné sladké ani nejedla, čokolády, koláče a podobne to ja vôbec nemusím...jediné sladké čo zbožňujem od malička je horalka, to je moje 😀 ....ja som hlavne strašne na slané veci typu lupienky 🙂 ...na tie mi vie pomerne dosť často prísť chuť...ale keďže som sa teraz zaťala,že schudnem tak viem,že im odolám bo mm ich zas moc nemusí tak aspoň nebude nik kto by ich v tom obchode hodil do košíka 😀

groka
7. jan 2011

@akika722
@vejula
vcera vecer sme sa s mm bavili o tom,ze v lete si kupujem nove plavky,on neveri,ze schudnem,este mi povedal,ze ved mam dvojo novych,hej pred minuly rok som dala za ne 50 eur,ale tak ja pevne verim,ze mne budu toto leto dost velke a budem musiet si kupit nove a na to mi mm povedal,no ze ked ozaj schudnem na nepoznanie,tak ze pojdeme kupit nove plavky a ze take po akych tuzim uz roky 😀

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 presne tak aj ja ked som kojila tak som musela sladke a teraz uz nemam az taku chut na sladke

michaelapillarova
7. jan 2011

@pandrholka no ja zas mlieko nedavam do popradskej 🙂

vejula
7. jan 2011

@akika722 jej tak to je super... no ja ked mam chuť na sladke tak si dam nejake sušene ovocičko... Napr milujem sušene datle a v kombinaci s vlašskymi orechami, vyborne a zaroven zdrave, taketo zdrave sladkosti si ja teraz vychutnavam, a uplne mi to stačiii

@pandrholka joj ja zas lupienky akože vobec nemusim.... Ja som trošku tresnuta cez palicu ohladom na zdravu stravu a lupienky a coca-cola to je pre mna logom nezdraveho životneho štylu 😅 Už len z principu by som to nezjedla. Ale za to domace kolačiky a štrudličky joooj toho dokažem zjesť na posedenie faaaakt prišerne množstvo... Ale dosť už vejka 😀 😀 😀 Inak oprave som dopila ten moj pollitrak kavičky mnam taka bola dobra 🙂

vejula
7. jan 2011

@groka jej toto je inak super motivacia, ta predstava že v lete pri bazene bude z teba kočka, že???? ja tiež dufam že ten moj bruch ešte trocha okresam 😝 Ale už aspon nevyzeram jak v 5tom mesiaci tehu 😅 Tak isto vdaka vaaaaam. Dakujem

vejula
7. jan 2011

Inač baby ja neviem či je to aj schudnutymi kilami ale ja mam v poslednom čase taku chuť na sex jak envybureny pubertiak 😅 Nespozorovali ste niečo take na sebe????

akika722
7. jan 2011

@groka ani mne moj neveri ale 😝 😝 😝 na neho...
@michaelapillarova je mi luto že nekojim už...ale...čo už no....tak aspoň chutky ma opustili 😅
@vejula ja sušene neoblubujem...ale taky veternik 😀 😀 😀 ale niéééé,teraz určite niééééé

pandrholka
7. jan 2011

@michaelapillarova tak do tej to mlieko musím dať bezpodmienečne 😀

@vejula ja viem,že je to total nezdravé tie lupienky,ale bohužiaľ toto je moja slabosť...coca-cola tak to je iný grc, v živote som ju nemala rada....no tie domáce koláčiky a štrúdličky to by si si rozumela s mojím mm...keďže ja to nejem tak keď má chuť nezostáva mu nič iné ako si ich aj sám spraviť 😀 😀 ....no pollitrovú kávičku to som si už veru dávno nedala...v poslednej dobe pijem len také malé 🙂

akika722
7. jan 2011

@vejula ja ešte niééé 😀 ja sa hambim pred vlastnym mužom s tymi kilami 😅 hovori že som trafena 😔 ale tak určite to nie je pekny pohlad leto on vrabec a ja tukan 😅

vejula
7. jan 2011

@akika722 juj ani nevrav ten tiež lubim... ale už som ho nemala pekne dlho ani nepamatam kedy naposledy 😕 lebo my pekavame kolačiky domace ale veterniky ee, to len ked nahodou že som mala niekedy stretko v cukrarni s niekym a to teraz nestiham taketo veci

@pandrholka že pozdravujem mm 😀 mno a ta kavička to je taky moj ritual, musim pri nej chvilku posedieť pochlipkať si a čim väčšia je tym dlhšie pri nej sedim.. je to pre mna taka pohodička nieje to len o kave ale o tom pocite

vejula
7. jan 2011

@akika722 😀 😀 😀 😀 že tukan ty si trdlo 😀 😀 😀 ale chapem ťa uplne viem o čom hovoriš, aj napriek tomu že mi mm vravel že som sexi, nerobilo mi dobre ked som cez vlastne brucho ani nevidela..... 😝 😅 to bolo pre mna strašne deprimujuce

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 no tak to hej, aj mna by to stvslo keby som neklojila, ale mala mala uz 14 mesiacov a kojila som 13 mesiacov, sama sa odstavila, mlieko este stale mam 🙂

akika722
7. jan 2011

@vejula ja normalne ma chyti depka ked idem vonku a obliekam nohavice a nezapnem ich poriadne..tu kusisko tuku vyskoči riť hrozna,tie šunky..ach jaj 😖
@michaelapillarova moj sa odstvil bohužial sam,nestači mu..no stači na 15min.a potom hrozne jači od hladu,tak už sa mi tolko mlieka netvori,skoro vobec..no ale aspoň 5mesiacov som vydržala

vejula
7. jan 2011

@akika722 uhm viem o čom hovoriš ja som takto mesiace skušala zapnuť moje nohavice spred tehu... Ešte stale ich nezapnem, ja som mala 47 kg

akika722
7. jan 2011

@vejula že 47 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ...ani ja nezapnem 😝

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 joj ani ja nezapnem nohavice a tiezmi vsade svetko trci, uz keby som mala povodnu vahu, len neviem kedy to bude, hadam raz hej

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova ale bude...ked budeme dobre cicušky tak bude všetko 😀

adky
7. jan 2011

@pandrholka no,zatial som schudla 21 kil....kavu nepijem,ani som nikdy nepila,ale myslim ze trocha mlieka a lyzicka cukru nic nepokazi 😀

adky
7. jan 2011

@vejula ja viem,tie polievky nie su najzdravsie,ale nemam ich kazdy den,len vtedy ak ozaj nemam domacu,casto sa stava ze robim malej zeleninkovu polievocku a spravim vacsiu porciu a mam na veceru,alebo ked mame na obed tak si odlozim na veceru,zhruba 2-3x do tyzdna si zalejem sackovu 😀

akika722
7. jan 2011

@adky 21kg 😲 dalšie kilo? 😲 wáááw/ 😝 zavidim/

yennn
7. jan 2011

@betty21 @pandrholka babulky uz nerieste kto kedy a preco a kolko pribral, to je minulost a tou sa nezaoberame, presne tak ako sme si odpustili vianocne prezieranie a mame sa radi take ake sme - uplne a bez vyhrad 🙂 A tesime sa z toho, ako sme sa znovu krasne nastartovali na chudnutie a ze o par tyzdnov budeme mat neskutocnu radost z prvych par kil dole. Vsak? 🙂