Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 dakujem za kompliment. Musim sa pridat ku @katusradus , aj ja si ta pamatam z tej prvej foto - kratsie a svetlejsie vlasy, tiez mi pride ze tato tmavsia ti par tyzdnov pridala 😎 ale nie vela, neboj 🙂
@nanika drzim palce nech ti to vyjde, urcite sa ozvi pochvalit sa 🙂
@vikykis zle to chapes, nie ze nemozete byt v tabulke, len tabulka bude rozdelena na dve casti, kazdu bude spracovavat niekto iny, a ja to spolu potom v jednej sprave vyhodnotim, takze si sa spravne tesila, ze sa spolu dopracujeme k vysledku 🙂
Baby,mam pre Vas tip http://img51.imageshack.us/img51/2455/261120109...
Dnes som to mala na obed,len tak opeceny na troske masla s worchesterovou omackou,je to fantasticke-nieco medzi syrom a kuracim masom,oooovela chutnejsie ako tofu,100g ma len 200 Kj,cely obsah sacku ma 100g,vzadu na obale mate aj recepty ako ho mozete pripravit,je to presne to co sa predava v Cesku pod nazvom šmakoun-u nas som ho nezohnala,az naraz toto...mnaaam,odporucam 😀
Predavaju ho v Milk Agre,ale cistala som ze ho dostat aj v Kauflande-da sa kupit cisto biely aj udeny,stoji 70 centov 😀
@zuzuh aj ja som na teba hrda, ze si sa tak krasne drzala, a este pri tych vsetkych starostiach co mas. Co sa tyka cajov, myslim si ze ovocne maju nejaky zvyskovy cukor, tak mozno pre to. Asi nemusim vysvetlovat, ze ak ale este kojis, bylinkovym sa musis vyhnut... a dakujem za kompliment, u mna kratke nie su ziadna novinka, sekne mi to celkom, ale tiez len ked som stihlejsia v tvari 🙂
@pandrholka nie je nutne jest cisto po 3 hodinach, ak ranajkujes o osmej, pokojne si o desiatej daj desiatu, o pol jednej si daj obed, o pol stvrtej olovrant a o siestej - siedmej obed. Maju to byt 2-3 hodiny, nie viac, aby sa nespomalil metabolizmus. Moj nazor...
A kavu mozes pit, len ju nesmies ratat do pitneho rezimu
@adky som zmenila nazor, uz sme sa dohodli s @katkav ze ona prevezme vsetkych ktori prisli po novom roku a potom to spolu vsetko v jednej sprave vyhodnotime. A mimochodom, celu noc som vo sne robila tabulku , tak som si rano povedala ze staci 😀 Ja budem mat tych stalych 30 , @katkav potiahne pokial bude ochotna, mozno casom ked uz nas bude 60 tak tiez niekto iny pomoze 🙂
@yennn máš pravdu...hlavné je,že sme sa naštartovali a teraz je potrebné pri tom aj zotrvať 😀
@pandrholka ako ja ta nechcem odhovarat od kojeneckej vody ale ked som bola na strednej tak kojenecke vody mali velmi zle vysledky to jadsej by som pila obycajnu z vodovodu malej by som len prevala vodu (ja som to tak robila a vsetko ok ) a vyde ta to lacnejsie ako kupovat
babulky ja som tu dnes len na chvilku, kym sa maly nezobudi - dnes ma bubatko moje prvykrat v zivote teplotku (tak dakujem bohu ze az v 11 mesiacoch) ☹ ☹ ☹
uz celkom chapem tie mamicky ktore maju chore dietky a chudnutie je to posledne na co by mysleli. nastastie mam doma dnes muza, a tak to zvladame krasne spolu a mne sa zatial podarilo aj sa napapat ako treba, aj pitny rezim je zatial ok. Ale tak nie je mi vsetko jedno ☹ drzte palce. viem ze je to len teplota, ale v tomto sme s muzom taki "panici" 😒
@idris to mi ani nehovor, ved to musi byt prisne kontrolovane!, ja tiez sice vodu prevaram ale v poslednej dobe riedim s luckou aby bolo papanie ci pitie rychlejsie hotove a nemuseli sme cakat kym vychladime varenu vodu. A zase nechat si varenu vodu odstat, tak tolko teorie ovladam ze ako rychlo sa tam mnozia bakterie...
baby, váha je doma 🙂 🙂 🙂 , len som zvedavá čo naváži, no uvidím....haha
- varenie v pare
No baby včera som vas chcela dočítať no nepodarilo sa mi to...jednak píšete strááááááááááááááášne veľa a jednak som šla za malou a už bol pri ntb muž a tak som sa nešla vadiť ale urobila som si čajík a odpočívala pri tv 😀
nasla som jednu perfektnu stranku, zadate si tam co ste za cely den zjedli a vypili a to vam vypise coho ste zjedli vela a coho malo..vyskusajte
http://www.plusprevas.sk/jidelnicek/vyhodnoceni...
http://www.plusprevas.sk/jidelnicek/o-sobe#jide...
tento link je lepsi
Baby tak idem dočítané mám,nik tu nieje ,tak sa nerozpisujte do večera nech si stihnem aj pokecať večer už v posl.dobe len čííítam hihihi
ahojte, idem dočítať 🙂

@akika722 😀 😀