Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ja by som si tiez kludne vzala na starosti tabulku ak bude treba
Ahojte. Nestíham dočítať, už piaty deň bojujeme s brutálnymi kiahňami u mladšieho syna - horúčky, strašný výsyp úplne všade vrátane úst, očí... Ale napriek tomu, že som už 4 noci nespala nezhrešila som a bojujem s vami. Nestíham sa ani vážiť takže som veľmi zvedavá na pondelok, či zo mňa dačo zliezlo. Všetky chudnúce babenky držte sa. 😉
baby poradte mi
nejaku zeleninu co by som mohla
mam alergiu na paradajky a papriku nikdy som sa nenaucila jedst zeleninu poriadne
a rada by som nejaku zaradit
co takto papate ,
@vikykis teraz je skoro vsade dostat ladovy salat. da sa nakrajat aj k chlebu, alebo k hocijakemu jedlu. ja si ho trosku pokvapkam oliv. olejom, citronovou stavou a trosicku posolim.
trener v posilke mi hovoril, ze je super s cootage syrom na veceru.
inac kocky, pridala som sa s tym chudnutim k vam....aj ked som uz veeelmi dlho po materskej! 😀
a chcem vas pochvalit: ste super sikulky, len tak dalej!!! drzim palce! 🙂 🙂 🙂
@yennn budem musiet popozerat stranky dozadu, kto vsetko su novacikovia, aby som niekoho nezabudla. Inak baby potom vas poprosim poslite mi aj svoj ciel do 31.3., lebo vacsina ho neuviedla. Dakujem. Pisete ako ceski zandari, clovek to nestiha precitat. Tak som si dnes bola dat dalsiu lymfodrenaz, snad mi uz bude metabolizmus fachcit ako ma 😉
co sa tyka vody, najlepsie je si kupit filter, my mame brittu. vodu nekupujem vobec. v kanve raz za mesiac vymenim filter a vodu pouzivam aj na varenie, zalievanie kvetov a pod.....
balena voda produkuje vela odpadu a ako pise
@idris kvalita je poznacena dlhym skladovanim. budme rady, ze u nas je este pitna voda v vodovodu. vp Svedsku sa tym hrdia, maju na toaletach pohariky, aby sa kazdy napil dosytosti??? dopitosti? 😀
@idris no môžeš mať veru pravdu s tými dojčenskými vodami,ale tam ani nie je nejaká dlhá záruka napr. taký drobček nemá ani pol roka záručnú dobu, takže dlho tam tá voda nie je...malému z nej od malička zarábam UM samozrejme používam prevarenú...no už som začala piť vodu z vodovodu, len sa na ňu musím naučiť...
pitný režim dnes o.k. skoro tri litre mám za sebou a čo sa týka jedla, úplne že na parádu...pekne sa mi podarilo dodržiavať intervaly a žiaden hlad sa ani na chvíľku nedostavil a čo poslala link @katrin31 tak tam mi vyšlo, že moja dnešná strava úplne že dobre vyvážená 🙂 ...už sa teším na ďalšie dni ako sa to bude vyvýjať a hlavne na konečný efekt 😉 🙂
kočky ja som to nevydržala a dala som si teraz 3 také venčeky z Lidlu, to sú také väčšie 😖 😖 😖 hanbím sa....nedalo sa to prekonať...
@michaelapillarova dík za kompliment ale nie som, fakt to uznám, že tmavé vlasy ma ostarujú ale neviem si nájsť čas na kaderníčku @yennn, určite niečo poriešim
ahojte maminky.. nebudem citat od zaciatku vase prispevky, ved ich je miliooon ale co sa tyka priberania, ja som mala stastie po porode uz je tomu 6 mesiacov ,som uz maximalne vo svojej postave.. jedina spomienka na brusko su strie, ale snad vyblednu 😕 no, ale teraz boli vianoce, papanice, sladkosti... myslela som si ze urcite som aspon 2 kg pribrala.. a vaha ukazala o 2kg menej.. tak, moj recept... som nachladnuta a denne vypijem cca 3 litre len caju, hocijake a este nejake tie ine tekutiny v podobe polievok, vody.. jedine negativum, ze som stale na WC, ale pomaha to fakt... skuste... veeeela tekutin a uvidite ako sa kila odplavia z tela 😅
Baby, môžem sa spýtať ako asi vyzerá jeden váš deň? 😀 Čo celý deň jete/nejete, či cvičíte 😵
ahojte baby tak dnešná oslava dopadla nad moje očakávania 🙂 inšpirovala som sa sado masom od @adky, že len kúsok pod zub,ale mala som čo robiť....pitný režim tiež ok,takže vcelku som na seba hrdá 😵 😵 😵
@mia258 no hlavne pravidelné jedlo 5x denne, nejeme sladkosti ani slanosti a pitný režim treba dodržiavať 3 l denne voda, čaj nesladený, čiadne sladené vody, malinovky a tak, ovocie doobeda a veľa zeleniny .racionálne stravovanie, nie som odborník, tak neviem či som to správne napísala,
niektoré cvičia, ja veľmi nie, chodím na prechádzky s dcérou 🙂 ale tu sú väčšie odborníčky, čo chudnú len taký fukot však @adky
@katusradus tak to je super, mňa to čaká zajtra,, 😉
ahojte babulky, drobecek uz spinka tak dufam ze aspon chvilku bude ☹ chudatko moje. Tak idem citat akymi starostami sa dnes brodime 🙂
@vikykis ja tiez moc zeleninu nemusim, ale uhorka (a paradajka co nemozes) u mna vedie, co sa tyka cerstvej. Do salatu mozes kludne aj ostruhanu mrkvu...
A najradsej mam dusenu - to si kupujem findus a tam mas rozne mixy - brokolica a karfiol, alebo mrkva+karfiol+zeler+hrasok..... take kvazi polievkove alebo wok zmesi, ale ja to zboznujem, a to musim povedat ze zeleninu nemusim. Len musis spravne ochutit - vyvarom (ja davam bio od alnatury - dmmarket, nema glutamany) alebo bylinkami.

@yennn 😉 jasne
fakt mi pomaha ze som sa k vam pridala lebo mi neskutocne zacalo vadit ako vyzeram dneska som sa normalne hladala v kazdom vyklade boli sme Europe SC tak tam sklo na skle tak dukujem pekne mali sa tak tesili
ozaj pustali ste na silvestra lamplion stastia???? ja hej kym som nevidela v spravach aka je to katastrofa pre ŽP ale ide o to ze hadajte co som si nan napisala ako zelanie
SCHUDNUT VEEEEELKYMI PISMENAMI tak snad to doletelo az tam hore