icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katusradus
7. jan 2011

@jojina11 lebo som videla,že malu ste krstili v Benadiku alebo sa mylim,odtial ste?

jojina11
7. jan 2011

@katusradus nie nemýliš sa, bolo to tam, ale ja som z Machuliniec a mm zo ZM

ada001
7. jan 2011

@jojina11 presne tak 🙂

vikykis
7. jan 2011

@katrin31 kapustu kvoli kojeniu velmi nechcem aby malej zle nebolo
@akika722 joj aj ja dnes boli sme v tescu a pri pokladni mali Shogetten tie cokolady a nugatovopralinkovu neskutocne zboznujem a po 55 centov ja som ju tak chcela dat do kosa a viem ze celu by som zjedla
@yennn aj ja musim novu profilovku pochvalit velmi ti to pristane
to ja sa neodvazim tu spuchnutu tvar ani zverejnit ale v pondelok som sa aspon objednala ku kadernicke lebo uz mam hrozne vlasy sa normalne tesim

jojina11
7. jan 2011

@ada001 tak nám prajem veľa síl 😀

akika722
7. jan 2011

@vikykis nedala si? 😀 😀 😀

jojina11
7. jan 2011

ja idem , dnes som bola veľmi skoro hore, takže všetkým dobrúúú 🙂

vikykis
7. jan 2011

@akika722 nedala MM ide teraz razne na mna takze by mi ju vylozil 🙂

akika722
7. jan 2011

@vikykis moj mi neveri ☹

michaelapillarova
7. jan 2011

@jojina11 no to ja som tak minulu noc chodila na WC,tiez som vecer dobiehala a tak potom som celu noc chodila 🙂

yennn
7. jan 2011

@vikykis dakujem za kompliment. Kadernicku schvalujem, vyborny zaciatok na pozitivnu zmenu, uvidis este viac ta to naladi 🙂

yennn
7. jan 2011

@ada001 ani neviem preco si vsetci myslia ze som ostrihana - na predchadzajucej profilovke mam kratsie vlasy nez na tejto, ale mozno inac ucesane - ofina bola zlizana nabok... no probiotika mi nejdu, zabudla som na ne v momente akonahle mi zacalo byt dobre 😝 ale dik za opytanie, si zlata 🙂

@akika722 tak acidko namiesto sladkosti, to by som nezvladla ani ja, si super 😉 Vacsinou dam nieco sladke ked mam chut na sladke (ovocie alebo zuvacku alebo aj to sladke) ale acidko? Woow 🙂

@jojina11 to mas naozaj ovela tazsiu situaciu, ked nezozenies v obchode ani len poriadnu zeleninu, tak nejake lahodkove tofu a podobne pikantnosti nehrozia ☹ Mas co robit aby si sa teda normalne stravovala. Predpokladam ze chleby sa u vas volaju vselijako (viaczrnny, cerealny a pod.) len nie celozrnny, co? ☹

akika722
7. jan 2011

@yennn acidko si už kupujem pravidelne a po nom ma prejde chuť na všetko 😀 😀 😀

vikykis
7. jan 2011

@akika722 vsak uveri lebo my schudneme vsetky 😉

yennn
7. jan 2011

@ivana82 @jojina11 ti uplne spravne odpovedala, kapusta je super (tu si daj aj na veceru) a ked si das trochu masa tak to budes mat delenu stravu, aj ked menej zdravu variantu, lebo predpokladam ze pecies bravcove 😠 a knedlu jasnacka ze by som nedavala... Alebo ... polku malinkej knedlicky, nech nezabudnes ako chuti? 😀 (vidis tie cervene rožky na mojej hlave? 😝 )

yennn
7. jan 2011

@akika722 aj mna by po acidku presla chut na vsetko, ani neviem ci ho lubim

mirmaj
7. jan 2011

ahojte, dnes po neuveriteľnej podpore jednej z vašich členiek som nabrala odvahu vám napísať, že by som sa rada ku vám pripojila, tiež som po pôrode a moje telo vôbec nevyzerá tak, že by som bola naň pyšná, v tehu som pribrala 19kg a ešte mi zostalo nejakých cca 7kg ale ani moja pôvodná váha z pred tehu nieje žiadna výhra. Rada by som s tým niečo urobila, lebo neviem si predstaviť sa cez leto vyzliecť do plaviek 😢 Už som veľa krát začala ale vždy to stroskotalo na moje slabej vôli a preto dúfam že s vašou podporou by som to mohla dokázať 😉

akika722
7. jan 2011

@vikykis uvidi ten mini zadok a padne na riť 😀

ivana82
7. jan 2011

@yennn @jojina11 dakujem, myslela som si, no chcela som to mat dovolene 🙂 🙂 🙂 tie rozky priam kricia z toho smajlika s vyplazenym jazykom...ved pockaj, aj na teba raz pride a ja ta budem takisto pokusat... 😀 😀 😀 😝

akika722
7. jan 2011

@mirmaj no hurááááááááá 😎 neplač,budeš kočka do letááá.zvladneme,baby super motivuju 😀 😀 😀
@yennn daj si ovocne acidko ak nevieš či ho lubiš 😀 😀

michaelapillarova
7. jan 2011

joj baby, musi sa mi nieco podarit zhodit, lebo v 5. marca idem na necakanu svadbu, kmotra sa vydava, po troj mesacnej znamosti, tehotna je, ta super, no.

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova šikovnica 😀

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 ta co uz, snad to bude ten pravy

ivana82
7. jan 2011

@michaelapillarova my ideme 16.jula na svadbu, manzelova sestra sa vydava, tak ja mam trosku dlhsi casovy horizont, snad sa mi podari daco zhodit, zatial to nebolo nic slavne... ☹

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova tak tak..držim palce a ty do marca maš ešte čas 😉

michaelapillarova
7. jan 2011

@ivana82 ale tebe sa podari zhodit, tak dufam, ze aj mne, uz nemam vela casu

yennn
7. jan 2011

@michaelapillarova nnoooo, tak to sa jej zadarilo 😔 . Tak to mas pravdu, daco musis zhodit - aby aspon niekto bol na tej svadbe vysmiaty 😀 😀 😀 😀 😝
Ved do 5 marca mas 8 tyzdnov , to mozes schudnut 4 kila, moze byt? 🙂

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 mozno po porode sa k nam prida 🙂

michaelapillarova
7. jan 2011

@yennn joj 4 kila, super, dalsia motivacia, este ze sa vydava 😉 neviem co by som robila keby som bola na jej mieste

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova jajááááj to my už budeme kočky chude 😀