icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elina313
7. jan 2011

@akika722 ty si taký príklad neskutočný... ešte keď sme boli tehotné, si porodila skôr ako ja a kamarátka a keď som jej to povedala, aj chuť rodiť nás prešla, že ako sa toto ešte môže stať 😀 😀 😀
@michaelapillarova
no ja neviem, či je to z vody, alebo tým, že na večeru si robím čerstvé šalátiky a teda nejem nič priberajúce...ale jednoznačne mi spľaslo 🙂 🙂 🙂
Inak baby ja od utorka nemám chlapa doma, teda okrem toho malého, lebo ten starší išiel s dcérkou na expedici Idixeb ( to neviem či som správne napísala) no odjeli bez Matýska na Apaluchu 🙂) a som zvedavá či si to všimne.... 😀 😀 😀 že už nie som pupkáčik

mirmaj
7. jan 2011

@akika722 to dúfam 😉 aj na tej budú držať neboj 😀

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 tak to hej aj ja sa na to tesim , ze jej budem robit copiky 🙂

akika722
7. jan 2011

@elina313 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ked som volala z porodnice nikto mi neveril.ani mm neveril ked videl čo zo mna tahaju 😀
@mirmaj 😵 😵 😵
baby typ na šalatiky???už možem nekojim už a nenapada ma..a jéééj možem kyslu kapustu???

vikykis
7. jan 2011

@akika722 bude taky mini ze ho ani neuvidi 😀

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova mam ich kooopu..hluposti do vlaskov...tak si počkam na vnučku..aj moja krstna tužila po dievčatku,ma dvoch chlapcov tak aspon vnučky sa dočkala 😀 😀 😀 asi to mame v rodine 😀 😀 😀

michaelapillarova
7. jan 2011

@elina313 no tak to urcite, ze aj v zmene stravy, to brucho splaslo

elina313
7. jan 2011

@mirmaj my voláme Tamarku, najčastejšie Tami, Tamčík, Tamuška, Tamarienka 🙂 🙂 🙂 a v škôlke jej taká milá pani upratovačka hovorila Tamtamy 😀 😀 😀 a nemám rada, keď jej hovoria Tamča...
a naša Tami sa s obľubou keď sa jaší predstaví : Ahoj ja som Tatarka 🙂 🙂 🙂
no ale keď som jej raz keď ma najedovala povedala Tamara tak aj plakala, že ona sa tak nevolá....a to som si uvedomila, že my sme ju tak nikdy nevolali - bol to pre ňu šok, som jej ukazovala aj kalendár, ale to ešte nevedela čítať, tak sme počítali písmenká.

yennn
7. jan 2011

@michaelapillarova tak co keby si vyrazila na nakupy uz teraz (preboha len nekupuj!) a nieco krasne co ti bude dobre o 4 kila si vyhliadla, hm? Motivacia navyse, nie?

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 no, a moj svokor, tak chce chlapca a nema, mi povedal, do vtedy budes rodit kym chlapec nebude 😲

michaelapillarova
7. jan 2011

@yennn no, to nie je zly napad, neboj nekupim, pojdem tesne pred svadbou kupit, rozmyslala som , ze nejake dlhe by som chcela

michaelapillarova
7. jan 2011

@elina313 zlata, ani ja som nemala rada ked ma niekto volal Michala

ivana82
7. jan 2011

@michaelapillarova tak ja som si tuto "rodinnu povinnost" splnila...porodila som syna, ktory je uz v poradi minimalne 4. s rovnakym menom...aj ked som sklamala manzela, pretoze on chcel princeznicku, tak sa snazi, aby ju aj coskoro mal 😀 😀 😀

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak budeš mať deti ako smeti 😀 😀 😀

yennn
7. jan 2011

@elina313 nielen prve dni tu chodit casto, ale najma ak je kriza (osobna skusenost - 3x 😀 ). A zase kedze robim tu tabulku, tak ti mozem potvrdit ze kocky ktore napriklad sem-tam cosi priberu alebo par tyzdnov stagnuju, sem chodia menej alebo okrem pondlkoveho nahlasenia ani vobec...

akika722
7. jan 2011

bože baby ja vam normalne zavidim tehotenstvo..aj ja chcem ☹ mne sa to zapačilo ☹ ☹ ☹ ale nieeeee august 😝

ivana82
7. jan 2011

@yennn no spokojne ma uved ako priklad...mna take to podpichovanie, ze to nezvladnem este viac motivuje....a snad sa to tentokrat podari aj viac ako o dve kila 😠 😠 😠 😎

michaelapillarova
7. jan 2011

@yennn tak ja tu chodim kazdy den, hned rano, ked vstaneme uz cakam kedy pojde mala spat, aby som si vas mohla docitat, aj ked tu nepisem stale, ale tesim sa co ste noveho popisali a mozem citat

elina313
7. jan 2011

@akika722 fuj august bol hrozný... a tie teplá, čo sme ani dýchať nevedeli.... 😝 😝 😝

yennn
7. jan 2011

babulky idem sa rozlucit, evidentne ma caka tazka noc, takze radsej uz idem buvat.

A VY BY STE MALI TIEZ - BEZ KVALITNEHO SPANKU SA CHUDNE 2X TAZSIE !

bru nocku 🙂

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova si zavisla ako ja 😕 😅

elina313
7. jan 2011

@yennn inak to je škoda, lebo by sa naštartovali ... ale nechcem nikomu krivdiť, možno len už schudli tak že nás nechcú výsledkom naštvať 😀 😀 😀

akika722
7. jan 2011

@elina313 to hej 😒

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 ta ked v dnesnej dome stacia aj dve deti

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 dobe, som sa zmylila

akika722
7. jan 2011

@michaelapillarova to hej viem ale dievčatko mi bude chybať ☹ stale som po nom tužila..len už sa bojim riskovať nemusi to dobre skončiť ☹

ivana82
7. jan 2011

@yennn bru noc, aby ste ju prezili a aby bolo drobcekovi co najskor lepsie 🙂

elina313
7. jan 2011

idem kočky upratať Tamarke izbičku, keď sa vráti z Apaluchy, tak nech ju má krásnučkú, lebo s Matýskem sme jej tu ponechávali všade odkazy,kde sme boli 🙂 🙂 🙂 tak ešte dačo pospaľujem aktivitou a potom spánkom...

Brú nôcku všetkým 😔 😔 😔

michaelapillarova
7. jan 2011

@yennn tak to radsej ideme aj my spat

michaelapillarova
7. jan 2011

@akika722 tak to hej, dievcatka su zlatucke, druhe by som chcela chlapceka.

Idem si aj ja lahnut, tak zajtra, dobru noc