icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

gajana1
8. jan 2011

@akika722 ano fit loptu len dufam že ju najdem 😀

@elina313 super v pondelok vyskušam a možno zistim že ani chudnuť nemusim 😀 😀 😀

kika58
8. jan 2011

tak, teda prave teraz som odolala lekvartaskam, co mi manzelik doniesol 😅 a kolko maku na nich bolo, keby ste to videli 😅 😅 😅
ja by som potrebovala schudnut nejakych 6-7 kg aby som bola na svojej povodnej vahe pred tehu, na cvicenie som moc neni asi skor budem musiet upravit jedalnicek a vynechat more sladkosti 😝 ani nejake diety neuznavam, lebo po skonceni diety sa to vrati spat a to potom nestalo zato cele to odopieranie si

elen58
8. jan 2011

No baby z vas su normalne spisovatelky hotove romany tu popišete nestačim čitat čo su tu za novinky,inak vítam medzi nami nove baby a držim palce aby sme sa spoločne dopracovali k vytuženemu cielu a hlavne sa navzajom motivovali a spoločne zhodili dake kilečka 🙂

elen58
8. jan 2011

@kika58 ahoj tak vitaj medzi nami,a stači ti upravit jedalniček jeme 5 krat denne male porcie a 3 litre vody treba vypit to je doležite,možu byt aj čaje ale nesladene,inak niektore baby cvičia,ja som tiež ale teras neni dako čas ale je tu vela ktore necvičia a chudnu však Adka?

akika722
8. jan 2011

@elina313 😀 😀 😀 😀 😀
@michaelapillarova my sme sa kupkali...dobru chuť už ked asi aj dopapane 😀

michaelapillarova
8. jan 2011

@akika722 dakujem uz hej, dopapane, mnam... no mala sa az teraz zobudila

elen58
8. jan 2011

@gajana1 jej tak to si už druha mamička s dvojčatkami o ktorej viem tak vitaj medzi nami,myslim že si nova,alebo si tu už prihlasena dlhšie?ja mam tiež dvojčatka Vanessku a Jakubka maju 18 mesiacov 🙂

elen58
8. jan 2011

@debbie no to je dobre že posluchaš,len tak dalej aj my posluchame! 🙂

idris
8. jan 2011

tak a som tu a vaša :D dieťa mi mrmči v postieľke, mm sa išiel vybúchať na bicie, čím ďalej tým to je lepšie a na sladkosti normálne nemám chuť 😉 😉 😉 i 😉 ak zajtra bude skúška ohňom idem k svokrovcom a tam bude ale dobrotiek 😅

vikykis
8. jan 2011

@debbie ja som zase radsej zacala chodit k tej detskej pokladni tam nieje nic chvalabohu a radsej pockam v rade

vikykis
8. jan 2011

babenky ja som bola v noci 5x na malej tiez tak chodite ja som polku noci precikala nie prespala 😀 😀
dneska som nezhresila, vypila cca 2 litre cez magicku hranicu 2,5 som sa este nedostala ☹
malej teploty presli a zacal maly supeeeeer 😠

akika722
8. jan 2011

@idris zvladneš neboj..daj štipec na nos..vraj ked necitiš tak nemaš chuť 😀

groka
8. jan 2011

@adky tak zajtra mame slepaciu polievku a ryzu a pecene kura,ja si dam len to kura so zeleninou

idris
8. jan 2011

@vikykis no v noci nechodim cikať ale zato cez deň stále
@akika722 budem musieť

gajana1
8. jan 2011

@elen58 Ahoj nie som tu dlho len toho týždňa som našla tuto temu a ja mam Peťku a Maťka a budu mať 9 mes.
a k tomu 2,5 ročneho Tomáška

akika722
8. jan 2011

ja nevarim nič 😝 mm so synom su u svokry tak nemam pre koho...a v chladničke kopec zeleniny a ovocia tak bude "očistny deň"pred važenim 😲

jojina11
8. jan 2011

ahojte dievčatá, tak a je po oslave, myslím, že som zvládla a som na seba neskutočne hrdá 🙂

akika722
8. jan 2011

@gajana1 ako to zvladaš???????????

akika722
8. jan 2011

@jojina11 aj my sme na teba hrdéééé 😵

elina313
8. jan 2011

@mirmaj ahoj ako sa Ti dnes darilo ?
@akika722 a tebe ?

akika722
8. jan 2011

@elina313 pohoda mojko,mm je s Paťkom u svokry tak oddychujem,dala som dole stromček poztiahla cestovnu postielku a nakupila jednu tašku zdravych veci 😀

elina313
8. jan 2011

@yennn a vy ako ? Teplota je už dolu ?

idris
8. jan 2011

@jojina11 to je super 😵 😵 😵 šikulka

akika722
8. jan 2011

@elina313 a tebe?ako?

pandrholka
8. jan 2011

ahojte...tak ďalší úspešný deň za mnou...voda takmer vypitá tak si ešte musím trošku pošetriť aby bolo čo piť...na večeru som si robila zeleninový šalát a mm, že hmmm nespravíš aj pre mňa??...som skoro odpadla bo sa tváril tak, že to čo ideš jesť...píšete tu ako draci

@vikykis no veru ja v noci idem raz aj to nejaké dve hoďky potom ako si ľahnem a pak až ráno...cez deň je to hrúza najmä keď sme na prechádzke 😀

elina313
8. jan 2011

@akika722 idem na brušáky a drepy...včera ako som dostala ten trest, normálne ma to namotivovalo.... tuším idem vysondiť, kto má doma zo stacionáru vešiak 😀 😀 😀

akika722
8. jan 2011

@elina313 ja som mala...hm...ako sa to volaaaaa....to na čom "akože lyžuješ" 😀 😀 😀 dala som kmotre,hrubli mi od toho šunky 😖

groka
8. jan 2011

slubene fotky 😀

jojina11
8. jan 2011

@akika722
@idris no je to dobrý pocit, mať pred sebou kopec jedla a plno sladkostí a správať sa slušne

jojina11
8. jan 2011

@groka všetko najlepšie k narodeninám, hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky a životného optimizmu a nech sa ti splní po čom túžiš