icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
8. jan 2011

@jojina11 veriiiim..ja budem mať skušku o zopar dni,mamka bude mať narodky a potom februar syn 😖

jojina11
8. jan 2011

no dočítam asi zajtra, musím spraviť poriadok s mojim drobcom, majte sa pekne

akika722
8. jan 2011

@mirmaj haloooo no kde sme???
@groka maly je zlatučky

vikykis
8. jan 2011

@groka vsetko najlepsie aj od nas a krasne kvietky aj torta a najma drobec

groka
8. jan 2011

dakujem kocky 😉

elina313
8. jan 2011

@akika722 orbitrack myslíš ?

akika722
8. jan 2011

@elina313 anooooooooooooo 😀

yennn
8. jan 2011

caute babulky, moj bubusik chorucky dnes isiel spat skorsie, tak som tu. Priznam sa ze dnes som mala na veceru vselijake kacirske myslienky ☹ ale zvitazil zdravy rozum a tak som si pekne krasne rychlo spravila spenat s vajickom 🙂 jupiiii 🙂 🙂
Tak co udialo sa nieco? Mam docitat? 😉 Je tu niekto?

akika722
8. jan 2011

@yennn gratulujem 🤐 😵 😵
malemu je lepšie?

yennn
8. jan 2011

@akika722 ano, je mu lepsie, dnes uz nemal vysoke horucky ako vcera, dnes uz boli len teplotky, ale tak otraveny bol riadne, a velmi sa mu nechcelo papat. No a noc bola hrozna, tak ale snad to zvladneme 🙂 Ako sa dari? Idem citat, len som odpisovala IP

akika722
8. jan 2011

@yennn neboj,rychlo sa s toho dostane,držim palce 😉

idris
8. jan 2011

@yennn 😵 😵 šikovná juu a skoé uzdravenie drobčekovi

idris
8. jan 2011

ako babule ja som poriadne šla dole s kondičkou ako robím výpady a normálne ledva 10 na jednú nohu 😒 nech je jar a hor sa na korčule a bicykel

debbie
8. jan 2011

ahojte idem dočítať

yennn
8. jan 2011

@groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @filipal

ahojte babulky, ak ste za poslednych par dni sledovali komunikaciu, precitali ste si ze nas je tu uz vela (co je super, tesim sa z toho, lebo nam to krasne pojde a cim viac je nas, tym je to pre kazdeho motivujucejsie 🙂 ). Na druhej strane ale, ja som zacala pocitovat ze uz by mi spracovanie tabulky mohlo zabrat podstatne viac casu, nez je mile mojmu synovi a manzelovi, takze @katkav bola taka zlata a ponukla sa s pomocou. Yeeeey 😀 Dohodli sme sa teda, ze tabulka sa rozdeli na dve casti, ze kazdeho kto sa pridal po novom roku, si uz vezme na starosti ona a jej teda budete hlasit svoje udaje kazdy pondelok (pravidla rovnake - max do 13.00). Dufam ze nikto z vas nie je sklamany, ze nie je v prvej tabulke, pretoze jednak vas bude pribudat a v tejto novej tabulke prave vy budete tie "stálice" a jednak kazdopadne sa to v pondelok zhodnoti vsetko spolu, vsetky kila sa spocitaju ako doteraz, len rozdiel je v tom ze to budu robit dvaja ludia - kedze kazda z vas je maminka presne tak ako ja a Katka, isto tento krok chapete.
Katka uz ma svoju tabulecku nahodenu aj s vasimi udajmi a cielmi, takze dychtivo caka na vase hlasenia a tesi sa na pondelok 🙂

Kazdopadne verim ze uz ste sa tu za tych par dni motivovali a ze v pondelok uz budu ÚÚÚÚÚÚÚBYTKY !

Takze @akika722 @mykky a neviem este kto vsetko sa chysta v pondelok nahlasit svoje miery, prosim piste na @katkav ok?

akika722
8. jan 2011

@idris huraaaaaaaaaaaaaa bicykel,na ten sa už tešim aj ja..velmi velmiiiii.korčule mam,bojim sa na nich 😅

yennn
8. jan 2011

fuha vy ste popisali 6 stran od vcera? Tusim dnes bude prvykrat co nestihnem docitat 😠

akika722
8. jan 2011

@yennn ok 😉 ti verim že na teba by toho bolo dosť...otazka..tabulky sa nahodia spolu?aby sme pozreli v pondelok...áááá napisať aj ten ciel do marca?

yennn
8. jan 2011

@akika722 jasne napis jej vyska, vaha, miery (prsia, pas, zadok, stehno) a ciel do marca 🙂 No jasne, budeme sa snazit s @katkav to doladit tak aby sme si mohli pozriet vsetky vysledky

akika722
8. jan 2011

@yennn a prsia,alebo pod prsiami???

ada001
8. jan 2011

@akika722 ja sa na bike tesim ako male decko,uz nech je teplejsie 🙂 Kupim aj malej daku sedacku a budeme spolu chodit na vylety 🙂
Korcule mam tiez,ale mam panicky strach ze sa zrubem,tak som ochranicovana ako male dieta.Moj muz tvri ze mi to ide ked sa zabudnem bat,ale ja zo seba az taky dobry pocit nemam.
@yennn OK,takze moje miery hlasim v pondelok katkav ,je to pochopitelne,uz je toho vela 😉
Ja ani necitam dozadu,nevladzem 😒 Mali sme dnes oslavu a moj pitny rezim dopadol dost zle,vypila som iba liter a pol,ale teraz uz do seba vodu liat nebudem,vsak by som sedela celu noc na hajzliku 😝
Ale s jedlom som sa drzala,ani tortu som si nedala(chvalabohu,vydrzala som to)

akika722
8. jan 2011

@ada001 ja mam tiež strach 😀 a na bicykel som minule leto nemohla,rodila som 😀

debbie
8. jan 2011

@idris moja reč , lebo ked je zima bez snehu ani energy nieje , milujem korčulovanie ..... 😀 😀 😀

debbie
8. jan 2011

@yennn no ja som dočítavala a dočítavala a konene som v reááále... hihihi a pííííšem 😀

debbie
8. jan 2011

@ada001 ta sedačka na bicykel je super vec.... kup , isto neoľutuješ chodili sme s malou sa kupať same dve , do mesta, na ihriská na bicyklíku...fakt supler vecička a ked prvý krát dostala prilbu chcela s nou aj spať hihihi 😀

ada001
8. jan 2011

@debbie ved to budem musiet popozerat na nete,ze ake existuju tie sedacky.Vy mate dozadu na bicykel,ci este existuju dopredu?A prilba existuje aj pre take male deti,mala ma teraz rok 🙂

idris
8. jan 2011

@ada001 ešte sú aj do predu 😉 ako ja by som malé dieťa do zadu ani nedávala 😅

yennn
8. jan 2011

@groka vsetko naj k narodkam a blahozelam aj ze si vydrzala bez veterniku. A k tvojej otazke ohladne nepocitovania hladu - ano aj. Stiahol sa ti zaludok, ale najma ak papas pravidelne 5x denne tak si organizmus zvykol a nemas byt preco hladna, ak papas spravne

@debbie @vikykis u nas vo vacsich obchodoch nad zopar pokladnami pisu (myslim ze kaufland a neviem ci nie aj HN) "mili rodicia, toto je pokladna bez skladkosti" mile nie? 🙂

@debbie som rada ze pitny rezim uz je na poriadku, aj moj, tesime sa, nie? 🙂

yennn
8. jan 2011

@debbie snazim sa aj ja dostat do realu, zatial som na str.289 😠 kua

idris
8. jan 2011

@yennn júúúú máš čo čítať 😉