icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
8. jan 2011

@ada001 ano aj ja som malej kupila ked mala vyše ročka sa daju stiahnuť teda neviem či všetky ja som kupovala v špecial.obchode pre cyklistiku,sedačku mame dozadu , a ano predavaju aj do predu no obe maju plusy a mínusi ja som si podla mojich kritééérii vybrala dozadu 😀
ak chceš vedieť dôvody pošlem ip 😀

debbie
8. jan 2011

@yennn no už mam na dnes dopité ale tak čajík asi ešte dáám

yennn
8. jan 2011

@kika58 ahoj vitaj medzi nami, len sa nas pekne drz, tu to srsi energiou, po novom roku sme krasne namotivovane a som si ista ze sa nam bude teraz vsetkym krasne darit v nasich planoch 🙂

@elina313 ten vtip je super 😀 😀 😀 😀 som sa pobavila, to mnohe vysvetluje 😀 😀 😀

adky
8. jan 2011

@akika722 preco nie? ved to je sama zelenina,ja bezne jem napr. zavarane huby,alebo baranie rozky atd....

ada001
8. jan 2011

@idris musim to nastudovat aku kupim,ty mas sedacku vpredu?

adky
8. jan 2011

@groka ja ryzu jedavam a v nedelu si doprajem aj kozku s peceneho kurata 😀

yennn
8. jan 2011

@vikykis ak ti to zatial nikto nepovedal (este som nedocitala), tak myslim si ze by si ten pitny rezim mala trochu upravit, rob si ciarky kedy kolko pijes, nemala by si po 12.00 vypit viac tekutin nez do 12.00 ja to mam pol na pol. Ked nadranom kojim, niekedy potom musim ist na wecko, ale ze by som sa 5x musela odtrepat na zachod, to nie. Ak nerobis tuto chybu co pisem, ze vacsiu cast tekutin pijes poobede, tak mozno mas nieco co sa odborne nelatinsky nazyva "hyperaktivny mocovy mechur". Ale to by si zase casto chodila aj cez den...

ada001
8. jan 2011

@debbie posli,budem rada,mozno mi to ulahci rozhodovanie 🙂 dakujem 🙂 🙂

akika722
8. jan 2011

@adky 😵 😵 😵

idris
8. jan 2011

@ada001 ja mám takú v akých sme sa vozievali ako deti ...

yennn
8. jan 2011

@jojina11 blahozelam ze si sa drzala, aj my sme na teba hrde. A najviac sa ti podakuje tvoja nova digi kamoska 😀

strasska
8. jan 2011

ahojte, vidim, ze sa to tu rozrastlo...zial nestiham docitavat, ale celkom sa drzim...ked je zle tak si na Vas spomeniem a teraz som si uz pre istotu umyla zuby, aby ma nepokusalo 😀
Ale mam otazocku...viem, ze by sa mala pit cista voda, nie mineralka. Ale ked mne nasa voda nechuti bleeeeeeeee. tak pije uplne ruzovu Lucku. to je mineralka?

akika722
8. jan 2011

@ada001 ja mam sedačku tiež vpredu...pre maline sa mi zda lepšia no po 2 rokoch vzadu by som kupila

yennn
8. jan 2011

@akika722 ja myslim ze prsia, viem ze pod by davalo viac logiky, ale ked ti schudne chrbat tak sa to ukaze aj na obvode prs... ale nie je povinne ak nechces nemusis

@ada001 aj tebe blahozelam k odolaniu torte 🙂

BABULKY DNES SME TUSIM VSETKY POSLUCHALI 🙂 🙂 🙂 Vyborne - vaha sa vam v pondelok odmeni!

akika722
8. jan 2011

@yennn pohoda,nemam s tym problem 😉

yennn
8. jan 2011

@debbie baby ste ma namotivovali na bicyklik s malym, uz sa tesim. Vedela som ze budeme (moj bike stal dva roky - leto 09 tehu a leto 10 maly mal len pol roka), ale mi nedoslo ze uz teraz. Tesim sa. Preposles mi tie dovody preco si si vybrala sedacku dozadu? My si zajdeme do nejakeho speci obchodu a nechame si poradit samozrejme, ale ked uz si to pisala tak davaj sem 🙂

yennn
8. jan 2011

@strasska ruzova lucka nie je mineralka. A mineralky tiez mozes - lenze ich musis jednak striedat medzi sebou (pre jednostrannu koncentraciu urciteho mineralu v konkretnom type mineralky) a jednak aby si si trubky nezahlcovala vodnym kamenom 😀 😀 😀 , tak ich prestriedaj s cajikmi.

katkav
8. jan 2011

@yennn ze dychtivo cakam 😀 ja z teba umrem 😉 co si ty davas do tej vody? hihi 😉 nech to malemu co najskor prejde, ja to tiez neznasam, ked je maly chory, nastastie uz teraz ked mu idu zubky, tak to nie su take horory ako byvali kedysi...ale kazda choroba je skareda, nech nase deticky obchadzaju z daleka vsetky 😎 idem nahodit nove udaje, co som dnes dostala a trosku si zazumbovat, vsak tu pneumatiku z brucha nejak musim dat dole. Ja mam taku srandovnu postavu asi ako jablcko na palicke 😉

yennn
8. jan 2011

@katkav ty jablcko na palicke 😀 super len chod zumbovat, zavidim 😉

yennn
8. jan 2011

baby uz som docitala, je tu este niekto?

debbie
8. jan 2011

ja som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

debbie
8. jan 2011

@yennn mala som ip napísanu skočilo mi to a zmazalo 😠 😠 😠

akika722
8. jan 2011

@yennn hej 😎

debbie
8. jan 2011

@yennn no piť pijem super ale cvičiť sa mi neda mam strašné bolesti v krííížoch ani stáť sa mi neda

strasska
8. jan 2011

@yennn dakujem...ja uz som sa bala, ze si budem musiet privykat na nasu vodu. A cajiky pijem... ja som kedysi lubila osladene, ale pred 1 tehu som sa zacala ucit bez cukru a teraz vypijem v poho 😎 A teraz sa takto chcem naucit papat biely jogurt, lebo mne nechuti, ale idem to vyskusat 😉

katkav
8. jan 2011

@yennn ja som tu 😉 ciastocne....zumbovat idem za chvilku, inak beha nejaka reklama, ze baba schudla so zumbou 18 kil...aj ja chcem....

yennn
8. jan 2011

@debbie co sa stalo s krizami moja? ☹ To kvoli sooo? alebo mas proste bolave? Ja na krize trpim celozivotne, naposledy to spatne dopadlo minuly tyzden u svokry na tvrdej posteli - zabudla som sa a lahla som si na brucho... no a moje XXL prsia sa do tvrdej postele zabudli zaborit (tak ako u nas doma 😀 ) a moje telo vytvorilo piateho tibetana a ked som sa chcela v noci otocit uz to neslo

akika722
8. jan 2011

@katkav za aky čas?

yennn
8. jan 2011

@strasska ak sa chces naucit biely jogurt, tak skus najskor do bieleho jogurtu si postruhat napriklad jablcko (vyskusaj bez medu a orechov aj ked by to bol mnamka). A potom postupne zistis tu chut bieleho. Alebo activia biela sladka. Aj to by ti mohlo ulahcit prechod

katkav
8. jan 2011

@akika722 tak to nehovoria, ale verim tomu, ze sa to urcite da dost rychlo, lebo je to intenzivne cvicenie, no zalezi dost aj od cvicitelky, ale ja ked cvicim doma, tak dost citim, ze sa maka na brucho dost tym, ze stale krutis bokmi a si stale v pohybe. Musim sa priznat, ze mam kondicku po sviatkoch v keli, ale snad sa to coskoro vrati do normalu 😉

idris
8. jan 2011

@katkav no a kde na nete zumbu alebo máš CD lebo na youtube som nenasla nič dostatočne dlhé