icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ada001
8. jan 2011

@katkav a kam chodis cvicit zumbu?ja som uz tiez nad nejakym spolocnym cvicenim rozmyslala,samej mi je dako smutno 😢

debbie
8. jan 2011

@yennn idem sa chváááááliť
Tak ako som ti písala že ideme lyžovať a oblečko si chcem na lyže kupiť no počkam do 17.tesne predtým ...no tak mi to nedalo boli akcie a mm si kupil tak aj ja že si idem dačo skúsiť teda a počuj toto
Bola som v kabínke a mm kričím prines mi tu červenú XL,L , vieš čo sa mi páčila /skušala som si gate XL,L/tak že skusim aj bundu hned
Mm prišiel a že nieje ani XL a ani L z tej červenej taka som bola spocená kúúúúrili ako keby predávali len plavky a náhodou mi nebolo zima 😅 😀
a tak po odskúšaní XL som sa potešila .... boli velikééééééé 😀 😀 vtom prišiel mm a že našiel bundu maju aj moju velkosť teda napokon,a tak som ju šupla na vešiak a išla skúšať ,... obliekla som si ju no a že uff ako tesnejšia na brušku ale nie moc a rukavy volné až dlhé éééé .,,,, otvorim kabínku a ja že a to si našiel L? aha a nieje to malé a on že to je MMMMMMMMMMMM 😲 😲 😲 😲 😲 a ked som si dala gate M boli mi dobrééééééééééééééééééééééééééé juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no tesnejšie nie velké ale do 18.1.možno aj padať budú hihii ked mi skončí soooo a padne brucho ja som taká happy visí mi to na vešiaku a tak sa teším a to som chcela akať hihihih 😀 😀 😀

idris
8. jan 2011

@strasska no alebo si zapchaj nos a je to 😀 😀 😀 ale ja mozem biely jogurt no smotanový 😅 😅 tak nie často ho papkam

yennn
8. jan 2011

@akika722 @katkav mne tiez zumba svojho casu velmi pomohla (to boli tie posledne kila z tych zhodenych 24) ale potom som otehotnela. Vlastne uz som bola tehu, ked som tam chodila len som nevedela ☹
Ale musim povedat ze z nas vsetkych lialo. Precvicoval taky maly mily chudy chalanisko, on prisiel pekne vyzehleny a po hodine mohol žmýkať. A nepreháňam - naozaj bolo vidno zozadu ako mu postupne premoká celý chrbát, potom najskôr zadok, stehná, lýtka..... fakt keby vyzliekol tak žmýka. A my tiež, ale tak to je snáď normálne. Takže je to riadne kardio a niet divu že sa pri tom chudne. Veď je to super šport, ktorý väčšinu ľudí baví. Ja by som hneď šla, žiaľ teraz to nejde..

debbie
8. jan 2011

@yennn no neviem boleli ma a bola som u napravačky a že mam stavce vysakané a do 7dní to vraj povolí a bude ok už mi raz pomohla po pôrode ....
ale už je tt preč a bolia ešte viac ☹ ☹ ☹ a ak si mam predstaviť že idem do fitka 😢 😢 😢

idris
8. jan 2011

@debbie jeeee to sa teším s Tebou :D :D aj ja chcééééééééééééém

strasska
8. jan 2011

@katkav mas zumbu na dvd?
@yennn skusim tu activiu sladku, ale uz vidim, ze to bude velky boj...lebo my vo velkom doma ficime na smotanovych rajo, zvolenskych a sabinovskych ☹

yennn
8. jan 2011

@debbie wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww ! No tak blahozelaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Co keby si hodila fotecku, hm? Nech sa aj ja navnadim? Si ma namotivovala, ja mam len take lyziarske gate take sede (no ako XXL si nenavyberas), a ciernu bundu. Skratka šereda. Esteze doplnam bledomodrou ciapkou a salom, aby ma aspon trochu bolo na svahu vidno 🙂 Oj ale take lyziarske oblecko.... hm hm hm. No supeeeeeeeeeeeeeeer tak to sa tesim s tebou 🙂

strasska
8. jan 2011

@idris sak smotanaky su moja uchylka...kavovy MNAM

yennn
8. jan 2011

@debbie ja budem rada ked mi zacne byt dobre L 😖

akika722
8. jan 2011

@debbie wáááááááááááw..ako dlho chudneš?
@yennn u nas cviči baba....chudulinka skače ako fredka a nič jej nie je...a jaq funim..no ked som chodila 😀

akika722
8. jan 2011

dufam že ma na zumbe 5 mesiacov po cs neporazi 😅

yennn
8. jan 2011

@strasska pozri ak to nepojde, tak to netreba siliť. Ved ked si das doobeda smotanovy, hoc aj cokoladovy, a nebude to casto a bude to tvoje jedine zhresenie, tak sa nic nedeje podla mna

debbie
8. jan 2011

@yennn pošlem zo svahu hihi 😎 😎 😎 hi

debbie
8. jan 2011

@akika722 ja chudnem celý život hihihi ☹

idris
8. jan 2011

@strasska mne stačí len smotanový ako ja nedám aktiviu do ust ani náhodou a ani žiaden odtučnený , lebo som na to vyrastala to nám teta nosila z poľská mali mliekáreň a to bol vtedy u nich strašný hit ... u nás mali len klasiku smotanovú a tak sa to jedlo a jedlo a jedlo fuuuuuuj 🤐 🤐 🤐 🤐

ada001
8. jan 2011

@debbie to musel byt perfrktny pocit 🙂 🙂 gratulujem 🙂

debbie
8. jan 2011

@akika722 ja pred tehu 55kg po pôrode 96kg ☹

akika722
8. jan 2011

@debbie a v teme???

debbie
8. jan 2011

@ada001 jj bol a aká som bola natešenááá už sa teším ked mi to bude volné hihihi 😀 😀 dufam že dalšiu zimu to budem predavať na nete hihihi a kupovať nové hihihi 😀

akika722
8. jan 2011

@idris ja smotanovee neznašam,riedke milujem 😅

debbie
8. jan 2011

@akika722 v teme dlho ani neviem presne datum 😖

akika722
8. jan 2011

@debbie a teraz maš?kolko si už zhodila?ak to nie je tajomstvo 😅

akika722
8. jan 2011

@yennn aj ty si schudla dosť že?

debbie
8. jan 2011

@yennn vieš ale ja som mala len Skový overal a ako to eeee a ak by som mala dačo staršie ani by som nekupovala hlavne že už tento rok môžem na lyže teda ak kríííže polavia od pondelka idem na fitko pomaly uvidím či sa to zhorší alebo či to bude vôbec možné

debbie
8. jan 2011

@akika722 počkaj si do pondelka hihihi 😀

ada001
8. jan 2011

@debbie ja ti drzim palce,nech to tak je 🙂 🙂
Ja zjem jogurt akykolvek,ale biele mam najradsej 🙂a este cokoladove som hltala na kila po porode (vsak to tak aj dopadlo) a biely u mna vyhrava hollandia,ten je super 🙂

akika722
8. jan 2011

@debbie ja sa doo mka nenapcham ani za pol roka 😖

debbie
8. jan 2011

@ada001 dakujem
Ja jogurt aktivia biela tú milujem a robím si z nej aj drezing do šalatiku 😝

debbie
8. jan 2011

@akika722 ale čo si .... neboj musíš si len veriť cm idú dole neboj ťažko sa to hovorí ale vydrž a uvidíš o mesiac výsledky aj v cm