Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn idem sa chváááááliť
Tak ako som ti písala že ideme lyžovať a oblečko si chcem na lyže kupiť no počkam do 17.tesne predtým ...no tak mi to nedalo boli akcie a mm si kupil tak aj ja že si idem dačo skúsiť teda a počuj toto
Bola som v kabínke a mm kričím prines mi tu červenú XL,L , vieš čo sa mi páčila /skušala som si gate XL,L/tak že skusim aj bundu hned
Mm prišiel a že nieje ani XL a ani L z tej červenej taka som bola spocená kúúúúrili ako keby predávali len plavky a náhodou mi nebolo zima 😅 😀
a tak po odskúšaní XL som sa potešila .... boli velikééééééé 😀 😀 vtom prišiel mm a že našiel bundu maju aj moju velkosť teda napokon,a tak som ju šupla na vešiak a išla skúšať ,... obliekla som si ju no a že uff ako tesnejšia na brušku ale nie moc a rukavy volné až dlhé éééé .,,,, otvorim kabínku a ja že a to si našiel L? aha a nieje to malé a on že to je MMMMMMMMMMMM 😲 😲 😲 😲 😲 a ked som si dala gate M boli mi dobrééééééééééééééééééééééééééé juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no tesnejšie nie velké ale do 18.1.možno aj padať budú hihii ked mi skončí soooo a padne brucho ja som taká happy visí mi to na vešiaku a tak sa teším a to som chcela akať hihihih 😀 😀 😀
@akika722 @katkav mne tiez zumba svojho casu velmi pomohla (to boli tie posledne kila z tych zhodenych 24) ale potom som otehotnela. Vlastne uz som bola tehu, ked som tam chodila len som nevedela ☹
Ale musim povedat ze z nas vsetkych lialo. Precvicoval taky maly mily chudy chalanisko, on prisiel pekne vyzehleny a po hodine mohol žmýkať. A nepreháňam - naozaj bolo vidno zozadu ako mu postupne premoká celý chrbát, potom najskôr zadok, stehná, lýtka..... fakt keby vyzliekol tak žmýka. A my tiež, ale tak to je snáď normálne. Takže je to riadne kardio a niet divu že sa pri tom chudne. Veď je to super šport, ktorý väčšinu ľudí baví. Ja by som hneď šla, žiaľ teraz to nejde..
@debbie wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww ! No tak blahozelaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Co keby si hodila fotecku, hm? Nech sa aj ja navnadim? Si ma namotivovala, ja mam len take lyziarske gate take sede (no ako XXL si nenavyberas), a ciernu bundu. Skratka šereda. Esteze doplnam bledomodrou ciapkou a salom, aby ma aspon trochu bolo na svahu vidno 🙂 Oj ale take lyziarske oblecko.... hm hm hm. No supeeeeeeeeeeeeeeer tak to sa tesim s tebou 🙂
dufam že ma na zumbe 5 mesiacov po cs neporazi 😅
@strasska mne stačí len smotanový ako ja nedám aktiviu do ust ani náhodou a ani žiaden odtučnený , lebo som na to vyrastala to nám teta nosila z poľská mali mliekáreň a to bol vtedy u nich strašný hit ... u nás mali len klasiku smotanovú a tak sa to jedlo a jedlo a jedlo fuuuuuuj 🤐 🤐 🤐 🤐

@katkav a kam chodis cvicit zumbu?ja som uz tiez nad nejakym spolocnym cvicenim rozmyslala,samej mi je dako smutno 😢