Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@ada001 @strasska jasne ze sa da, ale nebudem sa tu chvalit tym co bolo v minulosti (aj ked v nedavnej). Ako som uz vcera pisala, treba sa sustredit na dnesok, co papame dnes, co budeme zajtra a tesit sa na najblizsi pondelok, az vaha ukaze -0.5 kg 🙂 Ja som teraz tak namotivovana ze uz davno tak nie. Ja som inac dost slaboch, a rada zaspavam na vavrinoch... takze akonahle sa mi zacne trosku darit, uz povolujem @adky a @debbie su mi svedkom ze som aj pocas posledneho kvartalu mala 3x krizu (snad nie viac, ci ano kocky?) ale vzdy som sa z toho dostala a to najma vdaka tejto teme, ako sa hovori v anglictine "ja poskrabem chrbat tebe, ty mne" - vzdy sa tu vieme krasne podporit. No samozrejme su ludia, ktori idu naplno (vsak baby?) ale ja k nim nepatrim. A predsa to ide. Ja vzdy hovorievam Nie je dolezite nespadnut, ale dolezite je postavit sa a ist dalej. Preto nezalezi na tom kolkykrat idem chudnut, ale zalezi na tom ze som k tomu odhodlana a ze sa snazim a nikdy neprestanem - az kym to nebude dobre 🙂
@debbie sranda prave som to pisala v predchadzajucom prispevku, ona je proste tak pevne rozhodnuta to schudnut a dokonca veri ze bude stihla navzdy a naveky, no nie je uzasna? Ja teda pod chvilou bojujem, to predsa vies. Ale neboj, pojde to, ved sme supeeeeer, nie? A vianoce netreba riesit, uz su za nami, treba sa tesit na lyzovacku, to idete teraz v januari ci az 18.2. prepac zabudla som?
@debbie idemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jasne ze je hlavne ze to ide. Keby som tu 4 tyzdne stagnovala tak ma to serie, ale ked to ide, aj ked pomalsie, tak to je super. Uz sa opakujem stý raz, ale ak by nebolo tejto temy, tak dnes nemam 90 ale 110 a to myslim uplne vazne, by som pokracovala vo svojich zmrzlinovych extempore vecernych a plakala by som jak je vsetko nahov.no
baby, vy este nespite??? 😨 🙄 😅
pri chudnuti je potrebnych aspon 8 hodin spanku!
ja studujem teoriu. tycvh bielkovin je treba dost.....pri vegetarianskej strave sa to ani (snad) neda dosiahnut.....
@debbie tak to som zvedava, lyzovanim krasne schudnes to je pravda. A verim ze nebude ziaden cajik s rumom ci klobaska na svahu, lebo to je velka motivacia, dojdes, v pondelok nahlasis -2.5 kila, my spadneme na prdel 😎
17. v pondelok idete na tyzden? Takze dalsi pondelok si nazad? A vahu mi nahlasis v nedelu asi?
@yennn jj vahu ti nahlasim bud večer v nedelu ak budu fofry sms v pondelok 😀 a ideme na tt tak v nedelu som tu baby ak nič važne nebude a klobasa nehrozí ideme s detičkami to by som do vaness netlačila rano navaríme a na obed do chaty a po spánku zase na lyže a táák bojím sa len že večer sa to rozšupne ....vinečko varené, chipsy a pod.somariny ale mam taktiku hihihi 😀

@debbie krabica asi 15x15 cm vola sa Voltaren THERMOPLASTER Hrejivá náplasť - je tam 5 náplastí, píše tam 10 hodinový efekt.
Teraz som kukla dnu, mam tam este 3 - no nie je to dokaz o tom ze to funguje? 2x som dala naplast a dovi dopo