icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
8. jan 2011

@akika722 nič špecialne , no ani som necvičila, veľa roboty, jedla som normalne ako tu teraz -zdravo, stale tie tri hodky som dodržiavala , veľa vody a ani neviem ako a bolo dole 25kg ale bolo to vidno viac až po takých dva a pol mesiaca viac

yennn
8. jan 2011

@debbie no hladam tie fotky ze by som ich sem supla este raz?

akika722
8. jan 2011

@debbie už aj teba obdivujem...no kočky ste dobre..tolko dať dolu...fuuu

debbie
8. jan 2011

@yennn jasné

debbie
8. jan 2011

@akika722 vieš to je to že nepozerala som a nemala som čas sledovať sa stále len som si dala ciele a tak som to brala že toto musím teraz a je to ... nebolo to ťažké , no ked mam malu tak ma viac vecí láka .... a varím doma viac vtedy som si dala šalatik v reštike alebo rybku a doma sa musim variť pre muža čo by zjedol aj mna .... varím aj dva krat denne a to som pak ko a riešim čo jesť nechutí mi potom nič ale musím tak sa snažím 😀

akika722
8. jan 2011

moje dieťa nechce spať,pozera ples v opere 🙄

yennn
8. jan 2011

@akika722 to co ma za vkus? 😎

debbie
8. jan 2011

@yennn hladam ich aj ja

akika722
8. jan 2011

@debbie s tym varenim,verim,aj ja to mam 😖 ale už mam zasoby doma ako škrečok..zelenina ovocie 😀 😀 😀

akika722
8. jan 2011

@yennn neviem kde je ovladač 😀 😀 😀 a krpcovi je jedno len nech ide niečo 😀 😀 😀

yennn
8. jan 2011

@debbie nedaju sa fotky dnes posielat, neviem preco. Nevadi aspon mi nemusi byt spatne. Ale som chcela novacikov namotivovat

akika722
8. jan 2011

a sme ogrckany obaja 🙄 🙄 🙄

akika722
8. jan 2011

@yennn a ja čakam a čakam..daš zajtra 😉

debbie
8. jan 2011

@akika722 ja to už riešim tak urobím ranajky všetkým a skôr ako si sadnem a nakrmim malu a mna tak si urobím na celý den do dooozy šalat a to mam prílohy k obedu aj na večer ostane

akika722
8. jan 2011

@debbie dobry napad 😎
a krabie tyčinky sa možu? 😕

yennn
8. jan 2011

@akika722 co su krabie tycinky, nie je to vysmazane? Moc to nepoznam

debbie
8. jan 2011

@yennn az teraz som si uvedomila že ja som už od pôrodu dala dole zase 20kg 😀 😀 😀

debbie
8. jan 2011

@akika722 môžeš daj si ich do šalattiku opeč na kvapke oliven oil

debbie
8. jan 2011

@yennn tvar maju ako ribie prsty len su to tyčinky s kraba také ružové a vo vnutry biele nevieš?

akika722
8. jan 2011

@yennn nie nie je to vysmažane
@debbie 😲 😲 😲 😲 čo????????????20???????????
ja to mam rada len tak/neupravene,prip,trošičku 2min.vo vode uvariť 😅

akika722
8. jan 2011

@yennn a nie je to obalene /3obal/eéé

yennn
8. jan 2011

babulky neslo to musela som skomprimovat, dufam ze to bude takto vidno, ak nie aj tak dobre, lebo za tu prvu foto sa dost hanbim. Stálice v téme ju uz videli, davam to sem nie aby som sa chvalila, ale aby som vas namotivovala ze to ide. prosim nekomentovat, viem ze tam vyzeram o 20 rokov starsia ☹

yennn
8. jan 2011

@debbie uz je to 20 kil? Ja sa musim pozriet do mojich cisel, vlastne ani neviem. No tak blahozelam, kolko mas este v plane, hm?

yennn
8. jan 2011

@debbie ja 10 od porodu 🙂

debbie
8. jan 2011

Takže motivácia baby aj odo mna :jedna foto 7dní po pôrode druhá počas chudnutia tu s babami už.... 😀 😀

😀 😀 😀 -20kg 😀 😀 😀 😀

debbie
8. jan 2011

@yennn dakujem mojka ja som to až teraz vlastne spočítala hihihi ako mi to tu pripomenuli baby hihihi juchúúúúúúúúúúúúúúúúúú no ešte mam čo davať dole nie 😉

yennn
8. jan 2011

@debbie no pekné, dobry rozdiel 🙂 Si sikulka 🙂 Ja sa priznam ze na mne po porode vela kil neostalo, tie som pribrala az neskor, ale uz som sa ich s vami zbavila a idem tlačiť nižšie a nižšie 🙂

debbie
8. jan 2011

@yennn na mne všetko ja som prišla o deko asi lahšia hihihi asi tak 😀 😀

yennn
8. jan 2011

a cim tie krabie tycinky drzia pokope, neni tam vela muky?

akika722
8. jan 2011

@yennn hambiš???bože..hrda na seba možeš byť..klaniam sa ti
@debbie ja z vas umrem 😲 😲 😲
idem cvičiť ešte teraz len uspim synatora 🙄
bože obdivujem vas aj @adky