Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky
@debbie
@akika722 no ja napríklad neviem čo je podľa adky malá porcia...nemôžeš hodiť ilustračnú foto ???
Inak Adky, Tvoj manžel aký feši -- a on necvičí ? na foto vyzerá taký akurát 🙂
Moje skoro 5 mesačné chlapčiatko sa prebudilo 🙂 otvorilo modré očká a tíško leží a pozoruje 😀 ach môj miláčik to je najúžasnejší, aj tie kilá za to stoja...aj keď to nie je jeho vina, pretože to sú tie čo som ja pribrala ešte pred otehotnením...jeho sú už dávno fuč, ponevač jeho 7 kg, čo som za celé tehu pribrala mám už od pôrodnice dolu. Prišla som domov som mala 65 kg a potom na mňa prišli chute a šup hore 5 kg...
@adky super, ja si dávam na malý tanier 🙂 ale rada sa poteším z foto 😉 😉 😉
po mäse sa snažím dodržať 4 hodinový odstup od ďalšieho jedla. Takže teraz mi na 4 vychádza nejaký olovrant... baby dajte nejaké tipy na olovranty a desiaty ? a na večeru si spravím čerstvý šalátik. ... jo ešte nás čaká prechádzka 😉 😉 😉 teším sa
pozri pár str dozadu tuším som to písala celé akike 😀
@debbie ranajky nemenim,zvykla som si na ne a stale sa na ne tesim,na desiatu si davam rozne druhy ovocia,neboj-nejem kazdy den len napr. jablko,ale vzdy len jeden kus,alebo si dam jogurt,alebo tvaroh.,alebo fit tycinku...obed? kazdy den je nieco ine a uz davnejsie som pisala,ze jem to co sa doma navari (z materskej mi neostava vela peniazkou aby som si stale vyvarala nieco "dietne" preto som to vymyslela takto) len polovicnu porciu (ano,staci to-nie som hladna,zaludok sa stiahoil,zjem tolko kolko mi treba,nie tolko kolko by chceli moje oci) olovrant? vycsinou celozrnne pecivo,aebo ryzove chlebiky so zeleninou,syrom alebo maslom a na to paprikovu pikantnu natierku,alebo maslo a hydinova sunka,alebo lucina smotanova natierka,alebo si robim tu svoju "omeletu z mikrovlnky" (uz davnejsie som tu davala recept),alebo natierku z tofu (tiez som tu davala recept).....vecera? vzdy polievka,ale vzdy ina....ak mam domacu,dam si domacu,ak nie-instantnu
Preco si myslis ze jem stale to iste? Resp. preco si myslis,ze nejem?
@elina313 ja mavam na olovrant bud tvaroh alebo jogurt alebo olomovcé s. cibulka hihii , alebo ak mam chuť cez den na sladké tak ovocný šalát s tvarohom a vločkami /malá lyžica/ alebo tuniaka polku konz. plus cibulka a dva platky knakenbrotu posledný tt mi ide na chuť cibula ako @adky písala vraj aj jej tak možno sa rozbehnem ako ona v chudnutí 😀 konečne
ok babulky mala už leze s postele idem ale večer som tu 😉 papa
pááááááááááááček schledááááááááááááček 😎 a baby nežrať a piť!!!

@elina313 ja mam ešte do večera dva čajíky a ale 0,7mineralky