icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
9. jan 2011

@akika722 ahoj no si šilulka som ti hovorila že to ide a ušetrííííš hihi daj si do hrnca sitko kovové don brokoličku prikryť a parííííííš hhihihi ja tak parím narychlo zeleninku mrazenú 😉

debbie
9. jan 2011

@vikykis drž sa babulka neboj to zvladnete a zase bude dobre ☹

debbie
9. jan 2011

@adky ja viem len skratka je to tak úžasné .... ja viem že to ide ... len pri malej tažšie , a hlavne ked sme saméééé doma .... 😖

akika722
9. jan 2011

@debbie dnes bežim do nejakeho marketu kuuupiť,lebo doma to nemam 😅
bože moje dieťa spalo 5minut 😖 zase 😖 po novom roku sa mu spať nechce..aspoň že mi nrespi celu noc bez zobudenia 😀

akika722
9. jan 2011

chcela som že prespí 😅

debbie
9. jan 2011

@akika722 a ktoré 😀 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@yennn náplasť je už nalepená a hreje uvidím či pomôže ak hej hned nástup fitko hihihi a mali aj po dva ks aj po päť ale tak viac som vzala cena bola lepšia 😀 a možno sa zíííde ešte niekomu v rodine nie?

debbie
9. jan 2011

haloooooooooooooo baby ste tu niektorá na pokecanie
😀

elina313
9. jan 2011

@debbie @akika722 moja reč debbie, je to skôr nejaký hit, ale parák ako to ja volám splní presne tú istú úlohu.
Na Tvojom mieste akika šetrím na nový šatník a nevyhadzujem na komerciu 😀 😀 😀
@groka ty nás ale naťahuješ... že KILOGRAMY to akože 10 kg dole ??? či čo 😀 😀 😀

akika722
9. jan 2011

@debbie najmenšie 😖

elina313
9. jan 2011

@debbie ja som zde 🙂 malá ma lanárila na dezert, že poobede 😠 odolávam ako sa dááááááá 😅
pekne vodička. Na obed som mala nedeľnú polievočku s mäskom a ryžu s mäsom, lenže bolo bravčové, tak som si urezala miniplátok, bol taký tenky pomaly ako šunka 🙂

akika722
9. jan 2011

@elina313 ja mam plny šatnik z čias ked som mala menej kg a to skoro všetko novééééé...robila som v obchode s handrami tak mam doma každy druhy kus 😀 no otehotnela som a mala som po handrach..ale na plavky si robim zalusk aj ja 😀

akika722
9. jan 2011

@elina313 😀 😀 😀 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@elina313 ja som to akike aj yennn už včera písala že to je len o peniazoch a za to si kupia plavky nové aj šaty na leto

debbie
9. jan 2011

@elina313 nieže odoláš pekne si daj jablčko alebo pomaranč a uvidíš vôbec naň mebude chuť

akika722
9. jan 2011

@debbie 😀 😀 😀 nabuduce sa pred kupou niečoho poradim s vami 😀 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@elina313 super a vodička ti ide ako???

debbie
9. jan 2011

😀 @akika722 jj ved na to su baby aby sme si radili nie ved každé ušetrené € je dobré ... nie 😀 jedinééééééééééé že by si bola milionááááárka hihihi ale to by si tu nebola s nami ale po liposukcii na lôžku hihihi že .... 😅 😅 😅

adky
9. jan 2011

@debbie nechapem,preco sa ti tazko dodrziava chudnutie ked ste s malou same? 😕

akika722
9. jan 2011

@debbie ste zlatééé..no ak vyhram milion pozyvam ťa na liposukciu 😀

debbie
9. jan 2011

@adky no lebo ideme vždy niekam na celý den robíme si svoje naáákupy babské nestíham jesť ☹

debbie
9. jan 2011

@akika722 len aby si nezabudla na mna alebo do vtedy aby bolo čo zo mna odsáááávať hihihi 😀 😀 😀

akika722
9. jan 2011

@debbie 😀 😀 😀 tak pridame 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@adky daj tip na jedálniček pre nové baby 😉

elina313
9. jan 2011

@akika722 čo čo a prečo len @debbie ? aj ja by som si dala liposukciu 😀 😀 😀
@debbie vodička mi ide, mám napustenú 1 a1/2 litrovku a tak si robím samokontrolu 🙂 🙂 🙂 vždy keď som niekde, že zasadnem napr. k PC, je kamoška flaška so mnou 😀 😀 😀 a popíjam...som noťas - našťastie vodový 🙂 🙂 🙂

debbie
9. jan 2011

@akika722 hmmm no ved dohodneme sa ihihihi

debbie
9. jan 2011

@elina313 super lebo babam čo sledujem voda robí probléémy najčastejšie

elen58
9. jan 2011

@debbie no riadna zmena teda vyzera to opravdu super kočka riadna je z teba už teraz a počkaj ak sa podari ešte dačo dat dolu baby vyste fakt užasne a tymto motivujete nas ostatne baby dakujeme žer ste tu snami 🙂

adky
9. jan 2011

@debbie aha,nakupy,ale ved nie su kazdy den a cely den 😀

adky
9. jan 2011

@debbie tip na jedalnicek je mozno 10-20 stran dozadu 😎