icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

pandrholka
9. jan 2011

@elina313 tak to je od neho "velice" milé, že ťa takto provokuje 😉 ....môj našťastie pochopil, že to s tým chudnutím myslím vážne a akosi sa aj on sám tomu prispôsobil...jediné čím mi dnes trolinku urobil chuť bola horalka, ale povedala som si, že chudnutie je pre mňa dôležitejšie ako dáka horalka 😀

@adky no chlebík vo vajíčku to je iná mňamka...môj mm to moc nemusí tak sa týchto vôní báť nemusím 😀

elina313
9. jan 2011

@angie267 ahojky, ja mám skoro 5 mesačného a tiež som si hovorila, či to nesúvisí s menzesom.
Pravdu Ti poviem, že som to nezisťovala, ale po 5 kg naviac som si povedala, či budem čakať, kým dosiahnem 10 a potom ešte koľko chcem akceptovať... ☹ ☹ ☹ takže vyšlo mi z toho, ak je to menzesom, super, lebo keď ho dostanem tak schudnem...ale dovtedy nedám už telu šancu zo seba urobiť pani Shrekovú 😀
Takže som sa začala upriamovať na pitný režim, pravidelnú stravu a v menších porciách a samozrejme racionálnejšiu ako predtým, keď do mňa šlo všetko ako do mlynčeka.
Zajtra uvidíme, či som pokročila 🙂

angie267
9. jan 2011

@elina313 neviem ani ja v tomto chodit, kedze doteraz som to nikdy nemusela riesit, zacnem aj ja od zajtra jest tiez mensie porcie a vecer vobec aspon od siestej a skusim aj cvicenie, rotoped a brusaky, to by mohlo na zaciatok stacit.

akika722
9. jan 2011

@idris no jasnééééééé,jaže pravidelny sex 😀 😀 😀

akika722
9. jan 2011

@idris prečo si mysliš že si vyzerala otrasne??? 😕 mne sa to pačilo,to bolo minule vianoce že?

akika722
9. jan 2011

ja nemam dieťa ale vysavač,kašičku stiahol za minutu,,180ml 😲

debbie
9. jan 2011

@ivana82 dakujem už sa teším na dalších 20kg dole hihih 😀

katkav
9. jan 2011

@pandrholka ano, poprosim ta aj vysku, aby sme ti mohli vypocitat BMI, ale ak nechces, tak nemusis, budes mat len vahu a bude sa porovnavat iba ta 😉
@filipal hej, miery raz mesacne, lebo aj to je privela udajov kazdy pondelok, aj si myslim, ze taka velka zmena po tyzdni nenastane 😉

debbie
9. jan 2011

@yennn no ten chrbátik.... nalepila som si to a moc to nehrialo ale potom som to pritisla a super , tak som si sadla a za chrbat dala tvrdú podušku nech to pritláča je to dosť slabé lepenie mala som to mať do deviatej ale o siedmej mi to odpadlo.... ale lepšie ako včera to hej uvidíme zajtra pokračujem ak bude bolieť ešte
K jedlu s malou , nechutí mi jesť čo ma ona a ako beriem jej jesť sebe neberiem nestíham a ani nemam chuť v obchode vytasiť dozu so šalatom ale tak snaha je .... len som spomenula môj problém je riešiteľný viem no niekedy som leniva aj ja ☹ ☹

debbie
9. jan 2011

baby kto ma tu zumbu ... nepošlete mi dvd ??? ☹

debbie
9. jan 2011

@akika722 moja je tiež taka a vyhrýzla si takú dieru že ani diera sa to neda volať a keby sa dalo aj flašu otočí opačne saníííím hihihi

idris
9. jan 2011

@akika722 veru tak ale všetko ma bolelo, necítila som sa dobre a hrozne so m mala vychudnutú tvár 😅

vikykis
9. jan 2011

@debbie hod mi do IP adresu zajtra ti poslem
😉

akika722
9. jan 2011

@debbie moj starši hloda dierky do flaše,no mame flašu ešte ale cumel nechcel ani ked bol mini 😀 ale raz vyhrízol kusok odpadol a skoro sa zadusil 😔

debbie
9. jan 2011

@vejula aj ja mam chuť na sex ked dam dole dake kilečko hned mam naladičku a je tooo ... 😀

idris
9. jan 2011

@debbie ak ju budem mať po kope pošlem 😉

akika722
9. jan 2011

@idris ahaaa,kolko chceš dať celkom dole?ja som chcela na 62,max.64kg 😅

pandrholka
9. jan 2011

@katkav neni problém...som sa pýtala len aby som na niečo nezabudla...aby som poslala všetky údaje tak ako treba 🙂

idris
9. jan 2011

@akika722 tak 70 bude ok mozno aj 65 no uvidím ako sa budem cítiť 😉

debbie
9. jan 2011

@vikykis kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

akika722
9. jan 2011

@debbie na mojho mm prišla ruja a to som ešte ani kilečko dole nedala 😲 😀 😀 😀
uspim maleho a idem pocvičiť a umyť vlasy...ale ešte pridem kuk,vas

pandrholka
9. jan 2011

@akika772 aj ja by som veľmi rada zhodila na taktúto váhu...ale to ma ešte čaká hodne veľa práce 😅

debbie
9. jan 2011

@idris a akú maš víšku?

debbie
9. jan 2011

@akika722 ja som tiež prala háááro hihi 😀

akika722
9. jan 2011

@idris ja chcem dať tu 70ku aspoň do juna dole...no len pochybujem že dam 😖

akika722
9. jan 2011

@pandrholka a tvoja vyška?

akika722
9. jan 2011

@debbie 😀 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@yennn no aj zajtra idem sama bez malej na celý den preč ale už mam šalatik v chladničke aj kaiserku aj ovocie a vodu v taške som sa zááásobila 😀

pandrholka
9. jan 2011

@akika772 neviem presne musím sa ešte odmerať,ale myslím že mám tak cca 172cm

idris
9. jan 2011

@debbie 174