Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
😲 a ja som taka opica velka?ja mam 178cm 😅
ja som maličká 165cm hihi ale dobrého malo býva či ako to je hihii 😀 😀 😀
teplotky klesli dufam ze noc bude lepsia aspon som dnes nemala cas zhresit dodrzala som aj pravidelnost a vypila som 8 - 0,3 l poharov tak som na seba hrdaa
Ahojte tak ja dnes odolavam všetkemu a pijem ako keby ma za to platili 😀 😀 😀
Ale už idem lebo píšem kamoškam či nemaju DVD Zumby dufam že nejaka bude mať
mohla by som sa teraz dokopať k cvičeniu ktorá sa prida xeeexe 😀
@idris ja sa pridám 🙂 ...už som si v obyvke naštartovala mašinu a idem na to 😀
zdravim damy.citam vas citam vas,vy riadne ficite veru 😀 my mae doma kadejake obdobie,vela neprijemnych veci treba riesit,ale hadam si poradime 😒 preto sa aj trosken trapim a to sa iste na vahe ukaze.teda uz sa ukazuje.zas som zacala jest mensie porcie a viac sa hybat (aj ked idem s malym von,tak si vyberam kopce-byvamna riadne clenitom sidlisku-tak aj to iste pomaha) a pijem zas vyse 2l denne 😉 no a uz som nevydrzala a vazila som sa priebezne a ide to dole. 🙂 velmi pozitivne.aspon nieco dobre sa mi deje.no som velmi zvedava co zajtra bude 😉 @yennn teraz mam 66,7kg .pisem ti uz teraz,lebo my s malym spime dost dlho(niekedy aj po jedenastej vstavame po nocnom spanku) a ked sa prebere,tak s nim budem musiet k doktorke utekat-uz 2 tyzdne ma zvysenu teplotu a nezda sa mi to veru uz-krv mu musia brat a nejake testy robit.no a potom s nim uz asi von ostanem,tak az dakedy poobede,mozno az vecerom budem na nete.tak aby si uz teraz vedela tuto vahu,to sa do rana isto nezhorsi a ak sa mi podari ist este doobeda na net,tak ti napisem teda tu ranajsiu 😉 ale zatial sa aj z tohto tesim 😉 konecne vam nebudem priemer kazit 😉
@pandrholka tak ja idem na to 40 min a som späť
ahojte babulky 🙂

@akika722 jj cm ? výška? ja už nesledujem chyby hihihi