icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
9. jan 2011

@idris s tym picasa je to dobry napad .... niekto by sa na to mohol podujať. Ja ale nie, mam svojej robotky dost s tabulkou... dobrovolnici?

vejula
9. jan 2011

@yennn a ako ju robiš? tu roladu?

ivana82
9. jan 2011

@yennn keby mi niekto vysvetlil ako sa s tym robi, tak by v tom nebol problem, cas by sa nasiel 🙂

idris
9. jan 2011

@yennn ja to vezmem ten album .... a zatiaľ nie som tak silná aby som vedela vsugerovať niekomu niečo, hoc mm je veľmi ľahký cieľ 😀 😀 😀

yennn
9. jan 2011

babule zacina mi skrkat v zaludku, asi idem predsalen spat. Niezeby som sa bala ze vybielim ladnicku, to uz davno nerobievam a nie som sprosta ked cely den sa snazim aby som to vecer (a uz vobec nie vecer pred vazenim) pos.rala ale tak zase naco si robit zle, nie?

debbie
9. jan 2011

ok babulky zajtra ma čaka naročný den idem si lahnuť včera som nič nespala ak neratam pol hodku čo som asi od vyčerpania a bolesti zadriemala nadránom... nevykecávajte dlho nech idú dake dalšie deká pri spánku dole ... papa užite si to tu ešte , a zajtra sa teším na tabulku prídem až večer papa 😀 😀 😀

ivana82
9. jan 2011

ok, tak vam prajem dobru noc, asi uz pojdem aj ja...
🙂

debbie
9. jan 2011

Bruuuu nockuuuuuuuuuuuuuuuu 😎

elina313
9. jan 2011

@yennn to čo je, že mám sa rada ??? akože mám vás rada, to poznám, to hovorím denne ale mám sa rada ??? to nepoznám 🙂

yennn
9. jan 2011

@vejula mozem ti povedat tu nezdravu verziu a ty si potom z toho spravis zdravsi variant? 😀 Takze kupis si velke morcacie prsia (to je riadny flak masa), porozkrajujem a porozrezavam aby mi ostal jeden velky kusisko (to dam na foliu), potries horcicou aj kecupom, na horny kraj (ktory budes zrolovavat) das prazenicku s cibulkou, cele sa to potrie mletou klobaskou, a co ta este napadne (syr, sunka, kapia, uhorka...) a zrolujes (folia bola len na to aby sa to lahko zrolovalo), poviazes kucharskou nitou a dam upiect...

Zdravsi variant: bez klobasky, s dusenou zeleninou na drobno krajanou 😉

yennn
9. jan 2011

@debbie mi posles SMS ?

vejula
9. jan 2011

@yennn vdaka jasnačka že bez klobasky 🙂 😉 ja ani tak klobasu moc nemusim straaašne sa mi z nej grga, takže ani nemam nutkanie robiť nezdravši variant 😀 😀

yennn
9. jan 2011

@vejula a potom este kuracia babovka je vynikajuca http://www.varenieapecenie.estranky.sk/stranka/...
robila som to este v case pred chudnutim, je to vynikajuce. Tak ale ak vynechas nezdrave veci a nahradis nizkotucnym syrom a dusenou zeleninou, musi to byt tiez vyborne - tusim spravim 🙂

yennn
9. jan 2011

a neviete preco tu pisem o jedle ked som hladna? 😀

yennn
9. jan 2011

dobru nocku

yennn
9. jan 2011

@elina313 ani ja som to "SA RADA" moc doteraz nepoznala - ale odporucam, je to celkom prijemne 🙂

akika722
9. jan 2011

@yennn zajtra pojdem kupiť,ake velke su balenika a cena???
@mykky aj jaaa chceeem

idris
9. jan 2011

Tak sem môžete pridávať fotky babule

http://www.flickr.com/photos/upload/

ak by sa chcel niekto prihlásit tak ID: zienky.sikovne@yahoo.com
a heslo : žienkyšikovné

akika722
9. jan 2011

@idris čo za foto?ako?
@yennn tu babovku som robila,mne nechutila 😒 a maa som formu na babovku od mamy klasicku ako kedysi boli ono to cez ten pečiaci papier prešlo a nedala sa vobec umyť,som to vyhodila...mne sa to zdalo sucheeeee

idris
9. jan 2011

@akika722 no foto terajšiej postavy a poto ked bude 30.3 a môžeš dať aj takú čo si bola celkom štíhla len to treba pod tu fotku aj napísať

idris
9. jan 2011

@akika722 alebo iba mne pošli fotku ja to tam nahodím OK ale aj popis k fotke najme váhu a prezývku z MK

akika722
9. jan 2011

@idris a to možem byť oblečena že? 😀 😀 😀 😀 😀 uvidime to len my?kde ti to poslať?no musim pofotiť

akika722
9. jan 2011

odbočim od temy..nepouživali ste niekto nutriton proti grckaniu?moj prvy syn grcal do roka brutalne a grcka aj druhy..mala som gastrotuss baby pomahal na čas 😖

idris
9. jan 2011

@akika722 ano uvidíme to len my a oblecená alebo v bielizni
@yennn @adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001

OK babule tak vytvorila som album na flickr no a môžete nahadzovať fotky Vy alebo poslať ich mne aj s popisom fotky kedy bola fotená + váha , a potom sa tam nahodia fotky keď bude 30.3.2011 na porovnanie
1 fotka oblecená ale v niečom čo je obtiahnuté, alebo spodná bielizeň
2 popis k fotke + váha + prezývka na MK aby sa to nepoplietol
3 môžete posla ť mne fotky a ja to tam nahodím môj mail je eva.malec@yahoo.com
4 nahodíš si fotky sama tu http://www.flickr.com/photos/upload/
ak by sa chcel niekto prihlásit tak ID: zienky.sikovne@yahoo.com
a heslo : žienkyšikovné

Ak má nieto nejaké pripomienky tak píšte aj cez IP JA som sa už nahodila aká som bola pred rokom a aká som teraz 😔

idris
9. jan 2011

idem spať dobrú noc želám 😵

akika722
9. jan 2011

@idris akko si to potom možme pozrieť?som blb 😅

katkav
10. jan 2011

@yennn tak hlasim vahu, 104,2 (-1,4), tesim sa, este kusok a som na predvianocnej 😀

nanika
10. jan 2011

@katkav no Kati, super.
Ja som sa este nedopracovala k vahe, z ktorej som tu chudla :( Ale velmi sa snazim, tak snad o mesiac ma to este bude drzat a poprosim zapisat do tabulky. Moj muz ma krizu a ja som z neho uplne na nervy, momentalne som rada, ze je pondelok a neuvidim ho aspon do piatej. Pre ozrejmenie, cely tyzden mu ako krava chystam jedlo doma aj do prace, aj bez toho som mala pri dvoch deckach dost roboty a za to mam akurat tak krik a vycitky, ze on uz takto jest nebude, mam mu stale nieco vyvarat ine... nadavky, ze bude to moja chyba, ak neschudne... tento vikend bol fakt uzasny.

ivana82
10. jan 2011

@katkav blahozelam, krasny ubytok za tyzden 🙂
@nanika tak to ti nezavidim, chudnut v takej atmosfere je dost stresujuce ☹ drzim prsty, aby sa to co najskor napravilo 🙂 a takomto pripade, uzi si tento den (ako pises, aspon do tej piatej) 🙂