Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, tak aj ja som vahou nad :(
a navyse som niekde zapotrosila papier s mierami a vahou tak sa ani pohladom neviem potesit ze aspon miery idu dole :(
@katusradus Gratulujeeeeem, ja taky tak -1,7 😀 😝
@katkav ahojky aj ja hlásim váhu, myslím, že tebe 😅
66,1kg fakt som sa vážila dva krát, čo som si myslela, že zle vidím. Aby som bola objektívna, tak na NOVÝ Rok 70kg a teraz 66,1 kg - Bože daj, aby to takto pokračovalo....
híííííííííííííí ja som to s vami dokááááázala, fakt ma motivujete, myslím, že keby som sem nechodila, tak už mám dávno po chudnutí..... ďakujem že ste 🙂 🙂 🙂
@elina313 pokial si mala vahu na takom mieste ako ju mavas stale,tak si schudla ozaj tolko,len bacha na prehresky,aby ti to nevyskocilo teraz,ty si zacala teraz chudnut od noveho roka?ak ano,tak ide z teba dole voda,ta ide najrychlejsie 😉 ale tak ci tak,tes sa,vaha na cisle ti uz neukazuje prve cislo 7 😉 ja tie sa tesim ze tam neni 9 teraz bude dlho 8 to viem,ale ked zbadam uz 7 na zaciatku,to bude radostiiiiiiiiii 🙂
ahojte dievcata no krasne ubytky mate vsetkym GRATULKO OBROVSKE
ja som hned pisala tej za tu vahu aby som sa aj ja mohla pochvalit aspon dufam a ze posle v stredu tak aspon dufam ze v piatok to budem mat aby som uz aj mohla hlasit
snad nebude na novej vahe + lebo ma sibne
super foto aj mne ukazuje iba adky
ja moju akosi nemam odvahu pridat kedze som z vas najvacsia ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
baby ako vam vobec ukazuje fotky tam?mne nic,len to pyta heslo a ID
@vejula ja som foto pridala a tu je http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/53424...
ten fotoalbum je podla mna vytvoreny asi len na fotky spojene s chudnutim,kedze k nim ma pristup len kazdy z tejto temy,ale velmi lahkop si tam mozes vytvorit vlastny ucet,s vlastnym menom a heslom a pridavat si fotky ktore budes vidiet len ty alebo ten kto chces 🙂

@idris
@ivana82 ved jasne, v klude sa to moze nechat na zaciatok ako to je, ale ked tam bude viac foto, tak by som navrhovala zmenit heslo a poslat iba kazdej do IP 😉