icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
10. jan 2011

@idris
@ivana82 ved jasne, v klude sa to moze nechat na zaciatok ako to je, ale ked tam bude viac foto, tak by som navrhovala zmenit heslo a poslat iba kazdej do IP 😉

ivana82
10. jan 2011

@katkav absolutny suhlas 🙂

idris
10. jan 2011

@katkav ok môže byť

akika722
10. jan 2011

@idris mam dať foto z tohto tučneho obdobia?ty tam maš aj z pred roka nie?či stači tučnu akiku? 😀

tinika
10. jan 2011

ahojte, tak aj ja som vahou nad :(

tinika
10. jan 2011

a navyse som niekde zapotrosila papier s mierami a vahou tak sa ani pohladom neviem potesit ze aspon miery idu dole :(

mimini
10. jan 2011

@yennn dnešna váha 76,5 😖

tinika
10. jan 2011

@yennn nezabudla sooooom 🙂) 72,5kg stale :((( ale zajtra uz zumbujem tak to pojde dole určite

idris
10. jan 2011

@akika722 môžeš dať na porovnanie keď si bola štíhla a aká si teraz 😉

akika722
10. jan 2011

@idris ok,ak stare najdem 😀

ivca17
10. jan 2011

@yenn ahoj hlasim vahu 76.. zatial sa mi to nehybe smerom dole, ale pracujem na tom, snad sa to uz pohne.. musim utekat dokine. pekny den prajem.

adky
10. jan 2011

@yennn dnešná váha 88,5 (- 1,7 od piatku alebo -1,8 od pondelka 😀 )

adky
10. jan 2011

@katusradus Gratulujeeeeem, ja taky tak -1,7 😀 😝

elina313
10. jan 2011

@katkav ahojky aj ja hlásim váhu, myslím, že tebe 😅
66,1kg fakt som sa vážila dva krát, čo som si myslela, že zle vidím. Aby som bola objektívna, tak na NOVÝ Rok 70kg a teraz 66,1 kg - Bože daj, aby to takto pokračovalo....
híííííííííííííí ja som to s vami dokááááázala, fakt ma motivujete, myslím, že keby som sem nechodila, tak už mám dávno po chudnutí..... ďakujem že ste 🙂 🙂 🙂

groka
10. jan 2011

baby kuk aka som bola zo zadu posledny oktobrovy den to som mala 86 kg a teraz ten kabat nezapnem
pred minuly rok som pod neho dala este hrubyyyy rolačisko

elina313
10. jan 2011

@idris ☹ ☹ ☹ ☹ ani mne to nejak nefunguje, som si myslela, že zadávam niečo zle a tak som kopírovala tvoje údaje a ništ 😖

groka
10. jan 2011

@elina313 dala si dole skoro 4 kila? 😲

adky
10. jan 2011

@idris vaaaaaaaaaaau,jaka kocica z teba! uz som aj ja pridala foto 😎

vejula
10. jan 2011

@yennn tak ja hlasim 51,2 to je myslim1 kg dolu??? ani neviem alebo nie? ja sa už nepamatam.
Inač tie foto vidim len @adky ine nevidim ako sa k nim dostanem??? a možem dať aj len taku fotku nie fotenu za učelom chudnutia?? napr sk očikom alebo tak?

elina313
10. jan 2011

@groka mne sa to tiež nezdá, však som oči púlila, dvakrát vážila a ukazovala 66,1 opakovane a to baby jem, len na večere mám len čerstvé šaláty a pijem vodu, čo ja som predtým za deň vypila 2 kávy a nanajvýš 0,5 l vody resp. sladkého nápoju...

adky
10. jan 2011

@groka ooo,tak sup sup,o chvilu bude z teba zas taka kocica a este krajsia 😀 Ja som pocas vianocnych sviatkov vyzerala zozadu asi takto,skoda ze nema foto pred chudnutim-zo zadu 😀

groka
10. jan 2011

@elina313 pokial si mala vahu na takom mieste ako ju mavas stale,tak si schudla ozaj tolko,len bacha na prehresky,aby ti to nevyskocilo teraz,ty si zacala teraz chudnut od noveho roka?ak ano,tak ide z teba dole voda,ta ide najrychlejsie 😉 ale tak ci tak,tes sa,vaha na cisle ti uz neukazuje prve cislo 7 😉 ja tie sa tesim ze tam neni 9 teraz bude dlho 8 to viem,ale ked zbadam uz 7 na zaciatku,to bude radostiiiiiiiiii 🙂

vikykis
10. jan 2011

ahojte dievcata no krasne ubytky mate vsetkym GRATULKO OBROVSKE
ja som hned pisala tej za tu vahu aby som sa aj ja mohla pochvalit aspon dufam a ze posle v stredu tak aspon dufam ze v piatok to budem mat aby som uz aj mohla hlasit
snad nebude na novej vahe + lebo ma sibne

super foto aj mne ukazuje iba adky
ja moju akosi nemam odvahu pridat kedze som z vas najvacsia ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

groka
10. jan 2011

@adky vyzeras super zo zadu,ozaj
no ja mam teraz zadok dvojnasobny
pozerala som miery z pred minuleho roka a teda isla som hore v cm hodne ,ale ked si spomeniem na -11 cm dole po tom schudnuti,wou,zas chceeeeeeem ☹
inak ake miera si este kontrolujete?ja ja paze,lytka 😉

groka
10. jan 2011

baby ako vam vobec ukazuje fotky tam?mne nic,len to pyta heslo a ID

adky
10. jan 2011

@vejula ja som foto pridala a tu je http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/53424...
ten fotoalbum je podla mna vytvoreny asi len na fotky spojene s chudnutim,kedze k nim ma pristup len kazdy z tejto temy,ale velmi lahkop si tam mozes vytvorit vlastny ucet,s vlastnym menom a heslom a pridavat si fotky ktore budes vidiet len ty alebo ten kto chces 🙂

idris
10. jan 2011

@adky dakujem ;) keď takáto budem cez leto bude super 😉

adky
10. jan 2011

@groka ja si kontrolujem vsetko 😀 pretoze koooonecne mi zacinaju ubudat cm aj na pruchu,donedavna som mala na bruchu len -3 cm , teraz mam - 7cm,rada to sledujem 😎 ale najviac mi zislo z prs a chrbta-az neuveritelnych 12cm (moje mini prsia su este viac mini jak boli 😠 )

adky
10. jan 2011

@idris a to si kolko pribrala od toho februara? teraz mas tolko ako na prvej foto?

tinika
10. jan 2011

@idris Uz som sa zlakla čo robim zle ze sa tam dostat neviem 🙂) a ako sa tam daju pridat foto? musim sa este odfotit ale aby som vedela