icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
10. jan 2011

@vikykis oooj,sak ja som mala na zaciatku tolko kil ako ty,pri vyske 172cm som vyzerala hrozne 😠 ked sa pozries na zaciatky t ejto temy,najdes tam dost fotiek ktore som popridavala,z leta 2010,z kupaliska-vsetko otras,teraz je to uz oooovela lepsie 😀

groka
10. jan 2011

@adky a ako si merias prsia?v podprde cez stred ci ako?

idris
10. jan 2011

@adky do vtedy som pribrala na 85 kg to je +17 😒

adky
10. jan 2011

@groka ja mam teraz na zaciatku vahy 8,ale este stale nemozem uveritz ze raz mozem mat aj 7 a to uz za nie taku dlhu dobu,to bude tiez radosti,si to neviem ani predstavit 😀

adky
10. jan 2011

@idris to uz bolo po porode co siu tak pribrala,ze? uuf,nevadi-ved ked si to raz dokazala,dokazes to aj teraz 😎

tinika
10. jan 2011

no nasla som jednu foto kde celkom vidno moje faldy tak sup sem s postupom ako pridat foto 🙂

idris
10. jan 2011

@tinika kliknes si na UPLOAD a potom na Choos photos and videos 😉 😉 a je to

adky
10. jan 2011

@groka ja v podprde,ale vzdy v rovnakej,bez podprdy neviem,prsia nejako moc klesnu,su az skoro zarovno s bruchom,bez podprdy by ten obvod bol asi 90 😀

idris
10. jan 2011

@adky veru ze hej ja som cele tehu nepribrala ano gram a po porode sa na mna lepilo vsetko ale priznam sa jedla som denne 400g čokolady mliecnej 😅 😅 😅

adky
10. jan 2011

@tinika a ked das to choos photos and videos,vyber tu fotku a klikni na ruzovy text 😀

tinika
10. jan 2011

@adky vdaka
@idris vdaka

groka
10. jan 2011

ja sa odfotim neskor dnes,ale ziadna tu neni s takymi faldami ako ja,takze to st velka hamba pre mna

adky
10. jan 2011

@idris 400g ? ved to su 4 cele cokolady,nie? Ja by som tolko nezjedla ani za rok,ani pred chudnutim (na sladke moc nie som) 😀 😀 😀 Ale balicek alebo 2 balicky chipsov a kadejakych chrumiek-to bolo denne 😀

tinika
10. jan 2011

skusim este potom lepsie foto v obtiahnutom nech to lepsie vidno

adky
10. jan 2011

@groka a co ze mas špeky? aspon sa to bude lepsie porovnavat ked uz nebudu-bude to uzasny rozdiel 😀

elina313
10. jan 2011

@groka 🙂 áno ja viem, že je to voda, lebo ja som predtým vlastne nepila .... tak sa teraz obávam, ako to pôjde ďalej, ale budem sa naďalej snažiť... chcem ísť na 54 kg 😀 😀 😀 ach to by bolo 😅 😅 😅

tinika
10. jan 2011

a som tam 🙂))

groka
10. jan 2011

@adky mam,hlavne brusisko to mam obavy ze nezide mi zaludok,ale tak uvidim,skusim ked uz ide s vami do toho,no a na chrbte zarezy fajnove,ze tycku poriadnu,ale ja sa odfotim z predu,zo zadu a dost ,ostatne nedam,staci ak sama a vy uvidite zmenseninu ako taku obec v sirke 🙂

idris
10. jan 2011

@adky ano ja viem. No ja nie som na žiadne sladkosti len na čokoládu 😅 😅 😅 ale mam obdobia co sa nedotknem čokolády aj rok a potom buuuuu a neviem prestať a jem a jem a jem cely deň len čokoládu .... NO ja som stale jedla coko aj na strednej ale tam bolo viacej stresu pohybu diskoték tak som to mala kde spáliť

katkav
10. jan 2011

@elina313 ano mne, uz som ti zapisala aj ten krasny ubytok 😉

idris
10. jan 2011

@tinika aká si sympoška 😵

adky
10. jan 2011

@tinika jeeej,vidiiim,super-to je aktualna? ci pred chudnutim

tinika
10. jan 2011

@adky to je foto asi spred mesiaca, ale nahadzujem aktualne a to mam brucho veeeeelke obrvske :( tamta fotka bola taka ze som mala brucho stiahnute kus
@idris vdaka 🙂)

adky
10. jan 2011

@groka podla mojej skusenosti,po porode mi ide najtazsie to brucho dole,ked som pred tehotenstvom raz schudla 20 kil,mala som skoro ploche brucho-teraz ide tazsie,ale hlavna vec ze IDE,nie? 😀 Pjde aj tebe,aj ked uz nikdy nebude take ake pred tehu (to je udel nas, maminiek) ale bude podstatne krajsie ako je teraz 😉

adky
10. jan 2011

@tinika ta co si pribrala? 😕

adky
10. jan 2011

@idris to poznam 😀 nie so sladkostami,ale napr. s pizzou,bolo obdobie ked by som ju mohla mat na ranajky,obed aj veceru ale boílo aj take ze 2 mesiace nic a nechybala mi.....teraz som ju uz nemala asi pol roka,ale aj teraz citim,ako o nej pisem,ze mam plnu hubu slin 😀 😀 😀 ,ked dosiahnem vahu 75,tak si polovicu pizze doprajem a pokracujem v chudnuti dalej 😀

tinika
10. jan 2011

tak kocky mam ich v pc idem ich hodit tam,
@adky ako si robila to ze mas fotky tak pekne pokope? inac ja mam brutal brucho, zadok by som este prezila aj stehna ale brucho :(((

elina313
10. jan 2011

som si všimla, že ja tu jediná nemám foto v profile, už som na tom zapracovala 🙂

tinika
10. jan 2011

@adky nie ja dakedy mam pocit ze jaka som chuda 🙂) ze brucho ujde a inokedy hroza des neviem čim to je, ako ano pribrala som cez vianoce kilo-dva, ale to nie je tym a uz zase chudnem, citim to na nohavkach 🙂

adky
10. jan 2011

@tinika ja som to robila v adobe photoshop, ja som tiez nesumerna,jak pavuk-zadok,stehna,prsia-ok,ale bruchooo-katastrofa 😲