Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
no nasla som jednu foto kde celkom vidno moje faldy tak sup sem s postupom ako pridat foto 🙂
ja sa odfotim neskor dnes,ale ziadna tu neni s takymi faldami ako ja,takze to st velka hamba pre mna
skusim este potom lepsie foto v obtiahnutom nech to lepsie vidno
a som tam 🙂))
@adky ano ja viem. No ja nie som na žiadne sladkosti len na čokoládu 😅 😅 😅 ale mam obdobia co sa nedotknem čokolády aj rok a potom buuuuu a neviem prestať a jem a jem a jem cely deň len čokoládu .... NO ja som stale jedla coko aj na strednej ale tam bolo viacej stresu pohybu diskoték tak som to mala kde spáliť
@groka podla mojej skusenosti,po porode mi ide najtazsie to brucho dole,ked som pred tehotenstvom raz schudla 20 kil,mala som skoro ploche brucho-teraz ide tazsie,ale hlavna vec ze IDE,nie? 😀 Pjde aj tebe,aj ked uz nikdy nebude take ake pred tehu (to je udel nas, maminiek) ale bude podstatne krajsie ako je teraz 😉
@idris to poznam 😀 nie so sladkostami,ale napr. s pizzou,bolo obdobie ked by som ju mohla mat na ranajky,obed aj veceru ale boílo aj take ze 2 mesiace nic a nechybala mi.....teraz som ju uz nemala asi pol roka,ale aj teraz citim,ako o nej pisem,ze mam plnu hubu slin 😀 😀 😀 ,ked dosiahnem vahu 75,tak si polovicu pizze doprajem a pokracujem v chudnuti dalej 😀
som si všimla, že ja tu jediná nemám foto v profile, už som na tom zapracovala 🙂

@vikykis oooj,sak ja som mala na zaciatku tolko kil ako ty,pri vyske 172cm som vyzerala hrozne 😠 ked sa pozries na zaciatky t ejto temy,najdes tam dost fotiek ktore som popridavala,z leta 2010,z kupaliska-vsetko otras,teraz je to uz oooovela lepsie 😀