Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
no myslela som , že niečim prispiem aj ja , ale malá sa zobudila , takže zasa nič, 😖 všetkým pekný deň 🙂
ďakujem kočky, len by to mohlo ísť dole aj na obvode pasa a bokov, ale zatiaľ ništ 🙄 asi pomôže len to cvičenie a musím viac chodiť vonku, už som 2 týždne nebola s malým na poriadnej prechádzke ja som chodila aj na 2-3 hodky niekedy aj 2 x do dňa....
kocky podla fotiek stale "vyhravam"ja so svojou postavou,uz som sa aj nafotila,ale uz som to aj zmazala,lebo sa na to neda pozerat ☹
a čo aké foto kde ? 😕
Mozete mi poradit?Co tak ZUMBA a chudnutie?pomohla vam?
baby neskutočne veľa tu popíšete, nestíham to čítať. inak stromček sme už zrušili a orbitrek je v obývačke. včera som aj cvičila a plánujem cvičiť denne. schudla som za týždeň 1,9 kg, čo ma nesmierne potešilo🙂))) som veľmi rada. a dúfam, že to pôjde takto ďalej. už teraz sa teším, že mi váha bude začínať číslom 7, a môj plán je aby začínala číslom 6 a to keď dosiahnem tak budem šťastnááááááááááááá. kočky máte niektorá doma orbitrek? a koľko na ňom cvičíte?
@groka 😀 😀
@exupery ja len vdaka zumbe chudnem .)) a je to super relax, doteraz som sa na nič ine neprinutila pravidelne, a zumbujem uz 4 mesiace
@elka74 gratulujem
@betty21 gratulujem, mala som aj ja ale skor ako vesiak 🙂 bol slaby na mna n najsilnejsom odpore mi to slo dost lahkotak som ho dala svokre 😀 😀
@zuzub OK babule tak vytvorila som album na flickr no a môžete nahadzovať fotky Vy alebo poslať ich mne aj s popisom fotky kedy bola fotená + váha , a potom sa tam nahodia fotky keď bude 30.3.2011 na porovnanie
1 fotka oblecená ale v niečom čo je obtiahnuté, alebo spodná bielizeň
2 popis k fotke + váha + prezývka na MK aby sa to nepoplietol
3 môžete posla ť mne fotky a ja to tam nahodím môj mail je eva.malec@yahoo.com
4 nahodíš si fotky sama tu http://www.flickr.com/photos/upload/
ak by sa chcel niekto prihlásit tak ID: zienky.sikovne@yahoo.com
a heslo cez IP lebo nam to zase admini vymazu .)
@tinika mozes aj mne prosim, dakujem 🙂
Inak vam baby zavidim v dombrom tie orbitreky a spol, je to fajn, ak nemozete vytrcit paty z domu. Ale k nam domov by som to neprivliekla, maly by sa na tom do 5 minut zabil a nemam to kam dat, kde by sa nedostal :( Tak snad, ked bude vacsi, ale to sa mozno uz aj do posilky dostanem, hm, ako sa to hovori, vyhovorka hodna grosa? 🙂
Kočky prosím vás nemáte niekto DVD pilates ?
musim vas vsetky pochvalit, ako ste pekne schudli, ja mam za prvy tyzden -0,7kg, comu sa velmi tesim, aj ked to na sebe necitim 😀
dufam, ze sa stihnem dnes pofotit, ak nie tak pridam fotky zajtra 😉
idem rychlo trochu poprata, kym mala spi...
inak chodite niektora cvicit? ja som bola vcera na zumbe a poviem vam, ze bolo skvele 🙂
pekne chudnutie a pekny dnik prajem 🙂
skusim nahodit sama, ale som strasne kriva aaaaach
hlavne ze heslo som si zapamatala, ale mi to nefungovalo a po poslani pozeram, ze ved to som tam hadzala,
ja neviem, ci si to zo mna srandu robi, no co, za pokus nic nedam

ahojte baby tak ja hlasim mierny ubytok - mozno tak 0,5kg - takze 69kg 😖 (na rucickovej vahe - dnes alebo zajtra idem kupit digi lebo to sa neda...) ale citim sa ako veleryba takze tento tyzden sa idem naozaj snazit a uvidim co to da...
nestihala som citat ale vidim ze su tu nejake zmeny a novinky tak sa pokusim aspon ako-tak zorientovat a citat viac...
tak sa drzte a gratulujem schudnutym 😉