icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
10. jan 2011

fakt som blba, preco to mam hore nohami, ked som to tam dala dobre?

hirunka
10. jan 2011

caute baby tak sa k vam pridavam........som tri mesiace po porode..........rodila som cisarskym..........pomaly sa odhodlavam zacat cvicit........je tu niektora ktora rodila cisarskym a cvici? potrebovala by som poradit dakujem

macekovam
10. jan 2011

no...tak ja hlasim 84,5...a to chodim podla rady db.bukonskeho spat tak akurat hladna a kazdy vecer cvicim 15-20 minut zoralates co je skvele a narocne cvicenie...a moja vaha?? stupa...:( ale ja vydrzim...🙂na fotke som vam odfotila aj moje bruuuusisko ktore chcem do 31.3 stratit🙂nebude mat na vyber...kedze cvicit budem kazdy den🙂a od 1.1. to aj poctivo dodrziavam..🙂

tinika
10. jan 2011

@macekovam 🙂) drzim prsty aby ta neopustalo odhodlanie ani v slabej chvilke 🙂

akika722
10. jan 2011

no vas dočitať umenie 😀
ja dam foto zajtra 😉
@hirunka ja sc ale sme starši o 2m.

nanika
10. jan 2011

@hirunka do styroch mesiacov si daj pokoj a potom mozes pomaly zacat cvicit na brucho. Je tam ale riziko rozostupenych brusnych svalov, malo by sa cvicit, ak su uz pri sebe, ale ked ma zabijes, neviem, kde som to nabrala, hm

tinika
10. jan 2011

@hirunka ahoj, vitam ta, ja som po sc a cvičim, ale uz som po nej rok tak neviem či ti pomozem

michaelapillarova
10. jan 2011

Ahojte dievcence. Tak hlasim svoju vahu. Ide mi to velmi pomalicky mam 66.4 , takze ubytok -0,2. Dufam, ze o tyzden to bude lepsie, ale prave mi skoncil menzes, tak mozno aj preto, to islo dole pomalicky

michaelapillarova
10. jan 2011

@yennn Ahoj tak moja vaha je 66,4

tinika
10. jan 2011

@michaelapillarova neboj, ono sa to rozbehne, az po dlhsom obdobi spatne uvdis ako to fajne ide

nanika
10. jan 2011

@nanika takze opakovanie je matkou mudrosti, nasla som to. rozostupenie brusnych svalov je bezne u vsetkych, nielen tych, co rodili cisarakom. A ak je jazva ok, nepobolieva, tak 4 mesiace po porode, ale pomaly.

michaelapillarova
10. jan 2011

@tinika joj, tak dufam a este mam aj znizenu cinnost stitnej zlazy, tak aj preto to ide pomalsie 😒

akika722
10. jan 2011

@elina313 jéééééééj konečne ťa vidím a ja že nova kočka prišla 😀

macekovam
10. jan 2011

@hirunka ahoj aj ja som rodila cisarskym...ale to je uz 10 mesiacov...

michaelapillarova
10. jan 2011

@vikykis Ahoj, aj ja by som chcela to dvd, ak mozem poprosit, dakujem

hirunka
10. jan 2011

a baby a kedy ste teda zacali cvicit po cisarskom........po kolkych mesiacoch? ja idem v piatok gynekologovi tak sa chcem aj s nim poradit...........nepribrala som az tak vela za cele tehotenstvo 13 kil ..........ale len styri su dole......ked som prisla z porodnice tak sedem bolo dole ale nejako sa mi podarilo pribrat a to uz ani nekojim a ste tu nejaka zo Senca alebo okolia?

pink_lady
10. jan 2011

ahojte tak tento tyzden kazim priemer, pribrala som pol kila teda 69,5 😝 ale oddnes zacinam zas makat akoze tvrdy rezim 😝 no a co sa tyka fotky tak ja radsej nepridavam to by ste sa inak zlakli, sokova terapia nula bodov, sama jazva po operaciach a keby aj ze oblecena tak mne ostalo take divne ovismnute brucho po porode tak to sa hanbim 🙄

macekovam
10. jan 2011

ukazme pekne krivky..🙂 dufam ze ma tu niekto nespozna..🙂 ja vam ukazem brucho lebo tomu sa venujem do 31.3...aa nieze sa vecer najdem na facebooku🙂 🙂 🙂

jojina11
10. jan 2011

@tinika dík, som sa pomýlila, viem, malo to ísť jej, ale aj tak nemám sa teraz ako odfotiť, tak to zrealizujem potom

exupery
10. jan 2011

@tinika a ako casto chodis?A kolko si dala dolu za tie 4 mesiace?

akika722
10. jan 2011

@pink_lady aj ja mam jazvy na bruchu 😉 ani nie 70kg a že sa zlakneme? 😀 😀 😀 ja mam viaaaaaaaac

lusia_99
10. jan 2011

ahojky babulky tak aj ja hlasim... @yennn ubytok 0,30 kg...teda vaha 77,30 kg 🙂 prajem vam pekny dnik

elina313
10. jan 2011

@akika722 už si druhá čo mi to isté napísala...no však som si pozrela stránku a vy ste nikto neboli inkognito a ja stále, tak som to tak nemohla nechať 😀 😀 😀
Ale tu som ešte taká líčkatá 😅

tinika
10. jan 2011

@exupery 2x do tyzdna ak sa da a zatial len 5kg ale mam aj dačo spat po vianociach aj stagnujem

tinika
10. jan 2011

@jojina11 ved v poho, som myslela ze tym ze som skopirovala jej text som vas poplietla ,ale mail je tam jej 🙂takze dojde to tam kde ma .)
@exupery keby som viac sledovala stravu, čo sa chystam teraz, tak určite viac zhodim

elina313
10. jan 2011

@tinika hlavne že si to nevzdala a ideš ďalej 😀 😉

yennn
10. jan 2011

ahojte babulky prichadzam len na chvilku, kym sa mi nezobudi drobec, snad co to stihnem pozapisovat. Ale zial mame doma problem, takze dnes tu vela nebudem, uvidime

jojina11
10. jan 2011

@yennn drž sa, nevadí, máš aj rodinu nielen nás, len sa dajte do poriadku 🙂

tinika
10. jan 2011

@elina313 dakujem .)

@yennn tak bude zajtra tabulka tak sa svet nezruti .)) hlavne ze ja som nezabudla 😀 😀 dufam ze tak bude aj nadalej, ja uz v piatok chcela nahlasovat, po volne stvrtkovom som mala pocit ze ide pondelok 😀 😀

akika722
10. jan 2011

@elina313 čosii vyzeraš super 😉

a gratulujem k ubytku na vahe baby 😵