icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

maatkka
10. jan 2011

ahojte baby tak ja hlasim mierny ubytok - mozno tak 0,5kg - takze 69kg 😖 (na rucickovej vahe - dnes alebo zajtra idem kupit digi lebo to sa neda...) ale citim sa ako veleryba takze tento tyzden sa idem naozaj snazit a uvidim co to da...
nestihala som citat ale vidim ze su tu nejake zmeny a novinky tak sa pokusim aspon ako-tak zorientovat a citat viac...
tak sa drzte a gratulujem schudnutym 😉

jojina11
10. jan 2011

no myslela som , že niečim prispiem aj ja , ale malá sa zobudila , takže zasa nič, 😖 všetkým pekný deň 🙂

zuzub
10. jan 2011

ďakujem kočky, len by to mohlo ísť dole aj na obvode pasa a bokov, ale zatiaľ ništ 🙄 asi pomôže len to cvičenie a musím viac chodiť vonku, už som 2 týždne nebola s malým na poriadnej prechádzke ja som chodila aj na 2-3 hodky niekedy aj 2 x do dňa....

tinika
10. jan 2011

@zuzub no neviem ale ja som cele leto aj 8 hodin v kuse vonku boa a neschudla som z toho, ani z vlačenia maeho na 3p. jedine z cvičenia a z brucha asi najmenej

zuzub
10. jan 2011

@tinika ja som tini schudla pri tých vychádzkach len som sa trubka nekontrolovala v jedení tak to nemalo až taký efekt 😒 ale teraz to už musím nejak skĺbiť 😀

tinika
10. jan 2011

@zuzub tak to mas dobre, bo keby mne toto pomahalo chudnut tak uz som stihla 🙂)) ja skor naopak este som pribrala do leta, ale od leta uz chudnem

groka
10. jan 2011

kocky podla fotiek stale "vyhravam"ja so svojou postavou,uz som sa aj nafotila,ale uz som to aj zmazala,lebo sa na to neda pozerat ☹

tinika
10. jan 2011

@groka ale sak daj sak budes aspon potesena, ked nahodis o nejaky čas dalsiu a mi posudime objektivne ze si schudla 🙂 sak ja tiez len preto dala foto 🙂)

groka
10. jan 2011

@tinika dam,len ma musi prejst hnev teraz 😀

zuzub
10. jan 2011

a čo aké foto kde ? 😕

exupery
10. jan 2011

Mozete mi poradit?Co tak ZUMBA a chudnutie?pomohla vam?

elka74
10. jan 2011

@yennn ahoj. hlásim 101,8 kg. takže mám -0,4 🙂 teším sa 🙂

betty21
10. jan 2011

baby neskutočne veľa tu popíšete, nestíham to čítať. inak stromček sme už zrušili a orbitrek je v obývačke. včera som aj cvičila a plánujem cvičiť denne. schudla som za týždeň 1,9 kg, čo ma nesmierne potešilo🙂))) som veľmi rada. a dúfam, že to pôjde takto ďalej. už teraz sa teším, že mi váha bude začínať číslom 7, a môj plán je aby začínala číslom 6 a to keď dosiahnem tak budem šťastnááááááááááááá. kočky máte niektorá doma orbitrek? a koľko na ňom cvičíte?

tinika
10. jan 2011

@groka 😀 😀
@exupery ja len vdaka zumbe chudnem .)) a je to super relax, doteraz som sa na nič ine neprinutila pravidelne, a zumbujem uz 4 mesiace
@elka74 gratulujem
@betty21 gratulujem, mala som aj ja ale skor ako vesiak 🙂 bol slaby na mna n najsilnejsom odpore mi to slo dost lahkotak som ho dala svokre 😀 😀

tinika
10. jan 2011

@zuzub OK babule tak vytvorila som album na flickr no a môžete nahadzovať fotky Vy alebo poslať ich mne aj s popisom fotky kedy bola fotená + váha , a potom sa tam nahodia fotky keď bude 30.3.2011 na porovnanie
1 fotka oblecená ale v niečom čo je obtiahnuté, alebo spodná bielizeň
2 popis k fotke + váha + prezývka na MK aby sa to nepoplietol
3 môžete posla ť mne fotky a ja to tam nahodím môj mail je eva.malec@yahoo.com
4 nahodíš si fotky sama tu http://www.flickr.com/photos/upload/
ak by sa chcel niekto prihlásit tak ID: zienky.sikovne@yahoo.com

a heslo cez IP lebo nam to zase admini vymazu .)

betty21
10. jan 2011

@tinika no ja pre začiatok aspoň orbitrek, nech sa aspoň trošku hýbem, uvidíme ako to pôjde 😀 😀 😀

jojina11
10. jan 2011

@tinika no neviem , nejako sa odfotím, ale musím to nejako vymyslieť a fotku ti asi pošlem

sanym
10. jan 2011

@betty21 ja mám a už týždeň sa na ňom trápim. Neviem aký orbitrek mala @tinika, ale na mojom teda najsilnejší odpor nezvládam. Cvičím na strednom zatiaľ 15 min. denne a prejdem asi 2,6 km. Mne to pomohlo aj v minulosti hlavne na stehná a zadok.

elina313
10. jan 2011

@tinika ja sa tam neviem dostať :( aké je to heslo 😕

tinika
10. jan 2011

@jojina11 to som len skopirovala čo pisala idris myslim bo to bolo uz par stran dozadu aby zuzub vedela o čo go 🙂 ale heslo viem tak vam dam do IP

tinika
10. jan 2011

@sanym super, tak len tak dalej

nanika
10. jan 2011

@tinika mozes aj mne prosim, dakujem 🙂
Inak vam baby zavidim v dombrom tie orbitreky a spol, je to fajn, ak nemozete vytrcit paty z domu. Ale k nam domov by som to neprivliekla, maly by sa na tom do 5 minut zabil a nemam to kam dat, kde by sa nedostal :( Tak snad, ked bude vacsi, ale to sa mozno uz aj do posilky dostanem, hm, ako sa to hovori, vyhovorka hodna grosa? 🙂

tinika
10. jan 2011

@jojina11 ak posles foto na ten mail, tak idris ti ju tam prida, alebo to vies aj sama ak sa ti chce prihlasit, tak pytaj heslo

elina313
10. jan 2011

Kočky prosím vás nemáte niekto DVD pilates ?

tinika
10. jan 2011

@nanika mas to v IP, tak zatial skus cvičit len bez nastrojov 🙂 napr. ja mam aj dvd aerobic hm, to by malemu nemalo ublizit .))

nanika
10. jan 2011

@tinika vidis, to by uz pomaly slo, mam kdesi kazetu, uz sa po mne tolko nesape, ked som pri zemi 🙂 Dakujem, ja som uz foto odmailovala, uvidime, kedy sa na mne pobavite. Ale ako tak pozeram, akoby nas jedna mater mala loooooooool

sanym
10. jan 2011

@tinika aj ja si prosím heslo 😉

tinika
10. jan 2011

@nanika 🙂) no idris tu uz asi nie je tak skus večer skontrolovat .)

ined
10. jan 2011

musim vas vsetky pochvalit, ako ste pekne schudli, ja mam za prvy tyzden -0,7kg, comu sa velmi tesim, aj ked to na sebe necitim 😀
dufam, ze sa stihnem dnes pofotit, ak nie tak pridam fotky zajtra 😉
idem rychlo trochu poprata, kym mala spi...
inak chodite niektora cvicit? ja som bola vcera na zumbe a poviem vam, ze bolo skvele 🙂
pekne chudnutie a pekny dnik prajem 🙂

nanika
10. jan 2011

skusim nahodit sama, ale som strasne kriva aaaaach
hlavne ze heslo som si zapamatala, ale mi to nefungovalo a po poslani pozeram, ze ved to som tam hadzala,
ja neviem, ci si to zo mna srandu robi, no co, za pokus nic nedam