Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
caute baby tak sa k vam pridavam........som tri mesiace po porode..........rodila som cisarskym..........pomaly sa odhodlavam zacat cvicit........je tu niektora ktora rodila cisarskym a cvici? potrebovala by som poradit dakujem
no...tak ja hlasim 84,5...a to chodim podla rady db.bukonskeho spat tak akurat hladna a kazdy vecer cvicim 15-20 minut zoralates co je skvele a narocne cvicenie...a moja vaha?? stupa...:( ale ja vydrzim...🙂na fotke som vam odfotila aj moje bruuuusisko ktore chcem do 31.3 stratit🙂nebude mat na vyber...kedze cvicit budem kazdy den🙂a od 1.1. to aj poctivo dodrziavam..🙂
Ahojte dievcence. Tak hlasim svoju vahu. Ide mi to velmi pomalicky mam 66.4 , takze ubytok -0,2. Dufam, ze o tyzden to bude lepsie, ale prave mi skoncil menzes, tak mozno aj preto, to islo dole pomalicky
@yennn Ahoj tak moja vaha je 66,4
@michaelapillarova neboj, ono sa to rozbehne, az po dlhsom obdobi spatne uvdis ako to fajne ide
@tinika joj, tak dufam a este mam aj znizenu cinnost stitnej zlazy, tak aj preto to ide pomalsie 😒
@vikykis Ahoj, aj ja by som chcela to dvd, ak mozem poprosit, dakujem
a baby a kedy ste teda zacali cvicit po cisarskom........po kolkych mesiacoch? ja idem v piatok gynekologovi tak sa chcem aj s nim poradit...........nepribrala som az tak vela za cele tehotenstvo 13 kil ..........ale len styri su dole......ked som prisla z porodnice tak sedem bolo dole ale nejako sa mi podarilo pribrat a to uz ani nekojim a ste tu nejaka zo Senca alebo okolia?
ahojte tak tento tyzden kazim priemer, pribrala som pol kila teda 69,5 😝 ale oddnes zacinam zas makat akoze tvrdy rezim 😝 no a co sa tyka fotky tak ja radsej nepridavam to by ste sa inak zlakli, sokova terapia nula bodov, sama jazva po operaciach a keby aj ze oblecena tak mne ostalo take divne ovismnute brucho po porode tak to sa hanbim 🙄
ukazme pekne krivky..🙂 dufam ze ma tu niekto nespozna..🙂 ja vam ukazem brucho lebo tomu sa venujem do 31.3...aa nieze sa vecer najdem na facebooku🙂 🙂 🙂
ahojte babulky prichadzam len na chvilku, kym sa mi nezobudi drobec, snad co to stihnem pozapisovat. Ale zial mame doma problem, takze dnes tu vela nebudem, uvidime

fakt som blba, preco to mam hore nohami, ked som to tam dala dobre?