Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@filipal yennn asi vecer posle obidve tabulky aj s grafmi a velkou pochvalou, ked sme tak posluchali 😀 ja som sice na obed neposluchala, myslela som si, ze raz za cas si mozem dat nezdrave jedlo a tak mi je z toho blbo, ze ani neviem, ci chcem vecerat, ako trest by mi nestacilo ani 5000 drepov alebo brusakov. No nevadi, mam pred sebou dalsich 6 dni a musim posluchat, lebo sa vybijem 😀
@katkav : ) ja som tiež zhrešila, išla som s malou do KFC 😝 😝 😝 ale pozor ! z malinovky som len asi 2 x chlipla, tortilu s kuracím mäsom som zjedla len do polive a áááááno bohužiaľ zhltla som malé hranolky 🙄 🙄 🙄 som teraz na seba nahnevaná...
Inak kočky čo sa všetci hromadne zbláznili a chudnú.... však ja som sa radšej pred Lidlom otočila, vyšla z neho kamarátka, že rady sú až po ovocie, čo je kvázi na konci a idú len 3 pokladne a koľký ľudia do obchodu ešte len šli.... no hrôza, pôjdem ráno... ak teda ešte niečo light bude... 😒 😒 😒 dala by som si mozzarellu dnes na večeru a takto len holý šalátik... ale zelenina dochádza ☹ ☹ ☹
@macekovam jaaaj, prosim ta nedakuj. 🙂 ja som si pozrela tvoje predchadzajuce prispevky a pisala si, ze si drzala vela diet. presne o tom Miro Vesely pise, ze zeny, ktore uz viac krat drzali dietu, maju spomaleny metabolizmus.
tvoj organizmus setri, boji sa ze uz nedostane. pozerala si si tu stranku? chudnutie -ako.sk
ja to tiez neznasam, ze vazit a ratat si kalorie. to nebudes musiet -neskor. len teraz na zaciatku si skus preratat podla toho pocitadla, ci jes podla tych odporucani. vela zien je strasne malo.
ako si sa stravovala predtym? ako si priberala? od puberty? napis nieco o tom.
@filipal no tak teda takto...nikdy som nebola nejaka ,,chuda akoze chuda🙂 " ak rozumies ...asi v 9,triede som zacala sportovat...behat spolu s otcom...potom som sa zacala venovat aerobicu ktpry som aj precvicovala..najviac na bavilo tae bo..pomale sporty nie su nic moc pre mna..🙂tomu som sa venovala 4 roky..ale nejake super vykony som nedavala..cvicila som u nas v kulturaku a pre radost mna aj bab okolo mna🙂 tak isto som to robila aj na internate...az do skoncenia vysokej skoly som cvicila minimalne 4 krat do tyzdna 60 min... a bolo aj 7 krat ked sa babam chcelo cvicit🙂vtedy som vazila 60 kg...potom som pribrala na neuveritelnych 66 kg a myslela som si ze aka som tucna🙂 🙂 ?) to som este netusila co pride🙂 🙂 🙂ale v podstate som bola so sebou spokojna...potom prisla praca..nedostatok casu,smeny a pomaly som zacala priberat..na svojej svadbe som vazila 70 kg...potom som otehotnela a po dcerke mi ostalo 5 kd z 22... a potom som znova otehotnela a ostalo mi znova 5 kg z 22...a zvysok som pribrala pocas materskej..a treto som v tejto skupinke...ale aj ked som gulka stale sa venujem cviceniu...len uz to nie je 60 min.4 krat do tyzdna ale min.15.min.za den...a teraz chudnem brucho do marca a ak vydrzim uspech je zaruceny🙂takze 31,3 pridam dalsie foto mojho brucha🙂 tolko o mne.. viac nestiham..🙂
no my sme sa pred chvíľkou vrátili z Lidla a okrem cottage cheese , ktorý už nemali vyložený som kúpila všetko čo som si tam chcela kúpiť...
@nanika ja som u nás ten dressing tiež najprv nevidela,ale nakoniec som ho našla a vyzerá dobre...zajtra do niečoho asi hodím...dnes len zeleninka s troškou tuniaka 🙂
ahojte je to tu toho vela popisane a moc sa mi to nechce citat nemohly by ste mi v skratke poradit ako ste sa popasovali s priberanim po porode???Ja som pribrala pocas tehotenstva 14 kg.zacinala som na 61kg.Pokym som kojila tak som schudla na 64 kg ale teraz ked uz nekojim tak som pribrala na 70kg. Momentalne od obeda nejem a troska cvicim a mam 68kg.Neviete nieco lepsie aKo schudnut???
@pandrholka aký dressing? Aj ja chcem.
@sanym teraz čo majú v Lidli naň akciu je to z rady Linesa tak som zvedavá ako bude chutiť...jeden som kúpila jogurtový a ten druhý tuším bylinkový 😀
BABY!! vy ste jak stastne pisarky-vy ste popisali 6 stran odkedy som tu nebola! 😀 😀 😀
Ahojte, ja sem teraz velmi nestiham chodit, ale chudnut sa snazim 😉 Snad sa mi podari sa castejsie ozvat, ale docitat vas urcite nestihnem,tooolko ste toho popisali 😝 vidim, ze je vas tu vela novych, vsetkym nam drzim palce 😉
@yennn neviem, ci este nie je neskoro, prepac, az teraz som zapla pc, skor som nestihla...takze moj ubytok - 0,4 kg, vaha presne 63
ahojte kočky ja ghlasim dnes čo sa tyka chudnutia uplne hrozny den.. bola som u starkej piekli sme kolače, na pohreb a popri tom som samozrejme aj jedla.. navyše som spraskala straaašne množstvo vlašskych orechov, ktore sa mi potom vracali do ust... mam totiž problemi so žlčnikom navyše reflux, takžer amen tma 😔 ale tak mi treba ked som pažrava, zajtra sa určite polepšiem slubujem vam a hlavne sebe, lebo taaak mi je zle z toho, joj hlupa som 😠
ahojteeeeeee 😲 😲 😲 a ja že tu bude čo čiitať že ste popisali aspoň 5 stran a vy nič 😀
ahojte babulky ale tu toho napišete to sa vobec neda dočitat už keds si myslim že sa mi to konečne podarilo tak naskočia dalšie stranky nonono trošku sa miernite inak uplne stratim prehlad čo sa deje,sice moc nepišem a čitat sa snažim 😀 😀 😀

@vikykis to je veľmi dobre, lebo predsa len s cvičiteľom to ide ľahšie