Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
čafte, tak som tu zasadla, tak idem vas prečitat
baby poradte mi niektora ako rychlejsie schudnut a hlaaavne z brucha, viem,ze brusaky, no a ked sa neda? mame nespiace obdobie, uz asi mesiac vnoci mi mala buntosi na cvicenie nemam energiu, snazim sa papat striedmo. pit vela vody, no ziadny efekt, taknejake cviky,alebo proste nieco rychle,co ma nezabije a budem vediet vnoci vstavat 🙂 dakujeeeem za vsetky odpovede a letim za malou(place ako diva stale :( )
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika
**********************************************************************************************************************
Taaaak babulky, a je to tu! Viem dlho ste cakali, ale OPLATILO SA! 😀
V prvom rade by som chcela podakovat @katkav za to ze bola taka zlata a podujala sa spravovat tabulku c.2 ktora obsahuje vsetkych ktori sa k nam pridali po novom roku. Tieto babulky-novulky by som chcela co najsrdecnejsie este raz privitat a najma POCHVALIT – schudli za tento tyzden spolu parádnych -19.1kg. Ale samozrejme ani babulky-stálice sa nenechali tento tyzden zahanbit, a tak sme vsetky dokopy spolu tento tyzden schudli NEUVERITELNYCH 40.7kg a za cele obdobie je to uz krasnych -111.3kg. BLAHOZELAM, vidim ze sme krasne motivovane a nastartovane 🙂))
Takze tu su tabulky:
https://docs.google.com/leaf?id=0B5uYMK7ed--bMj...
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer......
A grafy:
https://docs.google.com/leaf?id=0B5uYMK7ed--bNG...
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer......
Dufam ze to vsetko funguje, ak nie dajte vediet, doladime 😉 Teraz som si uvedomila ze som zle spravila okraje a niektore tabulky su preseknute na dvoch stranach... tak nabuduce ok?
aj vam blbne kon? sa hodinu na neho neviem dostat a navyse ide straaaasne pomaly
ahojte som tu a idem dočítať 🙂
no konečne nejde mi to zapať ten kon už som to chcela vzdať ☹
akoze mne dnes celkovo net blbne pomaly je jak slimak
@yennn mne ide otvoriť je supeeeeeer,si šikulka,čo už s tebou😉 pozerám,že ja vysoko rúbem 10kg do marca...hm @adky dýchaš mi na chrbát 🙂 a do toho marca budeme obidve sedmičkové,to si píš!
@jojina11 pekne dve kilá 🙂 baby ja vás priebežne čítam,ale nevládzem tu sedieť a vypisovať,tak pekne píšte,aby som sa mohla inšpirovať
kocky, tak mi popiste čo papate cez den, bo ja s tym dačo musim urobit, len ked neviem kedy budem aj sebe varit ine, ked musim mm varit do prace a začina mi brutalne obdobie pracovne
ja idem off, nebaví ma čakať , pokiaľ otvorí stránku, všetkým pekný večer 🙂

@macekovam no teda! naozaj mi neda, aby som ti nenapisala, ze ty si teda tie kila navyse naozaj nezasluzis!!!
ako ste na tom geneticky?
od mladosti si aktivne sportovala, tvoje telo si udrziavalo rovnovahu asi prave vdaka vydaju energie.
ale takym tempom sa pokracovat neda, hlavne ked ma zena rodinu. ubrala si z vydaju a aky mas prijem?
ako ste sa stravovali? skus opisat nejaky priemerny den.
inac ja som na tom podobne, vzdy som vela cvicila a jedla racionalne. v podstate uz nemam z coho uberat.
dopriala som si obcas nejaku malu maskrtku, jedine tu si mozem skrtnut.
jediny rozdiel vidim v tom, ze ja som zacala priberat az neskor a myslim si, ze hlavne vekom.