Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ako pilates...su tazsie ale ked sa do toho dostanes tak je to super🙂 na DVD su rozdelene jednotlive svalove skupinyktore chces cvicit..ja som si zvoplila brucho..trva to 15 minut a cvicim to kazdy den..cviky su v lahu..lezis a kadejako sa dvihas🙂nie su to klasicke lh sed..a popritom zapajas este aj nohy,ramena a zadok..
je to cvicenie pre zaciatocnikov aj pokrocilych..pred dvoma rokmi som to cvicila a za mesiac (kazdy den..)som mala -10 cm pas...co bol supis vysledok🙂ale zasa bolo to brucho po porode a islo to lahsie..
ahojte, vidím , že sa tu včera veľa nepopísalo, keď to išlo tak pomaličky, malá konečne zaspala, tak mám chvíľku čas, syn išiel k lekárke, teplotuje, ešte stále, tak som zvedavá, u nás prší, a ja som včera vyvesila prádlo a všetko mi zmoklo 😠 no čo už, hádam prestane
@idris to už aká provokácia? ty beťárka, no no no 😀
dobre ranko, tak takuto tortu sme mali 😀 s O2 figurkou
@adky to ten cvik na vn. stranu stehien, mozno poznas, lahnes si napr na lavy bok, lavu nohu das viac dozadu a dvihas ju dohora, po takych troch opakovaniach ucitis svaly presne tie, ktore maju pracovat. v podstate je to siedmy cvik odtialto http://zdravie.pluska.sk/zdravie/rubriky/fit/10...
cely zivot som sa trapila a mala som pocit, ze aj zo vzduchu priberam, a zrazu mi tak zosla vaha
kebyze viem recept ako na to, tak to tu hned dam vsetkym mamickam 🙂
baby mam depku ☹ hrozne ma bolia krize, az do placu mi je, asi si musim dat horuci kupel. A po zhliadnuti vcerajsej tabulky mam taky blby pocit beznadeje...niekomu sa podari schudnut veeela kil za 3 mesiace a ja som schudla za 2,5 mesiaca 3 kila? to co uz je...ja sa asi k tej 99 v zivote nedostanem....ja nestastny zemepan. A dnes si asi ani nebudem moct zacvicit, lebo ma tak hrozne boli chrbat. 😢
@priwizuzana tak to je od teba velmi pekne
@katkav pomalsie chudnutie je prospesnejsie.....skutocny vysledok sa ukaze az po case.
podla mna, to ze nechudnes tak rychlo zamena, ze si nemala nadvahu az tak z prehreskov.
dnes je aj taky den do placu, tak sa ani necudujem, ze ta to raflo.
pocuvaj, ale si si ista, ze ta horuca voda na krize ti urobi dobre? moze sa stat, ze nevylezies z vane. skus suche teplo.
mozes si dat aj do velkej ponozky fazulu a nahriat ju v rure. prilozit, ofacovat. alebo horucu vodu do termofolu, do flase....
z coho ta tie krize rozboleli?
tak včera nikto nereagoval ked to tu blblo, tak sa dnes obraciam na vas opat s prosbou o vase jedalnicky, nech mam inspiraciu na chudnutie, bo ked vam poviem čo ja mam dnes na obed 😀
aj tescu maju to dvd..stoji tusim 15 é..ale oplati sa..alebo si ho jednoducho objednaj cez internet..
@tinika no ja viem, ze mi islo priblizne pol kila dole kazdy tyzden, ale pravdupovediac by som sa uz konecne rada preklenula cez 99 😉
@filipal uz som si spravila termofor s horucou vodou, tak to snad pomoze 😉 neviem z coho ma bolia, vcera sme boli s malym vonku a asi, ze som ho chvilku nosila na rukach, neviem, ma 14,5 kila cca 😉 tak mozno z toho. Hnusne pocasie, uz nech je jar a mozeme byt vonku 😉 nemam rada taketo melancholicke dni.
@tinika pochval sa, co si si vymyslela na dnesny obed? my mame zeleninovu polievku, no je tam aj kuracia kost, ktoru vyvaram a masko so zemiakmi na pare a este asi uhorka bude, lebo mame zase "obesenu mys" v chladnicke, ale uz budu gastrace aj vyplata, tak sa pojdeme vyblaznit do tesca a nieco nakupit. 😀
uz viem, co spravim, aby som nemala depku, nahodim si face 😉 pekny make up vzdy potesi. 😀
ja tiez mavam depky, ale ten minuly rok na mna dolahla az v maji, juni, kedze do konca aprila som mala aj vela prace nestihla som take riesit .) tak snad tento rok to nejako ustalim 🙂) ak by nahodou
Prajem krasny den, aj ked pocasie o tom nenasvedcuje...no ja mam ovela lepsiu naladu este zo vcera...bola som a zo zvedavosti som si vyskusala o cislo mensie rifle ako mam teraz...a aaaaaa zapla som sa 😀 😀 😀 😀 sice by to chcelo este par cm z bruska, aby to vyzeralo lepsie...ale hlavne je, zapla som sa 🙂 🙂 🙂 🙂
@yennn dakujem tabulka aj graf ako vzdy nadherne 🙂

@idris tak mozes poslat nam tie sladkosti, lebo manzel s bratom by si vcera tak dali nieco sladke a my sme nic v dome nemali 😅