icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
11. jan 2011

@idris ja som spravila vsetkym babulkam, aj tebe SET s menom, tak si kukni, ked sa prihlasis a das si photostream, tak bud napravo su tie sety, alebo hore si klikni na sets. Takto je to lepsie zobrazenie, nie?

tinika
11. jan 2011

@yennn kde mam kliknut na sets ja to nevidim

idris
11. jan 2011

@yennn prave som to chcela spraviť xeee 😀 😀 😀 šikulka si

tinika
11. jan 2011

@yennn uz to mam

tinika
11. jan 2011

večer najdem dajake starsie foto a pridam na porovnanie 🙂 tak ja idem sa chystat na zumbu a čakat tatika

yennn
11. jan 2011

@idris som ti usetrila cas 😉

adky
11. jan 2011

@jojina11 no,v tom prvom ti neostanu,kedze ich presunies do jednotliveho albumu,ale ako pisala @yennn , je to prehladnejsie 😎

yennn
11. jan 2011

@adky praveze ostali, su tam vsetky a ked som ich odtial vymazala tak sa mi zrusil ten moj album, som musela nahadzovat nanovo 😖

katkav
11. jan 2011

@idris ok, dakujem pekne 😉

adky
11. jan 2011

@yennn vazne? idem na to pozriet

yennn
11. jan 2011

babulky dnes mam fakt uplne vazne chut na zapekanu zeleninu so syrom - nejake dobre dietne typy? Mam len mrazenu - lebo som leniva kucharka

filipal
11. jan 2011

@tinika 😀 to su jedla za cely den....

filipal
11. jan 2011

@yennn daj do zapekacej misy zeleninu, trochu olivoveho oleja, posyp syrom a zapec....
fantazii sa medze nekladu, ja pridavam aj jogurt s rozslahanym vajickom, alebo hrasko (bio zmes so sus. hrachu, sluziaca aj na zapekanie) 🙂

akika722
11. jan 2011

halo halo aj ja chcem hesloooooooo

groka
11. jan 2011

baby ja prave papam salatik,ale len paprika,kapia,rajcina,salatovka,kukurica,bezvajecna cestovina a tuňák posypane bylinkami 😉

elka74
11. jan 2011

aj ja si prosím heslo.. 😎

akika722
11. jan 2011

baby dala som tam 3 moje fotky prva je ako 62kg a ostatne z teraz..neviem ich popisať 😅

jojina11
11. jan 2011

@yennn ďakujem za set, je super a je fajn, že si to môžeme pozerať len my

akika722
11. jan 2011

@groka jete večer cestoviny????????ja eéééé možu sa?

filipal
11. jan 2011

@akika722 pri chudnuti vecer radsej nie.....aj ked su na to rozne nazory.
najlepsia je zelenina s nejakou bielkovinou.

yennn
11. jan 2011

@akika722 ked kliknes na tu fotku aby bola velka, tak je tam moznost "click here to add a description" (klikni sem aby si zadala popis)

yennn
11. jan 2011

@akika722 nemôžu sa, patria do skupiny SACHARIDY, presne tak ako ovocie, sladkosti, ryza, zemiaky a chlieb

elina313
11. jan 2011

@groka ja som práve tiež dojedla .... čínska kapusta, paradajka, paprika, uhorka, trošku kukurice a nakrájaná light mozzarella, trošku gréckeho dresingu bez jogurtu

elina313
11. jan 2011

@akika722 prisahám, že som na chlapov, ale ty si fakt pekná baba 🙂 🙂 🙂

yennn
11. jan 2011

@filipal ja som dala vajicko so syrom a supla do rury, takto zapecenu zeleninku papam casto @debbie by si tam nedala zltko ☹ ale tak mala som na mysli ci nema niekto nejaky speci zaujimavy recept pre inspiraciu, dochadza mi fantazia 😉

elen58
11. jan 2011

Tak baby dnes som trošku zhrešila hanbim dostala som strašnu chut na Milu naštastie som sa snou podelila z detmi ale aj tak hanba mi,dufam že už budem len a len posluchat,už aby bola ta skrinka prazdna kedže mame 2 detičky tak je od Mikulaša riadna zasoba,ked to tam nebude tak ma nebude mat čo lakat kedže ja si to do košika určite neprihodim,ako funguju tie fotky to tam davate všetky baby?Ja nemam staru len jak som bola tehotna a možno rok staru tak uvidime či dačo vyhrabem 😀 😀 😀

groka
11. jan 2011

@akika722 mala som tam 4 ks vrtulky 🙂

yennn
11. jan 2011

@akika722 dala som ti tam novy SET s tvojim menom, pozri ci je to spravne, kedze si tam nemala meno, ok?

yennn
11. jan 2011

@elka74 mas to heslo ci poslem ti ip?

katkav
11. jan 2011

@idris posles aj mne prosim ta heslo, ak tam uz budem mat fotky? dakujem pekne.