Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
večer najdem dajake starsie foto a pridam na porovnanie 🙂 tak ja idem sa chystat na zumbu a čakat tatika
babulky dnes mam fakt uplne vazne chut na zapekanu zeleninu so syrom - nejake dobre dietne typy? Mam len mrazenu - lebo som leniva kucharka
halo halo aj ja chcem hesloooooooo
baby ja prave papam salatik,ale len paprika,kapia,rajcina,salatovka,kukurica,bezvajecna cestovina a tuňák posypane bylinkami 😉
aj ja si prosím heslo.. 😎
baby dala som tam 3 moje fotky prva je ako 62kg a ostatne z teraz..neviem ich popisať 😅
Tak baby dnes som trošku zhrešila hanbim dostala som strašnu chut na Milu naštastie som sa snou podelila z detmi ale aj tak hanba mi,dufam že už budem len a len posluchat,už aby bola ta skrinka prazdna kedže mame 2 detičky tak je od Mikulaša riadna zasoba,ked to tam nebude tak ma nebude mat čo lakat kedže ja si to do košika určite neprihodim,ako funguju tie fotky to tam davate všetky baby?Ja nemam staru len jak som bola tehotna a možno rok staru tak uvidime či dačo vyhrabem 😀 😀 😀

@idris ja som spravila vsetkym babulkam, aj tebe SET s menom, tak si kukni, ked sa prihlasis a das si photostream, tak bud napravo su tie sety, alebo hore si klikni na sets. Takto je to lepsie zobrazenie, nie?