Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ako tam dať fotky? ☹
ok..večer po zumbe som tu
a na co mam kliknut ked chcem vidiet tie foto co tam uz su ??
skúšam pridávať, lepšie fotky nemám, ale nevadí, niekedy musím nahovoriť mm, nech ma sfotí,
zabudla som tam zmeniť meno ako sa to dá, ked už tá fotka bude nahodená?
BABY...ak si chcete fotky ktore ste pridali na flickr popresuvat do setov,cize do albumov,kliknite na ORGANIZE & CREATE v hornej liste,tam sa prepnite na SET, pod tym mate "create a new set" kliknite,napiste nazov setu,poipretahujte zdola svoje fotky a kliknite na save 😎
FOTKY SI TREBA NASTAVIT NA PRIVATE - only you can see this photo. Musime si uvedomit, ze ked sme prihlasene ako zienky.sikovne - tak kazda z nas je vlastne ako jedna. Takze vsetky my budeme vidiet kazde foto, lebo ten flickr nevie ze nas je viac. Akonahle dame PUBLIC - ktokolvek moze vidiet nase fotky.
ja sa tam neviem dostat, vsetky hesla admini zmazali 😉 ale uz som poslala svoje fotky, tak neze vam z mojej fotky v plavkach pride zle 😀
@tinika no my sme s jojinou hovorili o tom, ze vlastne fotky sa ukazuju v tych setoch, pricom kazdy set predstavuje jednu babulku. Ale oni sa ukazuju vsetky pomiesane aj na tej hlavnej ploche. Myslela som ze ked zmazem fotky z hlavnej plochy, ostanu mi v tom sete. Najprv som zmazala jednu, zdalo sa ze mi fotky v tom sete ostali vsetky 3 ale hned jak som zmazala z tej plochy aj druhe dve, cely set mi zmizol

ahojte kocky 🙂 🙂 🙂
@ada001 ty si sa pytala na jogu. ja som vlasntne vyskolena cvicitelka hathajogy. aj som volakedy viedla nejake kurzy, ale teraz cvicim len sma pre seba. a tiez si pomaham CD. joga nie je az tak ucinna na chudnutie, aj ked je niektore polohy vraj su. napriklad sviecka (stimuluje stitnu zlazu). pre mna je joga ako doplnujuca aktivita. lebo nezatazuje klby, natahuje svaly a super uvolnuje.... 🙂 🙂 🙂
@tinika
tebe som slubila nejaky jedalnicek. skusim napisat co som jedla vcera.
1.jedlo musli so soj mliekom, kava
2.jedlo krajec chleba, prazenica z 1 vajicka, paradajka
3. jedlo ryzova kasa s mliekom, ovocie
4. jedlo salat s kuracim masom, par celozrnnych cestovin
5. jedlo paradajka, cukina s mozzarelou