Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@elen58 tvoje dietky uz papaju cokoladu? Alebo sa mylim a Mila je nieco ine? Nuz tak ti poviem - kedze mas deti a muza, bolo by dobre keby si sa naucila spoliehat na svoje odhodlanie a nie na prazdnu skrinku, lebo co ak nikdy prazdna nebude, hm?
Chces vediet co mam v skrinke ja a uz som sa toho od noveho roku ani len nedotkla?
* 2 velke baliky saloniek
* 1 cokoladova kolekcia
* 9 balickov roznych slanosti (chipsy, krekry a pod.) - PS: nekupujem, svokra nabalila a trvala na svojom
Na skrinku som si nalepila svoj vahovy graf, tam si kazde rano zapisem svoju vahu a nevliezla som do nej 🙂
idem pozerať TV a doliať vodu, nech ma neťahá k jedlu 😀
inak tie fotky bol super nápad
aj ja som čosi pridala
tak som tu, dnes som sla na 150% tak dufam, ze bude aj nejaky dobry vysledok na vahe 🙂) menili okna na telocvični, tak sme boli v malej, kde uz boli plastove okna, baby to bola sauna .)) hlava na hlave, ked sme odchadzali ta okna zarosene 🙂)
dala by som si zeleninovy salatik, kto mi urobi? bo ja tak najradsej 🙂
@tinika aj ja si myslim, ze jogurtovy dresing mozes, ale rob si dresingy sama, v tych hotovych moze byt vselico. ked si das do bieleho jogurtu lyzicu olivoveho oleja, susene alebo cerstve bylinky, trosku citronovej stavy, alebo octa balzamico....nemozes nic pokazit.
niekedy aj cesnak...podla toho, co ti chuti
kocky, aj ja som uz zahajila ponovorocne cvicenie v posilnovni.
ani mna to nebavi bohvieako, ale po posilnovani sa spaluje este dlho po docviceni. energia sa vyuziva na stavbu svalov....tak sa trapim, medzi potiacimi a vzdychajucimi chlapmi 😝 😝 😝 😝 😅

@yennn a ze aka kocka...no tak babule uz som spat...vsetko dobre do noveho roka vam prajem a ideme na to non ie...