Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
som tu pozerala som fotky a posielala som moje tebe 😀
@vikykis ja som dnes bola s kamoskou von čo ma dvojky a ze ide zajtra za kamoskou ju utesit, čo ma 3r. dcerku, mala leukemiu, tesne pred vianocami ze vsetko oki sa tesili a po sviatkoch jej volali ze zle, ze uz len čakat na koniec .(( toto je hrozne, toto by som zazit nechcela a neprajem to ani najhorsiemu človeku
baby zmente tému pjosíííííííííííím 😢
zavarenu uhorky len tenky pasik su o.k. ?
@vikykis ok to pisem len priklad, ako odpoved, ze ja si dam sacharid aj na olovrant, neskor uz nie. No chlebik som davala len polku a potom som zistila ked som ratal KJ ze je to malo, takze dam taky mensi cely krajec. Ked je stvorcovy chlieb tak dam jeden. Viem si ho spravit ako hrianku, a na tom trebars cottage. Alebo zapeceny so syrom v rure. No ja chlieb mozem, takze sa nestazujem, celkom sa vzdy tesim na olovrant. Alebo s vajickom... Ale ked nemame alebo sa mi nechce ze som prechlebovana, tak dam cottage
@yennn suuuuper,dik za upravu fotiek 😉
baby to čo za tema 😢
kamoškin ma rakovinu od 2 rokov ma 7r a najhoršie chemo za sebou,nič nepomaha a vraj už ani nič nepomože 😢
booože preč z takej temy lebo prerevem cely večer
deti by nemali byť chore nemali by trpieť
@yennn ZATIAL nemam chuť na sladke,ked pride kriza,dam na olovrant mini sacharid 😅
chcem do leta vyzerať tak ako na tej prvej foto,že pas 62 boky 92cm
tak už aj ja som doma zo Zumby 😉 konečne osprchovaná a už aj pôjdem spať mám taký silný pocit len si musím vysušiť vlasy 😒
Babulky, ako som dnes pisala rano, bohovsky sa mi lubilo ze som si krasne a dlho pospala. Takze idem ja sa rozlucit, nebudte ani vy dlho - nezabudajte ze kazda potrebujeme svoj spanok pre krasu, takze co sme nestihli vykecat dnes cez den, uz nevykecame.
RUSIM SEANSU, HAJDE DO POSTELI, SUP SUP 😀 😀 😀
Pardon, este predtym v spodnom pradle pred zrkadlom presvedcit sa ze sa mam rada taku aka som - uplne a bez vyhrad 😉
ja som nikdy vela jedla nejedla skor sladkosti
kolace torty nikdy
a pepsi marka atd

@vikykis to mi je luto, verim ze take nieco cloveka rozhodi ☹ Drzim vam palce aby ste to zvladli