icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
12. jan 2011

@tinika mozno aj muz prejde na zdravu stravu 😀 😝

jojina11
12. jan 2011

@tinika veď som písala dusenú zeleninu a syr 🙂

tinika
12. jan 2011

ja napr. nemam sancu po 18tej nejest, lebo vtedy obriadujem maleho ide spat, ked sa najem pred 5 tak večer som uz hladna :(

tinika
12. jan 2011

tak ako včera, dala som rohlik so sunkou a isla na zumbu a bola rada ze nie som hladna a o 10tej som uz mala muzikantov v bruchu

tinika
12. jan 2011

@adky 🙂) on nema problem, kym mu nedam krupicu 😀 😀 😀 ale to by on sam ten pekač zjedol aby sa nasytil tak to dorazi chlebom 🙂)

idris
12. jan 2011

babule ja mám dnes strašne chute, pol dňa som strávila čakaním u dr. :/ no mala som jeden banán so sebou obedík som do seba hodila ani neviem ako , potom že olovrant tak to som si dala cottage ale s vločkami lebo hlad ako vlk a čil by som niečo jedla 😒 😒 😒 hútam nad šalátom ale keďže je už po 19tej tak nejem len pijem vodičku pomaly

yennn
12. jan 2011

ja som mala zeleninovu polievku s kuracim masom a knedlickami... a tiez uz len piť (škoda 😎 )

yennn
12. jan 2011

@idris kedy ides spat?

akika722
12. jan 2011

@yennn ja som tiež robila polievku plnu zeleniny 😀 ale nešla do mna,akosi ma cely deň boli žaludok 😒

debbie
12. jan 2011

ahojte všetky, uložim moju papulku a som tu 😀

jojina11
12. jan 2011

ahojte som tu, 🙂

yennn
12. jan 2011

@akika722 preco ta boli zaludok?

akika722
12. jan 2011

@yennn neviem..od rana 😒

tinika
12. jan 2011

@idris ja dnes od pol 9 do pol 2 po lekaroch behala 🙂 taky tak

yennn
12. jan 2011

@akika722 tak si uvar zaludkovy cajik ak mas (najlepsi je teekane) ale nieco male by si mala papat

elina313
12. jan 2011

a ja opakovane šalát s mozzarelou light 😉 baby, ale to že večer zeleninka to viem...ale píšte olovranty !!!
ja som dnes mala jeden biely rožok a light tvrdý syr - ten Linessa a k tomu papriku...

mimini
12. jan 2011

@tinika , @idris, Ďakujem za heslo idem pridať nejaké foto aby ste videli veľrybu v plnej kráse 😀
btw, dnes som si kupovala rifle a pani predavačka kukla na mňa a zahlásila no moja aspoň 46, tak som s nimi pokorne naklusala do kabínky, natiahla a s radosťou zakričala " aspoň o 2 čísla menšie si prosím " 😀 😀 😀
normálne mi to vylepšilo deň a mala som väčšiu chuť do chudnutia, veľmi ma vie nabudiť ak vidím výsledky, horšie je že ja by som chcela vidieť výsledky okamžite
a teraz vás idem dočítať 😎 😎 😎

elina313
12. jan 2011

@akika722
@yennn ja som zato, že ak Ti nebere, tak sa nenúť, však hladom neumrieš a lepšie akoby si mala celý večer mať kŕče ....

yennn
12. jan 2011

@mimini to sa ti fakt dnes stalo? Tak blahozelaaaam, predavacke musel skysnut usmev na perach, cheche 😀

yennn
12. jan 2011

@elina313 biely rozok by som nahradila celozrnnym, ak mozes. Z hladiska KJ je to takmer jedno, ale na dlhsie ta zasyti a biely rozok su jednoduchsie sacharidy ako celozrnny - tie sa postupne uvolnuju takze ta dlhsie ochrania pred chutou na sladke.
Ja si inokedy davam cottage so zeleninou, niekedy k tomu knackebrot alebo maly kusok hrianky. Pokojne mozes dat aj salatik s jogurtom, ak mas nanho chut...

akika722
12. jan 2011

@elina313 ja sa hladom netrapim,neviem čo to je 😒
@mimini gratulujeeeeeem 😀
idem doupratovať

idris
12. jan 2011

@yennn tak do dvoch hodín pôjdem 😉

idris
12. jan 2011

@mimini tak to by aj mne vylepšilo deň

yennn
12. jan 2011

@idris neviem papat naposledy na olovrant cottage a potom nic a ist spat o desiatej, to mi pride velmi malo.

tinika
12. jan 2011

@mimini paradaa 🙂 ja kym mi skratili rifle tak uz mi boli velke 🙂)

idris
12. jan 2011

@yennn ale olovrant som mala o 18tej a dvojitu desiatu kedze som behala po doktoroch 😒

debbie
12. jan 2011

@yennn som tu a idem jasaaaaaaaaaaaaaaaaať bola som cvičiť rano vo fitku dala som si len hodinku a slabší trening a behala som namiesto mojich 45min. /10 len 15min./8 ale tak netreba to prehanať po pauze ale som taka natešená 😀 😀 😀 trošku mi seklo nerv pri lopatke pri precvič.prs na šik.lavičke ale nič hrozné 😀
zajtra idem zaseeeeeeeeeeeeeeeeee a lyžovať ideme a ak nepôjde švagor s rodinou ideme aj tak 😀 😀 😀 tak akože happy som a super dník

yennn
12. jan 2011

@idris oukej 🙂 to som asi nepostrehla

debbie
12. jan 2011

@yennn v celej ba nieje kde cvičiť... 😲 😲 😲

yennn
12. jan 2011

@debbie tak paraaaada, tesim sa ze idete na lyzovacku, oddychnes si, uzijete si rodinnu romantiku a este pri tom aj 3 kila zhodis, fuuuha to sa niekto ma 🙂
No a posilka super, jasnacka ze to netreba prehanat, mne to nemusis hovorit ked zacinam na 2 minutach bicyklovania 😀 Mimochodom, bicykel je stale v spalni, pritom ale stromcek uz mame odstrojeny... 😒 Citala si ze nebudem chodit na ten pilates? Uz to bolo plne...
A ty teraz budes chodit do posilky denne? 😲