icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elina313
12. jan 2011

@marthuska
@elina313 baby, však sa ale bojím... že to prestane 😒

marthuska
12. jan 2011

babyyyy, skoda ze tu nie je nikto z mojho okolia, ze by sme sa sli prejst a pokecat. hm. nechce sa mi trcat doma.
ale zajtra budeme mat opraveny byt, huraaaa. a inak chodenim po obchodoch spalite vela kalorii, tak idem na to, zacnem prechadzkou, tak 5km staci🙂) nech si nezoderiem topanky, no nie? 😀 inak co som rok na MD, zodrala som uz druhe tenisky.

ada001
12. jan 2011

@marthuska a odkial si,lebo pozeram ze z Ba?

tinika
12. jan 2011

ahojte, tak mam o starost menej, vojtovku uz nemusime cvičit, dnes mi zistili alergiu na roztoče, nemozem citrusy a farbene abo farebne potraviny, netusim ktore to su. spytam sa nabuduce
a v rure uz mam zapekane zemiaky s baklazanom, paradajkou a mozarelou moze byt? chcela som šalat ale v tesku mali len rimsky a to je taky horky ak dobre pamatam a nejaky kučeravy trapny maly za 2eur. činska nebola, tak zajtra si kupim.

adky
12. jan 2011

@yennn co siii,v pondelok som mala 88,5, v utorok 88,9 a dnes 88,8 a stale dodrziavam racionalnu stravu,bez vynimiek-takze to neriesim,ze mi z neznameho dovodu vystupila o 0,4 kg ,asi je to voda (raz mam v sebe viac vdy a raz menej) alebo to,ze sa uz asi tyzden nemozem poriadne vy...at 😀 niekedy mi aj stoji a na dalsi den sa pohne aj o pol kila 😝

tinika
12. jan 2011

včera som mala trocha času tak som vas ako tak stihala čitat, dnes az ked tak večer 🙂

mimini
12. jan 2011

baby pošlete mi prosím heslo k albumu? popridávala by som aj svoje foto

nanika
12. jan 2011

@marthuska Pamatam si zle, ze si z Petrzalky? 🙂

nanika
12. jan 2011

@elina313 Ak musli, tak len sypane, to je bez cukru a len a na ranajky by som asi riskovala, hlavne si pozri, kolko to ma kj, asi budes mat soky 🙂

tinika
12. jan 2011

kocky akoto ze ked kliknem na sets je tam len album elen?

elina313
12. jan 2011

@nanika no to je sypané, že emco, chrumkavé či čo, idem rýchlo kuk na krabicu... ☹ ☹ ☹

nanika
12. jan 2011

@elina313 chrumkave a sypane su dve veci. Chrumkave su specene s cukrom a dalsimi vecami, sypane su volne vlocky s ovocim, ci orieskami.

nanika
12. jan 2011

cerealie su inak fajn vec, ked su sypane, alebo celozrnne dajme tomu fitnes, ja som na tom frcala mesiace, ked som chudla po porode s Olim.

elina313
12. jan 2011

@nanika nooooo aj tak som to nevydržala a za hrsť som si dala a teraz ideme s Tamarkou na bicyklík na hodinku, tak to idem vyšlapať 😀 😀 😀 😀

nanika
12. jan 2011

@elina313 nehanbis sa takto vecer chute robit?! ;)

tinika
12. jan 2011

tak tu je moja večera 🙂 sa tesiiim

nanika
12. jan 2011

@tinika vypada to vyborne, pockaj, uz idem 🙂

tinika
12. jan 2011

viem ze zemiaky by sa velmi nemali,ale to len na dosytenie par kolečiek tam je inač skoro všetko baklazan 🙂

@nanika bude aj pre teba, dojdi 🙂)

nanika
12. jan 2011

uz som mala mozzarellu, uz som na dnes ukoncila zravu cinnost 🙂 Ale vyzera to naozaj lakavo 🙂

tinika
12. jan 2011

začala som vas čitat, moj najvačši problem je ze ja rano nemam chut jest a potom to dobehujem cez dne, ak sa mi podari, tak sa snazim donutit aspon s malym ranajkovat ked ho krmim tak kromku z chleba po nom dojedam a občas rohlik so sunkou a tenko maslom

adky
12. jan 2011

@tinika mnaaam,ja dojdem skor,toto vyzera fantasticky! 😀

filipal
12. jan 2011

@tinika to nie je feeeeer!!!! 😝 😀
takto nas drazdit!

ale je to fakt krasne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
si sikovna kucharka. mnam 😝

tinika
12. jan 2011

@filipal som iprovizovala, kedze som salat nemala a som si kupila na zajtra baklazan, atk som tam smarila paradajky čo mali ist na salat, zelenu cibulku čo som chcela na salat .)))

tinika
12. jan 2011

baklazan je uplne super vec, je aromaticky a pusti taku fajnu stavu tak ani dochucovat velmi netreba, zvyčajne som to robila tak ze dole dam par koliesok zemiakov, na to baklazan, patizon a cuketu, na to este sampiony, paradajku a syr postruham a niekedy zalejem vajcom so smotanou

tinika
12. jan 2011

@adky dojdi dojdi bo uz muz si slinky robi 🙂)

tinika
12. jan 2011

inac kocky uz som sa aj odhlasila a znova prihlasila ale taky zoznam ako som videla včera ze kazdy mal album nevidim len mix fotiek čo sa stalo?

jojina11
12. jan 2011

ako vidím varíte večeru, ja som už po, mala som dusenú zeleninu so syrom,mňam,mňam, teraz už len piť
@tinika ty tu robíš riadne chute 🙂

tinika
12. jan 2011

hmmm len neviem kolko toho mozem zjest, kezde toto by som vedela jest dnom aj nocou 🙂

tinika
12. jan 2011

@jojina11 pochvalte sa čo vy fajne mate

tinika
12. jan 2011

@groka to ja mam len jablka jest?? sak mi pojdu usami, ja asi zabudnem na prisnu dietu ze bez citrusov čo mi dnes lekarka nakazala 🙂