Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie juuu ja by som šla tak lyžovať no nemám lyže ani nič čo treba ☹ ☹ ☹ ☹
inak ja po tej včerajšije zumbe som trošku sklamaná myslela som že to bude maž lepší účinok , na hodine som sa spotila ako prasiatko ale dnes nič necítim. Tak som sa rozhodla že skúsim v pondelok spining ale tento piatok idem ešte na zumbu potom uvidím. Doma ma baví cvičiť ale len posilovačky no potrebujem aj niečo kde sa spotím a vybijem energiu
kocky, dnes ste pisali o tom ubytku vahy.
@yennn mne napriklad kludne stupne vaha aj napriek dodrzaniu stravy aj pohybu. o pol kila kludne.
to som prekvapena, ze tebe nikdy, ze ti len zastane.
je pravda, ze niekedy neodolam a vazim sa kazde rano a mam pocit, ze cim som disciplinovanejsia tym menej chudnem.
je pravda, ze moja hmotnost nad 70 sa vam moze zdat nizka. ono je to vsak relative. po prve som malicka a po druhe moja sestra aj mama maju 50, takze pre vsetkych som ja ta "silnejsia".
ano, cvicenie v skupine taha, ale predsa len chodim do fitka radsej sama, lebo si mozem ist kedy chcem. a jogu cvicim pri CD doma. ale v kurze je lepsie absolvovat aspon nejake zaklady.
najst dobru skupinu na cvicenie naozaj nie je lahke.
@yennn no vidím to u teba na ten bicykel najskôr to akože si ho nedala na miesto kde stal stromček ,,, to važne a zajtra rano to bude prvé čo urobíš mojka 😠 😠 😠 si fit tak ked len 20min. denne to ani nemusíš nikomu davať 6e a ani nikam chodiť aj 30min. ak ti drobček zaspí skôr ako začnu tv noviny počas nich si zašlap.... 😎 😎 😎
fitko mienim ano denne , ak budem ok , ako za starých čias..... už sa teším
A lyže sa teším a rátam 4kg aspom hihihih 😀 😀 😀
@idris lyže si požičiavam mam ale starší model , lyžiarky mam a veci ako netreba len teplo sa obliecť a hlavne chuť a dovolenku u muža a ide sa za den sa pri zdr. stravovaní a lyžovaní da dať dole minim.0,5kg tak sa teším na toto najviac 😀 😀 😀
ja neviem toto svoje dieťa uspať, katastrofa, 😠
@yennn tiez to chcem robit ,hned ako dopijem 3 dcl hned spravit ciarku,takto na to nezabudnem
capovat do pol literky som robievala a deprimovalo ma to,ze aaaaaaach tak vela musim vypit a na just som nevypila,toto mi vyhovuje,aj teraz mam este naplneny pohar a to uz je dnes 7 pohar a dost+caj stale len 500 litra mam v sebe takze mam v sebe vyse 2 a pol litra dnes,viac nedokazem
idem do sprchy a kuk tv
caute kocky,dnes uz nepridem,fotky len odialujem,nechce sa mi stiahnut,ale zajtra mam doma muza tak snad zajtra,ale nafotena uz som 😀
@idris tak po spinningu sa nemusis bat ze nic nebudes citit 😉
@filipal co sa vazenia tyka, @adky moze mat pravdu, ved aj zalezi na tom ako sa clovek (pravidelne) vyprazdnuje a podobne - no mne stupla, na tej fotke to nevidno o +0.3 🙂 Mne sa nezda tvoja vaha nizka, ja to neposudzujem. Som sa uz davno naucila neriesit ci ma alebo nema niekto "narok" chudnut - verim ze tak ako ja sa necitim dobre s nadvahou 30kil, tak sa nemusi citit vo svojej kozi niekto s vahou v norme ked priberie cez vianoce 2 kila 🙂
baby pridala som zatial dve foto
@yennn byvame v PH 1, to je myslim nedaleko od vas 😉 Ja som dnes tu jogu nestihla 😒 , mm prisiel tesne pred 7, mozno pojdem v sobotu rano, viem ze sa tam cvici aj step, ale asi len raz za tyzden. Ja mam jogu velmi rada, vtedy ked som bola, tak sme boli 3 a veru bolo to tak akurat 😀 , je to tam male, ale v tej istej miestnosti je aj zumba a tam nas bolo o dost viac, musim sa dokopat do toho fitka..Prosim ta nenapises mi do IP to heslo, aby som si mohla pridat fotky?
@tinika ta vecera vyzera super 😉 ja som mala nieco podobne
@mimini tak toto by som chcela aj ja uz zazit, ked ja idem kupovat rifle, tak mam vzdy depku 😒 , no ale preto som v tejto skupine 🙂
baby, ja ked mam vecer krizu, tak si dam mrkvu, je to ok?
@debbie rozkaz sefe, naco cakat do rana - uz je v obyvacke 🙂 Problem je ze nas drobec chodi spavat neskor nez zacnu tv noviny - aj teraz je hore, len sa hraju s muzom - ved nech si ho uzije aj on, nie? Takze ked o deviatej ide spat tak potom uz sa mi to zda byt neskoro - aj ked pripustam ze toto uz znie ako vyhovorka. To skor zase ako za starych cias, nalacno - lenze to nezvladnem 20 minut rano nemam sancu
baby hojne fotiek ste dali ani nemam kedy pokukat sa trapim s hladanim nejakych svojich 🙂)
Babulky spravte si kazda svoj set - a nebudeme sa musiet poprehrabavat v tych fotkach na hlavnej stranke, ale ked dame tento odkaz http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/sets/ len musime si byt ista ze fotky su sukromne (only you can see this photo) a tiez, ak niekto nevie ako si spravit set dajte mi vediet, len musite fotky nazvat svojim menom
čaute baby... chcem sa opýtať, či vám zaberá na chudnutie aj niečo iné okrem cvičenia.. na to nemám moc času, večer padám unavená.. a bolievajú má aj dosť často kĺby (lebo mám reumu), takže je to dosť komplikované cvičiť...
Mám toľko ako keď som šla rodiť...80.. au.. aj sa to zle píše... odkedy som prestala kojiť sa na mňa brutálne lepia kilá. Mám pocit, že priberám aj zo vzduchu.. Aj keĎ na druhej strane je pravda, že jem 2-3x za deň a dosť veľké porcie..plus dáku sladkosť ku káve (tú nesladím) možno keby som si to rozložila by to bolo lepšie..
@tinika hore mas UPLOAD a co sa tyka poradia foto, da sa menit ale musi to mat pravidla - vies anglicky? Ak ano, poradis si tak, ze kliknes na "organize & create" dalej klikni "sets" a ked si vyberies svoj set, tak nad fotkami v sete je "arrange" - a tam vyberies kriterium podla coho by sa to dalo menit. Zmenit poradie opacne ako teraz, alebo abecedne (toto by bolo najjednoduchsie - ze by si si dala nazvy podla abecedy, napr. by nazov fotky zacinal A , druha by bola B a tak - toto tusim aj ja spravim) alebo podla datumu kedy bola foto spravena ci nahrata na stranku....

@debbie to si skonstatovala alebo sa ma pytas, ci v celej ba nie je kde cvicit? No isto ze je, ale tak nechce sa mi trepat cez pol mesta a potom cez pol mesta nazad plus vycalovat tam 6 € za vstupne (golem a pod.). Ale hlavne som limitovana casom - bud kedy dojde muz z roboty alebo kym dame maleho spat (vecer este kojim). Fakt sa nevyhovaram ☹