icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

lupena
12. jan 2011

baby tak dík za rady. Ste ma inšpirovali. budem sa snažiť od zajtra radšej častejšie jesť.. inak riadne pridávate príspevky. nebudem to stíhať čítať. Ak by ste chceli niektorá kľudne napíšte IP. Rada popíšem...🙂 pa

tinika
12. jan 2011

@lupena ja tiez enstiham ja vačšinou len nakuknem akuat včera som čitala a dnes 🙂

ivana82
12. jan 2011

@tinika noooo, uz ked si sa ku mne tak verejne priznala 😀 ...kde a kedy a za kolko chodis na zumbu? lebo ja chodim do V-cka na salsu/aerobic...keby som nasla nieco na sekcove bola by som rada....a inaaaaaac, riadne chute mi robis s tou vecerou... 🙂 🙂 🙂 fantasticky vyzera 🙂mnamka

dnes som si vsetko posunula smerom hore, lebo ranajky som si dala mensie, ale v tom momente mi boli az prilis...tak som to teraz zabila fit tycinkou...asi ma zabijete, nie???

debbie
12. jan 2011

@yennn aj ja chodím s mm cvičiť ked je doma poobede sa ide a malu dame na hodku babke mojej mame

andreac
12. jan 2011

@lilithka26 prepac, ak sa budem opakovat, cele odpovede som necitala, mas malinke babo, kojis? ak ano, kojenie ti pomoze, ale nie vsetko naraz za por tyzdnov, moja znama sa tak hrnula do cvicenia vo fitku, ze nechavala malu manzelovi a 4 hodiny prec, mala hladna plakala, dokrmovali ju flasou, a prisli o mliecko. Telo jej bolo prednejsie ako male zdrave babenko, co maju. Pri cviceni sa do mlieka uvolnuju neziaduce latky, pri svalovici po cviceni tak isto kyselina mliecna....takze opatrne, zasad je vsak pit denne 2,5l vody, co je pre obeznych riadna fuska 🙂

tinika
12. jan 2011

@ivana82 večeru uz spapal tato 🙂) ja chodim tu k nam na smeralku za 2,50 ale mam pernamentku na 10 vstupov za 20 takze po 2eur na vstup .) povodne som chcela do maxu k lucii ale ona cviči aj tu tak sa tesim ze to mam 5 minut z domu a 2x tyzdenne ale mozno bude 3x bo uz sa baby dozaduju a ako som pozerala rozvrh tak lucia uz v maxe v piatok zrušila zumu tak snad bude aj v piatok pri nas

yennn
12. jan 2011

@debbie tak to je super, to musi byt prijemne. Ja som s mojim muzom bola v posilke raz - pred 15 rokmi a odvtedy nikdy viac...

ivana82
12. jan 2011

@tinika dakujem za info, neviem, preco zila som v tom, ze byvas na sekcove alebo niekde poblizku...2x tyzdenne to musi byt riadne dobra makacka 🙂

yennn
12. jan 2011

@andreac ahoj preco je pre obeznych fuska pit vodu? Ja som stale obezna a pijem 3 l denne, nemam problem

tinika
12. jan 2011

@ivana82 mozno sa ti to myli tym ze ja som byvala inde 🙂 ale pri futbalovom stadione nie na sekcove, tak som bola daaaavno na firemnom byte rok 🙂)
no vies ze ani nie? ja sice uz nemam kondicku ako som mavala, ale toto zvladam, jasne niekedy fučim viac niekedy menej, ako sa citim ale svalovku som z toho este nemala .)

tinika
12. jan 2011

tak ja pijem malo vody 🙂 ked som von nemam sancu lebo mam v cudu močovy mechur a to by som neboal vonku ani polhodiny s malym :( ale snazim sa niekedy vypijem vaic niekedy menej ale na silu nebudem
tak nič padam, aj tak neviem ake velke fotky nahodit tak idem oddychovat k telke pa

ivana82
12. jan 2011

@tinika beriete este nejake baby medzi seba, ci iba ste nejak zapisane alebo ako to tam funguje? 🙂

yennn
12. jan 2011

***************************************************************************************************************************
inac dievcence kto si chcete zmenit "profilovu fotku" na svojom foto albume, otvorte si "organize & create", kliknite na "sets", kliknite na svoj profil aby sa otvoril a potom jednoducho pretiahnite pozadovanu foto na miesto tej, ktora teraz reprezentuje titulnu foto vasho albumu. Mozno by sme mohli pouvazovat dat si tam nasu profilovku z MK, aby nam to prostredie bolo blizsie 🙂
******************************************************************************************************************************

tinika
12. jan 2011

@ivana82 no kto chce pride 🙂 nie je to obmedzene poctom tak kludne sa pridaj budem rada

tinika
12. jan 2011

@yennn ja uz maaaam 🙂)

groka
12. jan 2011

@tinika moja 😀 ja som si to nevymyslela 😀 citrus stahuje zaludok,marhula,broskyna je to velmi sladke,nedoporucuje sa to na zaciatku chudnutia,cca po mesiaci ,po mesiaci a pol

@yennn no takto vodickuv pohari mam vypitu po duskoch do 20 minut

no kukala som korenie lasky,idem uz hajde spat
rano sa vidime
ozaj,moj muz prave chaaaluje pecene zemiaky v trube s maslom a ?nedala som siiiiiiiii a ani slinky sa mi nezbiehaju na to,normalne mam zo seba radost
diky vam 🙂 🙂 🙂

tinika
12. jan 2011

@groka ved ja nič 🙂) ja sa nehadam 🙂) tak super ze si odolala 🙂 ja zase odolavam sladkemu 🙂 a uz sa tesim na kel na zajtra .)) a čo to za film si kukala? to na akom programe?

akika722
12. jan 2011

a moja mamka včera doniesla veterniky domace...a ja jej že fuj to čo je??? 😀 /vie že chudnem/ 😀 no to pre mm
baby mna to vooooooobec nelakalo ani trošičku,ešte stale su nejake v chladničke...absolutne nemam chuť na ne,nič mi to nerobi..asi som chora 😖 😀 😀 😀 ale štastna

elina313
12. jan 2011

@groka to je super, že si si našla svoj systém s vodou, hlavne, že piješ 😀 😀 teda nealko 😵
a teším sa že si odolala, ja som pred dvoma dňami odolávala pečenej slaninke... ale tiež som odolala 🙂
Tak dobrú nôcku dámy, ideme sa skrášľovať 😵 😵 😵

elina313
12. jan 2011

@akika722 híííííí aj ty si perfektná, odolávaj, odolávaj, nech máme krásne foto z leta s detičkami 😉 😉 😉

elina313
12. jan 2011

ešte toto baby....kuknite, to je iná premena !!!
http://www.schudnem.sk/vysledky-pribehy/schudla...

akika722
12. jan 2011

@elina313 😲 😲 😲 😲 kokso tie fotky dole 😲 😲 😲 😲 😲

ale aj ty si šikulka že si odolala slanine 😀

akika722
12. jan 2011

baby a toto by sa mohla?akože syr nie tučny http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30249#dis... našla som recept v teme čo dnes varite 😀 nechavam sa často inšpirovať a slintam..ale 🤐 🤐 🤐

nanika
13. jan 2011

@akika722 ono to byva dobre, lebo je to za prve slane a za druhe mastne. Syr struhany na vrch by si mohla dat nie velmi tucny a dnu by sa tiez nasla nejaka netucnejsia nahrada, len sa treba v obchode ponurat a pohladat 🙂

nanika
13. jan 2011

@ivana82 ivi, su aj take tycinky, ktore neobsahuju cukor, sice najsamlepsie su take tie proteinove(ale to len ked je to jedlo za pochodu, ze nemas co ine do ust)

nanika
13. jan 2011

@elina313 jo Tini je ina kapitola, ta fakt schudla a stale sa toho drzi ako pribita, snad aj my budeme take disciplinovane 🙂

ivana82
13. jan 2011

@nanika dik za odpoved, no uz neskoro, vcera vecer padla za moj hlad...s obavou som isla dnes rano na vahu, no bolo tam o 300 g menej ako vcera 🙂 takze sa tesim, no radsej uz nebudem pokusat stastie a vahu 😀 😀 😀

jojina11
13. jan 2011

ahojte, ako sa máte? u nás celú noc prší aj teraz , to zas bude deň
😠

ivana82
13. jan 2011

@jojina11 ahoj, aj u nas prsi, uz druhy den a uz ma to prestava bavit, ziadne vychadzky ani nic podobne...hneva ma to, ale velmi... 😠 😠 😠

jojina11
13. jan 2011

@ivana82 ja som včera bola s malou vonku asi dve hodiny u nás bolo pekne , ale dnešok ma teda riadne štve 😠 uvidím, možno pôjdeme, my chodíme aj ked prší, len fúkať nesmie , teraz je to horšie v tom, že Vladka v koči nespí 😒 všetko chce vidieť, a ked jej dám kryt na kočík tak bohvieaký výhľad mať nebude