Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobre ranko, mne sa paci, ze prsi, a veru aj vonku pojdem, aspon na dve hodky 🙂 ustrazit si pitny rezim je lahsie ako jedalnicek. hm.
Babulky, manzel si zazelal na zajtra nieco sladke a lahke na obed...poradte mi, co im mam urobit, aby som to mohla aj ja? Lame ma na buchty na pare, to asi nemozem, ze??? 😒
ahojte babulky, ja som tu len na skok lebo ideme plavat tak som vas chcela rychlo pozdravit a nezufajte lebo prsi. Po dazdi pride slnieckoooooo 😀 😀 😀 😀 Pekny den!
bre ranko, tak začala som dnes rozkom s kuracou sunkou a redkvičkou a uz ma prehana 🙂) tradične, este chcem azčat vody vela pit ale musi sa mi zaludok ukludnikt
ahojte, aj tu prsi. Na kocik by kryt bol, ja aj keby som oprsala, ale na Oliho nemam nepremokave oblecenie. Ale myslim, ze nam nic tak surne ani z obchodu netreba, zajtra uz nakupim 🙂
Na obed dnes bude ryba na pare so strukovou fazulkou, tu nemusim, ale ked som ju uz kupila, treba ju zjest. Mam tri zemiaky este, tak urobim pyre a co nezje Oli s Emou, to k tej rybe dojem.
bambule, inak asi stvrtok je najhorsi den, napr piatok a tak, to cvicim, kontrolujem sa nenormalne, aj v utorok a v nedelu. ale vo stvrtok? to je taky zabity den. jaj. musim to nejako premysliet. kosele som zehlila vcera, aj piekla, na vikend varim az zajtra. no a dnes co okrem prechadzky?
Ahojte. Tak mna normalne tie ranajky tak zasytili, ze do seba uz nic nedostanem a to som mala trosku cottage, zeleninu, trosku mozarely a hrianku.
U nas neprsi, ale snezi, ale je tak zamracene, ze musim mat svetlo v izbe zasvietene.
@ivana82 podla toho, ako robis. Tam ani nebyva problem s dosladenim, ale s tym, ze zemlovka sa pokvapkava maslom. Ja by som to obisla asi takto. Jemne vymastis misu, poukladas pecivo, pokvapkaj mliekom, prihod jablka, posyp cukrom a skoricou, ale ten cukor nedavaj na cast, ktora bude tvoja, hrozienka vsade, pecivo, mlieko a ked budes polievat maslom, tak svoju cast velmi jemnucko. Porcia asi ako z jedalne, malo by to byt ok. Znieslo by to aj tvaroh na jabka, ale ja ho tam neznesiem.

prajme všetkým hoci upršané dobré ráno....nestíham dočítať bo píšete ako draci a nie je na to ani čas 🙂 ...držím sa zatiaľ úplne bez problémov, žiadne chúťky ani nič podobné, voda pekne 3litre denne....verím, že sme na tom viac menej všetky podobne😉 🙂