icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
13. jan 2011

@adky a dávaš si aj knedlu?

ivana82
13. jan 2011

@adky dakujem za inspiraciu 🙂

groka
13. jan 2011

@elina313 dnes je to horsie,s tou vodou,zatial mam v sebe len 3 dcl a dalsi pohar na stole,dnes to do mna akosi nejde a este aj ta mrcha sa postavim a jak zo slona to ide zo mna
ja som postavila fazulovu polievku chlapom,ja budem mat vifonku,ja ju lubim strasne a malemu som postavila zemiaciky a mrkvicku,dnes mu spravim oddelene,nech si zvyka na rozdielne chute,nie vsetko dokopy,tak zemiaciky budu pyre s nutrilonom a k tomu mrkvickova kasicka,aj to pekne ukaze na tanieriku 😉
dnes si idem farbit vlasy,zajtra ideme na obcianky sa fotit,teda ja ☹ to bude prasací ksicht zas 😀

adky
13. jan 2011

@jojina11 co si,len celozrnne pecivo - jednu kaiserku 😉

adky
13. jan 2011

@ivana82 nemas zac 😎

groka
13. jan 2011

@adky ahoooj 🙂 prosim ta,mohla by som si dat jednu malicku knedlu s jednym kuskom pecianky,ktoru som robila na kyslej smotane?

adky
13. jan 2011

@jojina11 preco by som nestihala pozerat fotky? 😀 este aj komenty pod fotky stiham pisat 😀 😀

adky
13. jan 2011

@groka no,pecen nema az tak vela kalorii,co tak dat si tu pecen so smotanou a k tomu radsej celozrnne pecivo? trebars jdnu zemlicku alebo rozok 😉

tinika
13. jan 2011

@jojina11 aj ja som to tak robila 🙂)

havi
13. jan 2011

ahojte,tak som tu nova,aj ja mam taky problem,po porode sice sli kila dolu,ale zas to zacalo vyletovat zavratne hore,strasne...ale vraj to moze byt tym,ze mam v sebe vysoku hladinu inzulinu,beriem na to uz aj tabletky,pretoze pohybu mam vela,ale robim chybu,cez den sa nemam cas najest,akurat na obed,potom vecera,tu musim lebo z vecerou musim uzit tabletky,ale niekedy je len vecera mojim jedlom dna.

groka
13. jan 2011

baby napiste mi ako si dam profilovu fotku ci ako sa to tam vola na flickr taku ako mam tu poradte niekto

groka
13. jan 2011

@adky ok,mm cerealne pecivo nejake,tak dam s tym,diky 😉
inak ja tiez chcem vidiet fotku z leta teba a ked vidim tu pri sporaku,to je uzasne

jojina11
13. jan 2011

@adky musím isť na nákup a veľký!!!!! nič doma nemám, dokelu

adky
13. jan 2011

@groka dnes ju tam supnem 😀

jojina11
13. jan 2011

@groka spravila som ti to, môže byť?

tinika
13. jan 2011

@groka ja som to robila tak ze som si otvorila svoj album a na jednej strane mas profilovu fotku a na druhej mas vsetky fotky, tak tahanim zober fotku ktoru chces a prenes ju dolava na miesto profilovej

jojina11
13. jan 2011

@havi ahoj a vitaj, no hlavne treba pravidelne jesť 5x denne a veľa piť

havi
13. jan 2011

@jojina11 dakujem za privitanie,to viem,len ked clovek nejak nestiha...na vsetko sama...ale uz by patrilo sa polepsait 😉

jojina11
13. jan 2011

@havi no veru, to je základ, ty si doma s malým sama? ja som tiež nejedávala pravidelne ale musela som sa prinútiť @yennn mi povedala aby som jedla vtedy ked dávam jesť malej a ver či never od vtedy čo to praktizujem funguje to a jem pravidelne

macekovam
13. jan 2011

ahojte...pomaly sa dostavam k citaniu tohto nasho fora...mam malo casu a tolko zaujimavych informacii sa tu dozvedam...ale potrebujem zas poradit..vcera som nestihla odcvicit brucho ..ale to je uz minulost bo uz som ho za vcerajsok odcvicila..ale..ranajky som mala o6,desiatu som mala 2 mandariky dost velke a a to bolo o 9 a teraz o11,30 som bola hladna tak somsi dala polievku kuraciu s trochou slizov asi za tanier...ale chcem vediet..vy hned jete aj hlavne jedlo??alebo si tam nechavate pauzu??co zvyknete papat na olovrant??na veceru budem mat zas polievku z obeda🙂a este vy mate tu knihu od mira veseleho precitanu ci nie??

jojina11
13. jan 2011

@macekovam druhé jedlo hned za polievkou, pretože potom menej zješ, a potom olovrant to asi čo na raňajky aspoň ja

macekovam
13. jan 2011

@jojina11 aha tak potom aj ja si dam tak ako ranajky...ale trosku menej bo mna ranajky startuju.)a ty mas precitanu tu knihu ci ako??

jojina11
13. jan 2011

@macekovam akú_
nemám

macekovam
13. jan 2011

toho mira veseleho🙂 🙂 🙂 a odkial mas informacie??

jojina11
13. jan 2011

idem uspať malú

macekovam
13. jan 2011

a papate aj pikantne?? omacky a tak?? mozem to??

macekovam
13. jan 2011

a papate aj pikantne?? omacky a tak?? mozem to??

mirmaj
13. jan 2011

ahojte, veľa sem neprispievam lebo nie som taká zbehnutá ako vy ale čítam poctivo pravidelne a aj poslúcham čo sa pravidelnosti jedla týka a pitného režimu. Chcem sa spýtať či je moc veľký problém ked si niekedy na večeru dám to isté čo na obed len bez prílohy, napr. ked som na obed robila sojové rezance so zeleninou a zem.pyré a na večeru bez toho pyré a dnes som robila morč. prsia na zelenine s pomodorom a cestoviny a na večeru by som si dala len to mäso so zeleninou. Nie vždy to tak robím ale niekedy sa mi nechce variť zasa niečo ine aj na večeru lebo potom mám pocit že len pol dňa varím a nie vždy mám chuť len tak na šalát s tuniakom, aby sa mi ten tuniak nesprotivil 😀

groka
13. jan 2011

@mirmaj podla spravnosti by sa malo jest to co na obed,to na veceru,ale na veceru bez prilohy ako ty to robis,ja to schvalujem,niekto mozno bude mat vyhrady,ale ja by som to jedla,ja napriklad dnes mam pecienky,ale na veceru to nemozem mat,je tam smotana,ale pokial je jedlo chudunke=masko tak neni o com
@jojina11 dqakujem,idem pozriet

yennn
13. jan 2011

@mirmaj jasne ked si das vecer maso so zeleninou bez prilohy, je to uplne v pohode. Nemusis vzdy papat salat s tuniakom. Kludne mozes aj spenat s vajcom, alebo paradajky s mozarelou (light) alebo si daj len hustu zeleninovu polievku s "rozšprundlovanym" vajcom, alebo si rychlo sprav file z mraznicky zapecene so syrom.......

macekovam
13. jan 2011

@yennn a kolko vajec na tyzden??