Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@macekovam informácie prečítané z internetu, z jeho internetovej stránky, http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/tipy-c...
aj vám ide koník tak pomaly, čo sa zasa deje?
@jojina11 priatel robi v nemecku,8tyzdnou je prec,na tyzden doma,vsetko okolo domu,zvierata,maly je na mne,ale tak nejak som si zvykla 🙂 kym maly ranajkuje,ja krmim vonku zverinec,potom sa venujem jemu,varim,obedujeme spolu,ked mi do toho nic nepride 😀 a veceru uz spolu,maly je samostatny,napapa sa uz sam,dokaze si pocas dna vybrat jogurt,rohlik,lyzicku a napapat sa.
@havi no to ti nezávidím, ale skús aj ty jesť s ním a krmiť potom, uvidíš, že to bude lepšie, aj jemu bude lepšie chutiť , keď bude papkať s maminkou aj ty nebudeš hladná a keď ešte popracuješ na pitnom režime /cca každú hod. jeden pohár vody , ja to tak robím/ tak tvoja váha pôjde dolu a napíš nám čo jedávaš?
@jojina11 ranajky-ziadne,palko mliecko,rohlik,aklebo jogurt,maly desiatu-co si vyberie,ovocie,alebo nejake pecivo,ja nic,na obed,to co navarim-vacsinou ked sme sami len polievku,bo mali nezvlada dva chody,alebo nejake tie cestovinky,popripade ryzu z maskom,zemiaciky nechce na olovrant nic,maly vyzivu,ovocie,na veceru rohlik,chlebik,kupujeme viaczrnny z maslom,zeleninou, a maly este mliecko,ale napadne ho niekedy aj jogurt.salamy mi odmieta a vposlednej dobe aj on nejak malo papka 😔
@vikykis hladaj medzi konzervami - ak ho ides jest prvykrat, odporucam siahnut po znacke CALVO, je podla mna najchutnejsia. Ale pozor existuje viacero druhov - vo vlastnej stave (sa odporuca pri diete), v olivovom oleji (vynikajuci - pre rodinu a deti), v paradajkovej stave (nemusim)
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika
Babulky zopar rad k tym fotkam, ak mozem.
* * * ubezpecte sa ze mate vytvoreny vlastny album (SET) – to uz asi mame vsetky
* * * ubezpecte sa ze ked pridate fotky, ze ich vsetky date do svojho setu a to tak ze kliknete na “organize & create” a tam kliknete dalej na “sets” a potom kliknete na svoj set, kym sa otvori, zo spodnej lišty mysou pretiahnete vase fotky do toho setu, ak v nom nahodou nie su a kliknete na SAVE
* * * aj napriek tomu, ze vase fotky su zaradene v SETe, odporucam aby ste ich vzdy po nahrani premenovali tak, aby na zaciatku bolo vase meno (napr. Yennn – dovolenka 2008), ked sa zobrazuje na hlavnej stranke ten mišmaš fotiek, tak ak su to stare fotky, nemusi nam byt jasne kto to je. Fotku premenujete jednoducho – mysou klik na nazov a prepiseme, klikneme SAVE
* * * hlavne sa ubezpecte, ze vasa fotka ma spravne nastavenu uroven sukromia, uz pri nahravani treba kliknut moznost PRIVATE (only you can see this photo) – uvedomte si ze my vsetky sme tu jedna osoba a tak vsetky mozme vidiet vsetky fotky. Nezadavajte omylom PUBLIC (lebo ich moze vidiet kazdy na celom svete) ani nezadavajte moznost PRIVATE – friends and family. Teda aspon dufam ze link na tieto fotky nebudete posielat svojim priatelom ci rodine – ak ano, dajte mi vediet, vymazem. Ak je sukromie spravne nastavene, potom pri kliknuti na tento link
http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/sets/
nebude nikto nic vidiet, pokial sa neprihlasi. Ak sa vsak z konta odhlasite (sign out), a kliknete na tento link, objavia sa vsetky fotky ktore su PUBLIC
* * * opravit nastavenie sukromia viete tak ze na hlavnej stranke (your photostream) http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/ vidite pod fotkou zeleny stvorcek a za nim je napisane Anyone can see this photo (edit) – klikni na edit a zadaj PRIVATE (only you can see this photo)
* * * ak si chce niekto zmenit poradie fotiek, kliknite na “organize & create” dalej “sets”, otvorte si svoj set, nad nim je volba “arrange” a tam podla kriterii zorganizujete svoje fotky (kto ma problemy s anglictinou, sup mi IP)
* * *ak si chcete dat inu fotku ako profilovu (teda tu ktora predstavuje vas album), opat chodte do organize&create/sets/ vas set a jednoducho si zelanu fotku mysou pretiahnite na miesto, kde je vasa profilova fotka dnes (uplne nalavo)
* * * ak by nejake otazky, dajte vediet 😉
tym jedalnickom som myslela,ze nejak na seba cas nemam,hlavne je aby maly bol napapany,viem,je to chyba v mojom stravovani,clovek lieta a na seba si cas nenajde,aj doktorka mi naplanovala nejaky rezim-5krat denne mensie porcie,idem bud tyzden na kontrolu. 😨
@macekovam na obed si k spenatu mozes dat aj zemiaky, vecer uz len vajicko alebo syr (ci dovnutra smotanu nizkotucnu). Ja som tak minule vymyslala ze ci si nedam nieco hriesne dobre lebo sa mi nic nechcelo robit si, ale rychlo som vytiahla spenat porcovany z mraznicky, uvarila vajco a jak sa uvarilo vajco za 8 minut uz som aj vecerala, som sa tesila 🙂
tak uz mam aj popis, len sa pobavit s velkostou foto

@yennn a spenat bez prilohy ze?? to by so si mohla spravit🙂