Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@akika722 niekedy sa zadrzi voda, ked jej viac slaneho....to kilo a pol je dost. moze to suvisiet aj s tvojim cyklom....
@yennn 😀 😀 predstavovala som si vas kufor nabaleny sladkostami.....presne taku svokru ma moja sestra!
tajne schovava velkonocnych zajacov, oni nekupia detom po jednom ale asi kazdej 5 obrovskych...a napecie asi 10 druhov kolacov....zvlastne je, ze ta svokra je uplne stihla....ona to asi neje, ale "dopraje" inym.
@vikykis aj ja u nasich na rucickovej vahe vazim o kilo menej. ta moja digitalna, vazi nemilosrdne viac.... ☹ ☹ ☹
Ahojte
isla som dole s vahou,ale este nie tak a je piatok a ja do pondelka asi budem mat vahu taku ako teraz pondelok,no fasa,ale nevzdavam sa,na vahe mi to sice nejde dole,ale ja sa citim dobre tak hadam cm ubudaju aspon par milimetrov 😀
nieco som chcela a zabudla som uz,idem sa dat do poriadku a ideme prec s mm vecer sa u nas pecu zemiak v trube a bude aj navsteva,ale ja si isto nedam a dnes vooobec neviem co jest,dam si z fazulovej polievky,ta je navarena,ale ja uz nemam chut na nic,moj zaludok nejako strajkuje tak si dam asi len par lyzic a druhe?dobra otazka tiez a tu veceru,to neviem,asi nejaku zeleninku a zalejem jogurtom a spravim si bylinkovu zalievku 🙂
@ivana82 citala som na nete ze aj kaufland ho ma,super ze si ho zohnala
Baby-ak u vas predavaju tatarske znacky DOMA...tak by mali predavat aj ten eggcheese
@ivana82 ale ved na Šváby nemas tak daleko 😀 -mame agro hned na trhovisku pri zastavke,jahodovy cottage tu zozenies na 100% ...este na soilivare,vies jak ide trolej 1-notka a hned za krizovatkou (kde ostatne autobusy bocia bud na lesnicku alebo na svabsku) on ide rovno a hned pri prvej zastavke je tiez agro-v nom som tiez ten jahodovy cottage videla 😎 toto je on : http://www2.milkagro.sk/index.php?page=239&type...
@adky uz som ho mala, chutil mi, tak prave preto som ho vcera este zhanala, no ked som bola vcera, tak v opale akurat vykladala, no nemali jahodovy...manzel si kupil z obchodu kolacik a aj pre maleho a svokrovcov, tak som povedala, ze radsej ten jahodovy cottage, no nemali, tak aj jogurtove mlieko bolo dobre, no vypila som ho az dnes na desiatu... 🙂
Preco mi ta vaha ide tak pomalicky dole. ☹
@michaelapillarova hlavna vec ze ide 😉
@adky asi sa prestanem vazit kazde rano, budem sa vazit len v pondelok 🙂
Ahojte, tak ja som si v pondelok nakúpila tie Linnesa z LIDLu a včera som si urobila super šalátik. Čerstvá zeleninka a cottage chees, mňamka. Už sa mi podarilo od pondelka zhodiť 2 kg. Cvičím aj zumbu a brušáky...no som sama prekvapená. Od pôrodu sa mi to ešte takto nepodarilo...to vďaka vám a tomuto fóru...človek vie,že vtom nie je sám 😉
@filipal ☹ neviem z čoho to je,dnes rano "už len"800g navyše,može byť že budem mať menzes,citim sa naliata,ale do teraz ked som kojila mala som aj 2x za mesiac 😲 tak neviem kedy to mam očakavať..a to prisaham že nič neporušujem..včera sa mi prvy krat stalo že som jedla po obede sacharidy a to preto lebo som nejedla cely deň,neboli sme doma 😒
@mykky tak to je super, ze ti tak ide dole
@filipal ☹ neviem z čoho to je,dnes rano "už len"800g navyše,može byť že budem mať menzes,citim sa naliata,ale do teraz ked som kojila mala som aj 2x za mesiac 😲 tak neviem kedy to mam očakavať..a to prisaham že nič neporušujem..včera sa mi prvy krat stalo že som jedla po obede sacharidy a to preto lebo som nejedla cely deň,neboli sme doma 😒
@akika722 možno nieje dobre sa na to až tak zameriavať.. ono su tyždne kedy možeš mať aj 500g prirastok... telo je nevypočitatelne, samozrejme možeme mu pomocť dostať sa do formy, ale ja som zistila že je mnoho faktorov či už nejake hormonalne zmeny nerovnovaha a tak, čo proste neovplyvnime.. to že si si dala poobede sacharidy si nevyčitaj, ja to robim pravidelne.. samozrejme nechcem tu kaziť moralku, ale možno až prilišna snaha može byť kontraproduktivna... Tak sa hlavne teš z toho že robiš všetko čo je v tvojich silach, že sa neprejedaš a nezaťažuješ si organizmus blbosťami a ostatne už nechaj tak, čas ukaže a ver mi že všetko všetko dobre čo daš svojmu telu ti isto vrati, aj prostrednictvom tej vahy uvidiš 😉
@vejula ja sa zas nevažim každy deň,len som chcela skusiť večer a rano a zhrozila som sa,tak som skusila aj dnes rano a už nie 1,5kg ale 800g 😒
ked ja chcem tych 20dať dole do leta a do marca aspoň 10 😅
mimochodom v marci budem info o vahe a cm posielať asi po @idris /teda ak smiem 😅 / budeme sťahovať ak to dopadne ako ma a boh vie kedy sa k netu dostanem 😔
@vikykis ahoj dnes mi prisla zumba, super, dakujem. Hned som si zacvicila a nemyslela som si , ze sa az tak pri nej da spotit. 😉 Dik. 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32176#dis... už zvažujem 😒
ahojte , som tu, malá konečne zaspala a tak mám trošku klud, mesto vybavené, tom spokojná ale dnes som sa dozvedela, že môj najstarší syn odchádza na budúci týždeň v nedeľu za prácou do Nemecka, tak som z toho smutná ☹
ahojte baby idem aspom čoto prečítať čo preberate a som tu ak chce niekto niečo preberať , a už 3den fitkujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a zajtra si dam doma zumbu už sa tešííím 😀 😀 😀
pre vsetky spekulantky typu
@akika722 vrelo odporucam pravidelne papat a cvicit a pit vodu napr ako tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6112
Nepozerali ste dnes damsky magazin? Bol tam Bukovsky a vravel o chudnuti, len som neskoro zapla a uz bol koniec, odpovedal na emaily. Len to som pocula, ze je dobre sa zdravo stravovat, cize tak ako my a nie je dobre za tyzdenschudnut viac ako jedno kilo. Musim si to pozriet na nete
@michaelapillarova pozrela by som si aj ja v archuve, ale este to tam nie je :(
caute baby tak bola som u gynekologa vsetko v poriadku, cvicit mozem............takze od pondelka sa ide na to 😀

@vikykis nebud smutna, ono sa to podda, mozno len stagnujes, na zaciatok si sa zbavila prebytocnej vody v tele a teraz to uz pojde pomalsie...pijes dost vody? to jedine ma napada... 🙂 hore hlavu a ides dalej 🙂