icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
19. jan 2011

@filipal ahoj ak myslíš uplný začiatok dlho nič nešlo dole a teraz tak po vratení sa po mesiaci záleží podla stravy či naberaš svalovú hmotu alebo maš trening zameraný na aerobnú činnosť čiže ubytok vahy.Ja som necvičila medzi sviatkami a začala som opať s posilovaním a silovými cvičeniami a po mesiaci idem sa zase zamerať viac na kardio 😀

yennn
19. jan 2011

@jojina11 @filipal @nanika ... takze so zmenou nicku som nepochodila 😖
Nevadi, mne sa ten moj paci, a uz to kaslem , ak sa niekto pomyli, tak ten prispevok ci IP jednoducho nedostanem, easy. Uz viac som urobit nemohla 😔

yennn
19. jan 2011

@debbie ahoj moja, pisala som ti na fb, ale neviem ci si dostala lebo mi nejako blblo, tak som sa odhlasila

yennn
19. jan 2011

@debbie som myslela ze sa tu ani neukazes tento tyzden - ako dovolenkujete? Dufam ze si uzivate 😉

debbie
19. jan 2011

@yennn ahoj nič neprišlo aj mne to blblo , uživame si to dnes sme boli v rehabilitačko rekreačnom stredisku sa kupať juchuuuuuuuu užili sme si , rano fitko 😀

debbie
19. jan 2011

@yennn čo brušný tanec to som stihla preštudovať že sa snažíš 😀

yennn
19. jan 2011

@debbie brusny tanec prvykrat zajtra idem na hodinu, aj som si teraz chcela este utekat kupit nejake nove leginy alebo daco, ale taaaaaaaaaaaaaaak sa mi strasne nechce, tak pojdem v dacom inom. Ale celkom sa tesim 🙂
Som rada ze si uzivate rodinku 🙂

...ja dnes asi pojdem, strasne som unavena ☹

debbie
19. jan 2011

@yennn tak hned ako pôjdeš domov a budeš plná zážidkou čakám smsku 😀 no je to vraj naročné a super sa chudne ako pri každom tanci 😀 uži si to ja budem rano fučať a užívať si fitko , behať sa mi neda stále , chrbát nepustí ... ☹ ešte počkam tt a idem k dr. lebo inak ma neboli

debbie
19. jan 2011

je tu niekto iný okrem
@yennn ???????????????????????????
Baby kde ste

mykky
19. jan 2011

som hladná...pomoooc!
😲

debbie
19. jan 2011

@mykky daj si mrkvúúúúúúúúúúú a voduuuuuu a spaaaaaaaaaaaať 😀

morca3
19. jan 2011

@debbie ahoj tak som tu prvy krat ale problem s priberaním po porode mam adekvatny 😒 😠

mykky
19. jan 2011

@debbie no asi si pôjdem ľahnúť, len neviem či zaspím lebo je spln a ja sa niekedy prevaľujem aj 3 hodiny 😖

mykky
19. jan 2011

pano bože, práve pozerám nočné TV.Hrozné čo sa stalo tým 12 r. dievčatám, och... ☹

morca3
19. jan 2011

@mykky podobne ako ja ked je spln neda sa mi spať ☹ nikdy v živote bi som nechcela zažiť taku situaciu na vlastnej koži 😔 je to strašne a ešte ked mala zomrela 😔 😔 😔

nanika
20. jan 2011

Ranko, dnes sme vstali o piatej, huraaaaa 🙂
Vaha po ranu potesujuca, ale dostala som sa na nu nepotesujucim sposobom, lebo som naposledy jedla o druhej. Najprv ma chytali chute na sladke, potom som sa to snazila rozchodit, urobila som si kavu. Hrala som sa s malym, kym Ema spala a potom prisiel muz, robila som s masom, co som kupila, rezala a balickovala do mrazaku a hup, bolo tristvrte na sedem a mohla som ist spat. Do kelu, takto neschudnem :(

Neviem co bolo v spravach, nepozeram, nemam kedy...

elen58
20. jan 2011

Dobre ranko prajem,tak mi sme vstavali o 6h s Vanesskou a Kubiček spinka ,čitat vas čitam ale akosi prispievat nestiham,včerajši beh odpadol tak snad to vyjde v piatok,a mimochodom konečne som to dostala a vaha sa pohla smerom dole,inak docela som spokojna stravu dodržiavam,vodu tiež tak dufam že budu vysledky,dnes na obed kuracia polievka a urobim zeleninu s cestov. a kur.maskom,inak zemiaky mi už dako nelezu dole krkom,dako ich mame stale 😒 😒

macekovam
20. jan 2011

ahojte...tak ja uz mam na dnes odcvicene....vsimate si niekto pri chudnuti aj fazy mesiaca?viem ze bol vcera spln..,jedla som menej aj mrkva bola🙂🙂ale chcem vediet...kedy teraz zacne ten mesiac ubudat...to by sme mali lahsie chudnut ze?aeste toto...ake polievocky este variite??? take tie dietnejsie...mam aj cuketu v mraziaku npo neviem ako ju uvarit ked tam ide slahackova smotana.....

nanika
20. jan 2011

@macekovam ked bol vcera spln, teraz by mala vaha najblizsie 2 tyzdne ubudat. Smotanove polievky nevarim, ak sa to neda ogabat jogurtom, skoda vyrabat nepodarok 🙂

groka
20. jan 2011

ahojte kocky
nemam na vas vobec cas,mm stale horuckuje nad 39 uz a ja sa staram o deti sama,izolujeme sa od neho stale
ja lenze vaha mi ide stale dolu konecne,tak zajtra uz musi byt 8 a konence sa zvabim toho cisla,ktore ma drzalo cely tyzden
dobehnem precitat aspon vcerajsok,ked maly hadam zaspi 🙂

macekovam
20. jan 2011

@nanika a nejake privarky alebo co z toho nerobis??

nanika
20. jan 2011

mne by to nejedli :( Obcas to skor vyuzijem sposobom, ze na tom urobim maso k ryzi, inak velmi s cuketou nerobim nic.

filipal
20. jan 2011

@macekovam prave mi kamoska vravela, ze oni v robote idu chudnut podla faz mesiaca.....
vrajsa zbytocne teraz trapim (mne uz 3 dni stoji vaha), az ked zacne mesiac ubudat zacne sa lahsie chudnut.
vraj podla lunarneho kalendara od 26.1 je teraz v kalendari nakresleny mesiac C. 😝 je najvacsi ubytok...
mozeme si to len tak zo srandy sledovat, ci nam pojde vaha viac dolu viacerym....
na mna vplyva spln mesiaca, vtedy horsie spim. uz si to vsimam asi pol roka, ze sa bezdovodne zobudim a zistim ze je spln, hoci mam okna zastrete.

vejula
20. jan 2011

ahojte mno nemam moc času na vas... S mm mame tichu domacnosť ☹ snad to bude len tym splnom mesiaca 😅
Na chudnutie moc nemam myšlienky tak som došla nech ma troška inšpirujete 😉 🙂

macekovam
20. jan 2011

@filipal ahoj...aj ja si to chcem seledovat....tak mozes mi poskytovat nejake info??? takze taraz by sme mali chudnut rychlejsie ze?? a ked uz bude treba ubrat das mi prosim vediet?? ci to ide hned po tom 26,1.. a kolko dni to potom zasa trva???

nanika
20. jan 2011

@filipal ok, budem si vahu pisat dva mesiace do kalendara a uvidime 🙂

filipal
20. jan 2011

@nanika dobre, uvidime 🙂
@macekovam ja o tom vela neviem...skusim sa spytat sestry. ona robi vsetko podla lunarneho kalendara. aj si striha vlasy, nechty, polieva kvety....ja som v tomto skor skepticka...
ale to chudnutie mozme vyskusat....

@vejula a co sa stalo? ak to nie je tajne....

filipal
20. jan 2011

http://petuska.blog.cz/0802/chudnutie-s-fazami-...
nasla som tento clanok....vlastne z toho vyplyva, ze mame jest zdravo, tak ako aj jeme, okolo splnu sa chudne najtazsie a po ubudani ako som pisla tento mesiac je to o tyzden sa chudne najlahsie. 😒 berte to s rezervou.... 😅

nanika
20. jan 2011

Ale ved mesiac ubuda hned po splne, do novu, od novu pribuda a vtedy sa drzia tekutiny ako kliest. Ono je to lahke, ked nieco chceme dat prec z tela, treba pri ubudajucom mesiaci, vlasy sa strihaju v levovi, tesne za nim je zasa vhodna kadernicka 🙂

jojina11
20. jan 2011

dobrý deň, malá spí ,tak som prišla nakuknúť, čo ste popísali, od včera, chvalabohu nie je toho veľa , tak som stihla dočítať, ja dnes na obed varím rybu, len tak na prírodno, a všetkým ostatným vypražím filé, zemiaky, tatarku, dokonca aj mm si zvykol na moje zeleninové večere, takže od teraz robím aj pre neho 🙂 @yennn, no škoda, že ti to nepovolili, aj ked nechápem prečo, veď na to bol pádny dôvod, nebol to len rozmar 😠
takže baby sa budú musieť snažiť, aby so zapamätali , že ty si yennn s tromi "N",dúfam, že tá IP nebola odomňa 🙂 myslím tá čo ti neprišla,ale tej druhej
@debbie som rada, že ti dovolenka vychádza, snáď sa aj nám podarí niekedy si ísť oddýchnuť
inak včera som cvičila ako som si povedala, musím každý deň. lebo inak moja kondička je úplne hrozná a 30 min, som už hotová 😝 snáĎ sa to zlepší časom, urobím preto všetko