icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

mirmaj
20. jan 2011

@filipal aj ja som sa podľa fáz mesiaca riadila jeden čas, v praní, kaderník, kozmetika a v chudnutí má to určite niečo do seba, ja nato verím 😀

groka
20. jan 2011

@mirmaj a v prani sa co deje?

michaelapillarova
20. jan 2011

Ahojte. Mala spi, tak som prisla pozriet co ste tu popisali, my sme chori, kasleme a soplime, mala aj ja. Neviem ci mozme ist trosku vonku, lebo uz sme neboli dva dni. Manzel dal vypoved v praci, tak teraz ho mame doma, ale uz aj isiel prec, hlada si pracu, ale sa mi zda taky celkom v pohode, aj ked dal vypoved.

ivana82
20. jan 2011

Ahojte, aj nas maly je chory, asi iba nachladnuty, sopli, ale iba take vodnate sopliky a stazoval sa ze ho boli zubok, este jeden posledny nema prerezany, tak asi preto...a k teme - snazim sa drzat, vodicku mam zatial 1 l v sebe, obedik taky lahsi bude a v noci malo co spime, tak som si vcera ako prehresok velky dala malicku kinder cokoladku, no enrgiu bolo treba, noc bola o nicom...
@michaelapillarova drzim palce, aby si cim skor nasiel pracu, ktora mu bude vyhovovat a v ktorej bude spokojny 🙂

michaelapillarova
20. jan 2011

Idem si ja zacvicit, kym mala este spi

michaelapillarova
20. jan 2011

@ivana82 dakujeme, aj nam asi idu zubky, tiez mam v sebe 1 liter vody

nanika
20. jan 2011

hm, nam by mohli ist zuby, nemame ani jeden, dufam, ze sa dockame a nebude uz bezzuba sfukavat sviecocku na rocik 🙂

groka
20. jan 2011

haloooooooo je tu niekto?
obedujeeeem a pijem kavu a potom idem spat kym aj maly spi 🙂

nanika
20. jan 2011

dnes je dobry damsky magazin, pozrite si potom cez archiv, chudnutie, aj recepty 🙂

groka
20. jan 2011
nanika
20. jan 2011

@groka ta ti mozno aj vynada, ak neschudnes 🙂

nanika
20. jan 2011

Vyhlasujem anketu: Planujete si priebezne pocas chudnutia dokupovat garderobu, alebo sa to budete snazit prezit s tym, co mate v skrini a odmenite sa az na svojej vysnivanej vahe?

Ja potrebujem schudnut este cca 20 kg, nejake veci mam asi na 74 kg, potom uz nizsie nic, takze od nejakych 70 kg, nebudem mat co na seba... hm, na materskej sa mi nejako nechce zatazovat kasu, budem chodit ako hastros vo velkych veciach? 🙂

jojina11
20. jan 2011

@nanika no ja som si kúpila nové veci , lebo som sa do ničoho nenavliekla, takže dvoje nohavice a nejaké pulovre, tiež ma motivuje k schudnutiu to, že nemienim kupovať nové vecdi, keď mám plnú skriňu ,spred tehu / do ktorých sa teraz bohužiaľ nezmestím/

son1cka
20. jan 2011

ahojte, tak vaha po x-tom vymeneni baterky ukazovala rano 86 kg, radsej som sa nemerala.
@nanika ja mam zas veci na takych 75 kg, a pred 2 dnami sa mi doslova rozpadli jedine tehu gate co som mala, takze som musela letiet do Tesca a rychlo kupovat. Mali v akcii rifle a cierne nohavice - takze som vzala obe a to cislo 46!!!!!!No strach a hroza. Kde su tie casy, kedy som ochkala, ze si musim kupit cislo 42... 😢 😢 😢

nanika
20. jan 2011

@jojina11 joji, presne. tie veci, do ktorych sa momentalne vtrepem su v nepomernej mensine oproti tomu, co mam v skrini. Dvoje nohavice som nenavliekla ani 72 kg, tak snad budu potom dobre. Ja viem, ze mam moc velke oci, ze sa takeho cisla dozijem :(

nanika
20. jan 2011

@son1cka mi nieco hovor, myslim, ze tie by boli dobre aj mne. Za mojich chudsich cias som mala 40, nizsie cislo som nikdy nezazila. A uz pri tej 40 na mna predavacky pozerali, ze co ta tu chce?! Trebalo by vsetky preskolit v USA, alebo v UK, kde je clovek v 40 priam stihly 🙂

macekovam
20. jan 2011

@nanika ahoj ja som nad tym prave dnes rozmyslala....mala som v plane ist na nakupy a le asi sa mi to neoplati...pojdem az ked budem potrebovat nejaku 40-42...teraz este mam a potom uz nie a potom ked budem tak do tych 70 kg tak mam zasa plnu skrinu....takze nejako to preckam asi..🙂

macekovam
20. jan 2011

@nanika ahoj ja som nad tym prave dnes rozmyslala....mala som v plane ist na nakupy a le asi sa mi to neoplati...pojdem az ked budem potrebovat nejaku 40-42...teraz este mam a potom uz nie a potom ked budem tak do tych 70 kg tak mam zasa plnu skrinu....takze nejako to preckam asi..🙂

nanika
20. jan 2011

si robim tak troska zle a pozeram veci na mmb, ako by mi pristali 🙂

jojina11
20. jan 2011

@nanika ale neboj, určitem ved sme si povedali, že spoločne to dokážeme, a ked už si mám kúpiť nové veci, tak nie veľkosť vreca, ale baletky 😀 😀 😀 si trúfam čo??? 😀 😀 😀 😀
@son1cka no 46 veľkosť je mi známa po pôrode som len pozerala, že čo za veľkosť si musím kúpiť, keď chcem isť von na ulicu 😀

nanika
20. jan 2011

looooooool, to budu vsetky 44-46 vykupene teraz, na velku noc zasa 40-42, to bude bitka 🙂

jojina11
20. jan 2011

@nanika a v lete 38

nanika
20. jan 2011

ja som sice neskusala, ale ja tehu rifle asi na seba nenavleciem, ked som mala po porode 76 kg a teraz o 10 kg viac loool

nanika
20. jan 2011

@jojina11 veru, veru, budem si musiet davat pozor na nasu Martusku, ta byva kusok odo mna, aby mi Tesco nevykupila 🙂

jojina11
20. jan 2011

@nanika no my tu TESCO zatiaľ nemáme, ale už sa pripravuje, tak dúfam, že tento rok postavia, lebo u nás v ZM nijaký obchod okrem Lidla,Billy a Jednoty nie je a ževraj to tesko majú postaviť veľké tak sa aj teším

jojina11
20. jan 2011

tak malá je hore, ja idem, večer sa stavím

nanika
20. jan 2011

no, co sa tyka veci na oblecenie, vacsinou si kupim tam, keby som uz chodila do prace a zarabala lepsie, tak by som mozno zasla aj inam, ale na to, ze som doma, kde tu idem aj tak akurat tak k nasim a do obchodu, na to by aj z trhu boli veci dobre. Mne sa tesco veci celkom hodia, vacsinou je to bavlnka a kedze som taky maly hrosik, tak sa uz potim a aspon nesmrdim ako tchor 🙂

nanika
20. jan 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10405562&tab=1

tak tymto by som sa odmenila hned 🙂

ivana82
20. jan 2011

ach vy modelky, chodte niekam s velkostou 44-46, co tak 48-50..co som momentalne ja...fnuk, fnuk, ale dnes som sa vazila a hned je lepsie, aj ked nevyspato, no nehresim a som tomu rada 🙂
@nanika nie presne taketo, ale nieco podobne som si dnes so svojou krajcirkou dohodla ja...teda sme dohodli iba velkost a farbu, uvidime ako to dopadne dalej,...ale tesim sa na to, len musim pripravit manzela, aby rozdychal do jula/svadby/ cenu a rozchodil ju... 😀 😀 😀 a ps: ja takisto vyuzivam sluzby tesca na oblecenie a som veeeeelmi spokojna...

nanika
20. jan 2011

@ivana82 kedy je ta svadba? Dufam, ze urobis vsetko preto, aby ich ta osoba aspon dvakrat presivala, kym si ich oblecies a nemyslim tym popustat svy, ale zuzovanie 🙂

nanika
20. jan 2011

@ivana82 a ze modeliny, ja ked vidim tie dievcenske postavicky, co tu maju vsetky maminy naokolo, mam chut chodit po kanaloch :(