icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
20. jan 2011

@nanika ja som to poriesila tak,velke veci neznasam,takze tie vacsie som popresivala a malej nieco posila a tie mensie rifle som dala mamek-aj tak su jej velke,ale ona m,a volne rada....a co ja? Kedze nemam ani jednu vec z cias ke dsom bola "stihla",kedze to bolo uz davno a vsetko som porozdavala sestram, tak si kupujem nove,ale nie drahe,nie z "normalnych" obchodov, v meste mame stylovy second hand kde su aj nosene odevy,ale predovsetkym outlet,mam uz od nich 2 rifle a 2 mikiny,aj dnes som si kupila suprove rifle,este mali original vysacku,su kvalitne a len za 6 € 😝
Babyyyy,no ja ked som ich porovnala s riflami ktore som nosila pred 4 mesiacmi,ehm,ehm-az som spravila foto,hned vam ju tu hodim 😀

nanika
20. jan 2011

@adky hod. Ja som isla vyskusat tie tehu rifle, boze, ja som sa fakt do nich dostala, ale ked bude dlhsi sveter a cizmy, tak si ich mozem v pripade nudze dat, ale sadnut v nich ee

mirmaj
20. jan 2011

@groka mala by si prať ked su vodne znamenia, lepšie púšťajú fľaky a prádlo je belšie, naopak ked su vzdušné je dobre umývať okná a vetrať periny
@nanika no tak ja určite nad kúpou vecí nemusím vôbec uvažovať, mám plnú skriňu na všetky váhové kategorie až do cca 70kg a to mi tak skoro nehrozí ☹ ja si tiež kupujem veci v tescu alebo KIKu lebo tam majú aj také väčšie na nás "ľudí" 😝 . Nemysli si že keby si chodila do práce a mala viac koruniek že by bolo také jednoduché si na seba niečo kúpiť, ja som bola pred sviatkami v ZA v Mirage aj v Auparku, bolo tam milion butikov a kúpila som si prosím pekne až čiapku, inak na velerybu ako ja tam nič nebolo, rifle max veľkosť 32 aj to nie všade 😒

adky
20. jan 2011

tu su tie fotky,rifle ktore mi boli pred 4 mesiacmi akurat (to su tie cierne 😀 ) a rifle ktore som si dnes kupila a su mi tiez akurat 😀

groka
20. jan 2011

@nanika ja mam veci na 75 kg ktore som pokupila z pre minuleho roka,dovtedy budem chodit v tychto atrapach 😀 ked schudnem na 75 kg mam co nosit,ak schudnem uz na 70kg zacinam si pomali kupovat,lebo to uz nemam co nosit 😀

ivana82
20. jan 2011

@nanika taaaak o chodeni po kanaloch mi hovor... 😠 snazim sa, robim vsetko preto co mozem, no este stale zhadzujem len vianocne tri kila, ale uz chyba len pol kila /podla rannej vahy/ a budu prec a ideme dalej... 🙂 no tie saty su na dlhe lakte, kedze ja som z Presova a krajcirka momentalne byva v Leviciach, no ma v Presove sestru, takze obcas sem zajde, tak si dohodneme rande a bude to ...tesim sa... 🙂

groka
20. jan 2011

@adky parada,bomba,sa tesis,isto mas zo seba velku radost,ja si ju viem zivo predstavit,ja som skakala pri kazdom zmenenom cisle smerom nadol 🙂 ja sa budem tesit hadam zajtra

groka
20. jan 2011

@nanika ta vaha je inak dobra,ale ked si to tak vezmeme tak ta suma je tam vyssia len kvoli znacke a kvoli tomu senzoru
stale ma viac laka tato,muz mi aj tak zatrhol tefalku http://www.pricemania.sk/katalog/osobne-vahy/el...
takze idem objednat tuto,neviem ci do pondelka pride,asi nie

ivana82
20. jan 2011

Dievcence, niektore ste tu rozpravali o nejakych vypoctoch - kolko kJ mozete prijat na jeden den a to podla vahy, nemozete mi dat nejaky link? lebo snazim sa to najst a nejde mi to ☹ budem vam velmi vdacna 🙂

adky
20. jan 2011

@groka samozrejme ze sa tesim,je to fantasticky pocit,tiez sa tesim kazdy den ked ide vaha smerom nadol 😀

nanika
20. jan 2011

@groka fuha, ta je snad este lepsia, my mame oravu tusim 🙂

@adky ty potvora, strasne ti to prajem, je to krasny pocit, ze?! 🙂

adky
20. jan 2011

@ivana82 ked si na stranke chudnutie-ako.sk das vypocitat BMI tak ti vyhodi kolko KJ mas jest pri svojej vyske,vahe,obvode pasu 😝

nanika
20. jan 2011

@ivana82 jednoducho chod na www.chudnutie-ako.sk a hore je ikona BMI, tam to je

adky
20. jan 2011

@nanika nadherny,uzasny,prekraaaasny pocit 😀

ivana82
20. jan 2011

@adky
@nanika dakujem vam krasne, nasla som si to... 🙂

mirmaj
20. jan 2011

@adky waaw tak to je naozaj poriadny rozdiel v tej veľkosti, gratulujem 😉

nanika
20. jan 2011

@ivana82 tak, kolko ti este chyba? Ze menej ako mne 🙂

nanika
20. jan 2011

Viete, na co sa najviac tesim toto leto? Ze si konecne na seba obleciem letne saty a nebudu sa mi stehna triet o seba, jupiiiiii

adky
20. jan 2011

@mirmaj 😀 dakujem 😎

adky
20. jan 2011

@nanika presne,strehna-a konecne nebudem mat na stehnach zapareniny s toho drenia a potenia v lete 😀

elen58
20. jan 2011

@nanika ahoj našim detičkam začali rast prve zubky v 11.mesiacoch a potom to začalo tak aj po 4 naraz a teraz už ani nepočitame,takže sa dočkate na druhej stranke aspon im dlhšie vydržia 😀 😀 😀

jojina11
20. jan 2011

bola som s malou vonku, vydržala som 25 min, je strašne zima, fúka ladový vietor, ešte teraz ma bolia uši a hlava

sonya16
20. jan 2011

Dievčatá, môžem sa niečo spýtať? Naozaj to funguje? Je to naozaj o tom, koľko KJ zjem??? Pretože po X-tých diétach mám metabolizmus kvalitne rozhádzaný, minule som týždeň držala tú blbú kávovú diétu a pribrala som 2kg. Tak som si povedala, že za tú cenu budem radšej pravidelne papať a tak, ako mám, čiže 7000Kj poprípade menej. Kedy môžem čakať nejaký efekt??? Pred týždňom som mala 87,1 kg, dnes po príchode domov t.j. okolo pol piatej poobede 85,8, takže nejaký úbytok tam bol, ale prikladám to aj mrche. Ale strašne rada by som už konečne rozumne schudla, hoci aj pomaly, len koľko môžem čakať??? Prácu mám sedavú ☹ A cvičiť sa mi momentálne nechce ☹

adky
20. jan 2011

@sonya16 ahoj,sanmozrejme-je to o KJ, o pravidelnosti jedenia (kazde 3 hodiny) a o pitnom rezome (2-3 litre cistej vody).....ja som takto za necele 2 mesiace schudla z vahy 110,2 na vahu 87,1 a idem dalej 😉

sonya16
20. jan 2011

ale zo začiatku, keďže som si uspala ten metabolizmus asi nič extra čakať nemôžem, môžem aj pribrať, hm? Či? A vody pijem aj 3-4 litre na deň, nevadí? Ďakujem za každé podelenie sa so skúsenosťami 😀

mirka1986
20. jan 2011

@adky tak to je parada, aj cvicis? nemozes sem hodit nejaky prikladny jedalnicek, za tvoj "bezny den"?

mirka1986
20. jan 2011

@adky alebo mi to hod do ip 😉

akika722
20. jan 2011

ahojte kočky..ja zas na skok,vidim že sa to tu rozrasta 😀
ako sa vam dari?????

akika722
20. jan 2011

@adky 😲 😲 😲 😲 😲 to je rozdiel poriadny 😲 😲

idris
20. jan 2011

@adky krásny rozdiel 😵 😵 šikulka

ako sa inak máte dúfam že žiadnu z vás neprepadol požierací bacil. No ja už mám po večeri a idem si konečne zacvičiť lebo som to flákala 2 dni 😠 😠 😠 tak dnes sa už dokopem