icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
24. jan 2011

@pandrholka ano asi som si pomylila..asi to bola adky...ale ved to nie je podstatne presne ako si napisala...hlavne je cvicit🙂 aby crevo nebolo lenive....lebo aj to byva..vola sa to syndrom leniveho creva...)

zana0077
24. jan 2011

@katkav, tak zacinam na 90,20kg, miery: 114/111/103...to su fakt moje miery...xixixix nezlakni sa a su v poradi: prsia/pas/boky... Neuveritelne hambim sa ako pes....

groka
24. jan 2011

baby ale kazda sme dalu velmi malo,niektore stoja a niektore isli hore,to je zleeeeeeeeee ☹
podme baby viac do toho!jar sa blizi,kde mame nase ciele?ono to tak rychlo ubehne a je tu marec,takze hlavu hore a podme pit a jest malo a tak ako mame,nech mame kazda v pondelok o kilo menej,ja aj cvicit zacinam uz 😉

katkav
24. jan 2011

@zana0077 aka si vysoka a aky mas ciel do 31.3.? dakujem

katkav
24. jan 2011

@groka ja uz od dnes poslusne vazim vsetko, tak mi to snad pomoze, ked sa budem viac kontrolovat 😉 vsak to, ze jar sa blizi, kabaty budeme pomaly odkladat, tak nech je to zmena poriadna 😉

ivana82
24. jan 2011

@yennn ja mam presne taky isty problem s MS ako mas ty...no nam sa maly akosi zadaril po 4 mesiacoch snazenia 🙂 akosi zazrakom, uvidime ako budeme cakat na druhe 🙂

dievcata, docitavam vas, tak mozno budu moje reakcie trosku omeskane...ospravedlnujem sa 😅 😅 😅

son1cka
24. jan 2011

Ahojte, takze ja mam tu novu vahu, @katkav neviem ako to das, ze ci pokracovanie, alebo mi das novy zaciatok...na tejto novej som mala rano 86,7 kg, miery 88 pás, 113 boky. 😝 😝 😝

sanym
24. jan 2011

Ahojte. @katkav hlásim dnešnú váhu: 66,9 kg 🙂 Pekný deň všetkým. 😉

zana0077
24. jan 2011

@katkav vyska 173cm a ciel? no tych 4-5 kg za dva mesiace by mohli odist.

ivana82
24. jan 2011

@yennn pisala som ti vahu na FB, neviem, ci ti dosla tak pisem aj sem...dnesna vaha - 87,8 kg, co by malo byt myslim - 700g, takze sa tesim, aj ked tento tyzden bol kazdy jeden den s prehreskami, co som sa snazila dodrzat - bola voda, na to som dbala a asi sa to vyplatilo 🙂 neboj sa, prejde kriza a bude to ok a zase ma budes tahat z mojej krizy 🙂
Blahozelam vsetkym, ktore sme schudli ...smelo do toho...

mirmaj
24. jan 2011

@katkav moja váha 87,1, Akika 87,5 😉

zana0077
24. jan 2011

@yennn, ze si ty spisovatelka...? :o)) Tu zenu poznam aj ja....xixixi

maya30
24. jan 2011

@yennn ahojte, ja hlasim ubytok -1,1 kg, vaha 93kg 🙂

zuzuh
24. jan 2011

@yennn vaha 79,4 kg ☹

elen58
24. jan 2011

@groka dakujem už bolo na čase ved minuly tyžden mi vaha stala,inak v strede tyždna to vypadalo že by to mohlo byt aj 1,5kg dole ale vidiš ako to dopadlo tešim sa aspon s kilečka a idem dalej a tiež gratulujem k ubytku 😀 😀 😀

yennn
24. jan 2011

BABULKY BLAHOZELAAAM:
1.) vsetkym ktore schudli, ze schudli
2.) vsetkym ktore stagnuju, ze nepribrali
3.) vsetkym ktore pribrali, ze nasli odvahu sa sem priznat a nie zbabelo nenahlasit vahu
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adky
24. jan 2011

@yennn dnešná váha 87,2 (- 0,7 kg) 😎

yennn
24. jan 2011

@vejula neviem ci mi unikla tvoja vaha alebo si zabudla napisat? Verim ze maly bude ok, takych padov este bude 😉

vejula
24. jan 2011

@yennn ahoj.. moja vaha je 51,6

betty21
24. jan 2011

@adky Keď pozerám ako ti to tá váha klesá, tak verím že aj mne sa to podarí 🙂 🙂 🙂 . Gratulujem ti, a držím palčeky pri ďalšom poklese čísielka na váhe. Koľko je tvoja cieľová váha?

adky
24. jan 2011

@betty21 ahoj,dakujem krasne 😀 Drzim palce aby aj tebe tak pekne klesala 😎 Moj najtajnejsi ciel je 58,ale uspokojim sa aj so 70,ak to uz dalej nepojde a zastavi sa to,ale ak vaha bude pekne klesat aj dalej,tak si mozno splnim svoj najtajnejsie ciel 😎

elina313
24. jan 2011

@vejula
@yennn a nemôžeme vejulu akože normálne diskvalifikovať ??? to čo je za váhu ??? akože vejula ty chudneš do stratena ???. ..
😀 😀 😀 😀

yennn
24. jan 2011

@elina313 @vejula no neviem ako s tou diskvalifikaciou, zatial je BMI 19.9 (podla niektorych zdrojov je "podvaha" pod 20 a podla niektorych je to az pod 19) 😎 Verim moja, ze pod 19 nepôjdes - si mi slubila. Ved asi planujete aj druhe mimi, nie? (aj ked teraz je ticha domacnost) A ver mi ked bude pod 19 - sance su mizive

mia258
24. jan 2011

Ahojte 🙂
Keď ma ráno o pol siedmej zobudila malá, tak som vyletela z postele rovno do kúpelne sa odvážiť. Presne 1kg je dole, takže mám 72! 😵 😀 Tešííím sa, keby som každý týždeň dala dolu kilo... hmmm 😎
Inak gratulujem všetkým 😉

lusia_99
24. jan 2011

@yennn ahojky babulky tak ja zasa hlasim stagnaciu 😒 ale viem ze je to moja chyba..pitny režim ziadny a manzel bol tyzden doma (pracuje v Taliansku) tak same navstevy ...ale aspon ze som nepribralaaa...musim sa zasa nakopnut...dneska zumba...a musm vas prist castejsie počitat....

jojina11
24. jan 2011

baby všetkým vám gratulujem aj tým ktoré schudli aj tým ktoré nepribrali 🙂

@yennn ty máš básnické črevo, dobre sa to čítalo, aj na uverejnenie by to bolo 😀

yennn
24. jan 2011

@jojina11 dakujem za pochvalu, snazila som sa trosku odlahcit tón. Aj ked neviem s tym uverejnenim - prepac kto by chcel citat o prežieraní sa a predmenštruačnom syndróme 😀 😀 😀

nanika
24. jan 2011

@katkav jezisku, kabaty :( Ja som ten moj ledva zapla, uf

A co mam robit, ked tu uz byva tak pusto :( az mi je smutno niekedy, tak pisem aspon ja, nech mate co citat 🙂

Dakujem za podpuru babenky, no, uz sa to blizi, za chvilku je marec, tak hor sa do toho, kto si este nechaval zadne vratka a hresil kade chodil, tak pekne poctivo papkat, pit a snazit sa 🙂

?Co su to dva kusky cokolady? Tie su uplne v norme, ak si ich dokaze dat clovek bez toho, aby zjedol celu krabicku, ci tablicku, co ja nedokazem...

Super, este som ani obed nezacala varit, dnes som nejaka posunuta :(

To vazne o tyzden meriame?! No to bude veselo :(

pink_lady
24. jan 2011

@yennn nenazvala by som sa zbabelou za to ze som nenahlasila vahu kvoli hormonalnej poruche 😒 drzim ti palce aby ta hormonalne poruchy obchadzali...nie je to ziadna sranda. 😖

marthuska
24. jan 2011

@nanika podobneee. veru podobne som na tom so zapinanim kabata. isla som s kamoskami von, tak nech som pekna, ze si zoberiem moj krasny kabat, ktory bol v skirni velmi dlho. zapla som 3 gombiky zo 4. no des. 😀