Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn tak oki 🙂 ja som to pochopila na seba, ked som ti to este vcera napisala 😔 sice som sa dnes rano vazila a nepribrala som ale bez tej vody by to bolo menej 😀 fakt ja okolo mrchy vzdy drzim vodu, npar cely den ani na wecko nechodim mozno raz - dva krat a to pijem strasne vela (aj 4 litre den) no a potom sa pre zmenu neviem docurkat 😀
Ahoj, aj vám sa tak nič nechce ako mne? 😒 Už ma nebaví, stále len odkladať za malou, teraz mi tu robí halušky z novín 😉 Taká som nijaká, ale jedno ma drží nad vodou: váha šla dole o 2,5 kg. 😀 To som prekvapená, pomohli ste mi týmito povzbudzjúcimi vetami, ktoré si navzájom píšete. 🙂 🙂 🙂 A môj typ je veľa piť a zdravo papať, hoci priznám sa.Nebol deň, kedy by som si nedala aspoň niečo malé sladké. 😅
ahojte dočítané..... 😀 😀 😀
gratulujem všetkým čo schudli , stagnaciu ak ma niekto prvú ok sper že nieje plus, opakpvaná hm.. komentár nezverejním a tým čo pribrali ako ja ...baby nahovarať si že priberame len s vody ... to už davno nemusíme , každa vie prečo ako aj ja , a tak nakopnime sa ,nezúfajme ved to zase pôjde dalej pekne dolu a NEŽERIEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE všetko čo neutečie 😀 😀 😀 😀
idem si zatrenovat so zehlickou. Vcera sme boli v nay, mam uz jednu omrknutu cez net a ked som videla tu moju pri ostatnych, aj tych, co som o nich uvazovala, zostala som ako obarena. To od kedy sa vyrabaju take hebeda tazke, ved boli asi 3 kg a bez vody, takze zehlit so 4 a viac kg, tak to je fakt silovy sport 🙂 Ta moja je asi tretinova vaha, tu co mam, aj budem mat 🙂
ja tiez uz od vcera chudnem do plaviek, ktore ani nemam. Od aprila budeme chodit s drobizgom na plavaren, pomooooooc. Nemam plavky a som zvedava, kde kupim, mimo sezonu :(

@pink_lady tak toto je obrovske nedorozumenie, ktore ma velmi mrzi, normalne sa cervenam 😔 Ved si mi vcera povedala, ze mi dnes vahu hlasit nebudes, a ja to akceptujem. Vobec som tym nemyslela teba, a vlastne ani nikoho konkretneho... skoro kazdy tyzden sa najde niekto, kto mi vahu nenahlasi, a vlastne sa neozve ani na druhy ci treti den, a potom sa ozve az o tyzden neskor, pohoda-klídek-tabáček. Moja poznamka bola skor o tom, ze aj ja som dnes nad tym uvazovala, ake by to bolo jednoduche, nepriznat sa vam k +1.2 ... ale zial ja si to nemozem dovolit, skoda, mozno by som to vyuzila 😝
Mrzi ma ze si to vzala na seba, prepac nemyslela som to tak... ☹