Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby ale kazda sme dalu velmi malo,niektore stoja a niektore isli hore,to je zleeeeeeeeee ☹
podme baby viac do toho!jar sa blizi,kde mame nase ciele?ono to tak rychlo ubehne a je tu marec,takze hlavu hore a podme pit a jest malo a tak ako mame,nech mame kazda v pondelok o kilo menej,ja aj cvicit zacinam uz 😉
@yennn pisala som ti vahu na FB, neviem, ci ti dosla tak pisem aj sem...dnesna vaha - 87,8 kg, co by malo byt myslim - 700g, takze sa tesim, aj ked tento tyzden bol kazdy jeden den s prehreskami, co som sa snazila dodrzat - bola voda, na to som dbala a asi sa to vyplatilo 🙂 neboj sa, prejde kriza a bude to ok a zase ma budes tahat z mojej krizy 🙂
Blahozelam vsetkym, ktore sme schudli ...smelo do toho...
BABULKY BLAHOZELAAAM:
1.) vsetkym ktore schudli, ze schudli
2.) vsetkym ktore stagnuju, ze nepribrali
3.) vsetkym ktore pribrali, ze nasli odvahu sa sem priznat a nie zbabelo nenahlasit vahu
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elina313 @vejula no neviem ako s tou diskvalifikaciou, zatial je BMI 19.9 (podla niektorych zdrojov je "podvaha" pod 20 a podla niektorych je to az pod 19) 😎 Verim moja, ze pod 19 nepôjdes - si mi slubila. Ved asi planujete aj druhe mimi, nie? (aj ked teraz je ticha domacnost) A ver mi ked bude pod 19 - sance su mizive
Ahojte 🙂
Keď ma ráno o pol siedmej zobudila malá, tak som vyletela z postele rovno do kúpelne sa odvážiť. Presne 1kg je dole, takže mám 72! 😵 😀 Tešííím sa, keby som každý týždeň dala dolu kilo... hmmm 😎
Inak gratulujem všetkým 😉
@yennn ahojky babulky tak ja zasa hlasim stagnaciu 😒 ale viem ze je to moja chyba..pitny režim ziadny a manzel bol tyzden doma (pracuje v Taliansku) tak same navstevy ...ale aspon ze som nepribralaaa...musim sa zasa nakopnut...dneska zumba...a musm vas prist castejsie počitat....
@katkav jezisku, kabaty :( Ja som ten moj ledva zapla, uf
A co mam robit, ked tu uz byva tak pusto :( az mi je smutno niekedy, tak pisem aspon ja, nech mate co citat 🙂
Dakujem za podpuru babenky, no, uz sa to blizi, za chvilku je marec, tak hor sa do toho, kto si este nechaval zadne vratka a hresil kade chodil, tak pekne poctivo papkat, pit a snazit sa 🙂
?Co su to dva kusky cokolady? Tie su uplne v norme, ak si ich dokaze dat clovek bez toho, aby zjedol celu krabicku, ci tablicku, co ja nedokazem...
Super, este som ani obed nezacala varit, dnes som nejaka posunuta :(
To vazne o tyzden meriame?! No to bude veselo :(

@pandrholka ano asi som si pomylila..asi to bola adky...ale ved to nie je podstatne presne ako si napisala...hlavne je cvicit🙂 aby crevo nebolo lenive....lebo aj to byva..vola sa to syndrom leniveho creva...)