icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
25. jan 2011

@filipal no vidíš, to je fajn, že už vieš prečo

jojina11
25. jan 2011

všetkým prajem dobrú nôcku, dnes nemám silu ani písať ani premýšľať o tom , čo sa tu píše, takže pa pa

katkav
25. jan 2011

@filipal tak super, ak ti to pomoze 😉 ja dufam, ze mne tiez, lebo sa mi paci, ze si tam mozem nahadzat, co vsetko som pojedla a vidiet, co som spravila zle a tak 😉 dufam, ze vaha uz bude iba klesat alebo prinajhorsom stat, ale nie stupat 😉 ja som to este neprestudovala cele, ale to emotivne jedenie som si vsimla, to mam aj ja 😉

katkav
25. jan 2011

@jojina11 dobru noc, ani ja dnes nevladzem strasit tu do desiatej, dnes potrebujem svoj beauty sleep skor, len keby aj krpec bol rovnakeho nazoru 😉 rano ideme cvicit, tak uz by sme mali ist spinkat, ale on ma robotu s kockami, ma asi porazi 😉

pandrholka
25. jan 2011

@jojina fúha tak to je teda riadny obor, a ktorý z nich bo ich máš troch 😀

debbie
25. jan 2011

ahojte baby...

debbie
25. jan 2011

@katkav ahoj skušala som si to nahadzovať na tej stranke a napr. som dala polievky hot.jedlá a nebola tam žiadna... 😖

debbie
25. jan 2011

ok samej sa mi tu nechce písať asi spinkate všetky....tak idem aj ja ,zajtra ma čaka ťažký den pa

nanika
26. jan 2011

@elen58 to si nevsimaj, ze mas plus, ja som mala pondelok 83,8 vcera 84,1 a dnes rano 83,5 fakt dodrziavam pitny rezim, nesolim skoro vobec a aha, ako to lieta, kaslat na to, dnesok mi to vynahradil 🙂

nanika
26. jan 2011

@mia258 daj si co chces, nizkotucny jogurt je tak malo kaloricky, ze to akoby si sa vody napila, to by som kludne riskla aj ked dostanes chute a zdlabnes medzi jedlami, teda, ak je biely 🙂

nanika
26. jan 2011

@jojina11 aj my chodime so 16 rocnym k ortopedovi, to iste, takze poznam, esteze bol muz v pondelok a nemusela som sa tam natrepat so vsetkymi troma 🙂

nanika
26. jan 2011

@jojina11 No a o jeho ociach pomlcim to iste ako u vas, a presne, ked sa vytiahne viac, zhorsi sa mu zrak. Nenaklonovali nam ich? 🙂

nanika
26. jan 2011

Takze dobre ranko baby, ja som ako mechom udreta, mala sa zobudila o jednej, asi do pol tretej som s nou chodila po byte, potom som ju uspala. Budicek o pol piatej 🙂

katkav
26. jan 2011

@debbie no pozerala som, ze tam ziadne polievky nemaju. Ale mozes si tam pridat vlastny recept alebo vlastne jedla a tak si nahodis, kolko kj to jedlo malo. Ja tak mam nahodenych uz par veci. Inak dnes mi vaha ukazala o pol kila menej. 😉 Nejak mi to ide rychlo dole, ale mozno to je len preto, ze konecne veci robim spravne a ze zacinam z velkej vahy.

katkav
26. jan 2011

@nanika tak to ti teda nezavidim. Tak si poobede pospi s deckami 😉 ak teda zaspia obaja 😉 asi sa teraz citis ako zombie 😉 my ideme za chvilku cvicit s detickami a potom ideme do socialky, chcem si zacat platit dobrovolne nemocenske. 😉 vcera som bola na gynde, na prehliadku prsnikov mam prist 3 mesiace po tom, co prestanem kojit. Neviem teraz, ci kojit dokym otehotniem alebo prestat pred, aby mi mohol lekar skontrolovat aj prsniky 😉 vonku krasne snezi, vaha mi spravila dobru naladu, tak budem mat fajn den. Aj ked aj vcera som presvihla svoj odporucany denny prijem, ale tak ked kojim to nevadi 😉 vcera som mala skoro vsetky smajliky zelene 😀

pandrholka
26. jan 2011

dobré ránko všetkým, akési je to tu v poslednej dobe keď už mám na vás ako tak čas mĺkve 🙂

@nanika no to sa niet čomu čudovať, že si jak mechom udretá, ťa obdivujem, že to zvládaš, a to prečo sa ti malá budí tak skoro?!?!?

katkav
26. jan 2011

baby, ja mam vahu nizsiu ako pred Vianocami, jupiiii, jupiiiii 😎

nanika
26. jan 2011

@pandrholka Ja neviem, rano som si uz zvykla, ale o tej jednej ma to dorazilo. A ja krava som, ked uz zacala byt mala umravcana, doklusala do obyvacky, zle som v tom pritmi videla a kukam, uha, uz je pat, ok, vstavame, zobudil sa aj maly a potom som isla z wc do kuchyne sa napit a ze pol druhej. Uf

ja som si vcera prihadzovala vlastne potraviny a potom som to, kde som to robila nevedela najst, som uzasna, fakt 🙂

nanika
26. jan 2011

@katkav supis, to musi byt radost 🙂 Ja som si hovorila akurat rano, ze este 10 kg a budem sa citit zasa ako clovek a nie ako taka onuca 🙂 A potom pojdem dalej a aspon po zvysok zivota budem taka stihla, ako som vzdy tuzila 🙂

katkav
26. jan 2011

@nanika sa nedivim, ved musis byt vycerpana, inak ked si nahadzujes vlastne potraviny a vyberies si skupinu, napr. syry, tak by si si vlastnu potravinu mala najst aj tam 😉 taka postavicka je vedla toho, bez tych zelenych BTS.

katkav
26. jan 2011

@nanika uz neplanujete baby Nr. 3? tak to je super, uz len kusok a budes mat vahu ako si prajes, ved ti to ide dole uplne krasne 😉 takze do 31.3. uz budes aka cica. 😎 Potom som strasne zvedava na vsetky nase fotky toho 31.3. to bude super vidiet ten rozdiel 😀

nanika
26. jan 2011

@katkav no, ja by som bola najstastnejsia, mat este do toho konca marca tych 74 kg, ale uvidime, nepredbiehajme, nech sa to kociruje samo, snad uspesne.
Ja som to nemyslela, ze to neviem najst potom, ja som nedokazala najst, kde sa to pridavalo, asi som mala nejaku poruchu, lebo teraz som tam bola na prvy sup :(
No a tretie, to by bolo vlastne stvrte 🙂 My mame drobcov po ivf, takze sme to nechali tak, ze ak boh da a podarilo by sa o par rokov spontanne, co je 0 sanca, tak ho prijmeme, inak uz nie, uz teraz idem zosaliet, ak bude Ema v troch rokoch ako Oli, tak sa asi pojdem niekde obesit na konar, fakt, ja by som ho mala poziciavat ako dokonalu antikoncepciu, aby ludia nechceli deti 🙂

nanika
26. jan 2011

@katkav Kati, ja som si ten prijem stravy zmenila na 6500, tak uz mi aspon nepise blbosti 🙂

nanika
26. jan 2011

@katkav takze fotky budeme hadzat az v tedy, alebo tiez raz za mesiac, tak ako meranie?

groka
26. jan 2011

Dopre ranko kocky
tak vaha isla dole,ale len o 200g a stale tam je 89,kurnik ak zajtra nebude 88 alebo ak nebodaj pojdem zas vyssie,budem musiet co to poskusat,skusim si znizit prijem v KJ co to spravi
teraz som maal ranajky celozrnny chlebik 2 ks salam,syr zelenina,chlebik oblozeny som dala do toustovacu bez oleja a je to mnam,zapijam kafe a uz aj mam spraveny caj,ale len s citronom,bude to poriadny humus,bodol by cukor,ale nemozeeeeeeeem
inak vcera moj syn vytiahol cokoladu orieskovu,dal mi ovonat a isla som prec ,lebo cela obyvka vonala od nej,wau ta vona cokoladova
vcera som dostala Bon Prix no baby tam su tak pekne veci,uz som sa videla v nejakych modeloch cez leto 😀
len ma stale odradza ze pomali mesiac chudnem a len necele 2 kila mam dole,takto schudnem za 3 mesiace takymto tempom 6 kila to ma teda nebavi vobec

nanika
26. jan 2011

@groka netrapkaj sa, ved mas este malinke babo, ono sa hormonalne dava do kopy telo aj 9 mesiacov, takze aj tam moze byt pes zakopany. Skus vydrzat a dajme tomu, neviem, co mas na veceru, skus ju nahradit zeleninou s kuskom syra, ale neslaneho.

nanika
26. jan 2011

Kde ste vsetky, na to, ze je rano, je tu dost pusto. Prave som si vyskusla rifle 40, ale elasticke, normalne som ich prepchala cez zadok, ale na zapnutie asi 5 cm chybalo a ako taka jaternicka 🙂 ALE, verim, ze ked padnem pod 80 kg, tak ich zapnem, hurrrrrrrraaaaa looooool

filipal
26. jan 2011

@nanika ty mas 16 rocneho syna? 😨 a preco ho nemas v pase?

groka
26. jan 2011

@nanika co na veceru?na obed mam polievku cesnacku,na veceru ja uz neviem
dam pobede jogurt a dam vecer acidko so zeleninou?syr mi nesmakuje mala som teraz
vcera a predvcerom mi bolo aj zle,zaludok ma bolel a este ani dnes nie som uplne ok,zaludok viem,ze coho ma boli

filipal
26. jan 2011

inac od dnes sa podla lunarneho kalendara chudne najlepsie.... 🙂
tak nie ze niektora napisete, ze ste pribrali!!!
robime experiment, dobre? ak to funguje, tak by tento tyzden mali byt najvyssie ubytky. 🙂