Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
všetkým prajem dobrú nôcku, dnes nemám silu ani písať ani premýšľať o tom , čo sa tu píše, takže pa pa
@filipal tak super, ak ti to pomoze 😉 ja dufam, ze mne tiez, lebo sa mi paci, ze si tam mozem nahadzat, co vsetko som pojedla a vidiet, co som spravila zle a tak 😉 dufam, ze vaha uz bude iba klesat alebo prinajhorsom stat, ale nie stupat 😉 ja som to este neprestudovala cele, ale to emotivne jedenie som si vsimla, to mam aj ja 😉
@jojina fúha tak to je teda riadny obor, a ktorý z nich bo ich máš troch 😀
ahojte baby...
ok samej sa mi tu nechce písať asi spinkate všetky....tak idem aj ja ,zajtra ma čaka ťažký den pa
Takze dobre ranko baby, ja som ako mechom udreta, mala sa zobudila o jednej, asi do pol tretej som s nou chodila po byte, potom som ju uspala. Budicek o pol piatej 🙂
@debbie no pozerala som, ze tam ziadne polievky nemaju. Ale mozes si tam pridat vlastny recept alebo vlastne jedla a tak si nahodis, kolko kj to jedlo malo. Ja tak mam nahodenych uz par veci. Inak dnes mi vaha ukazala o pol kila menej. 😉 Nejak mi to ide rychlo dole, ale mozno to je len preto, ze konecne veci robim spravne a ze zacinam z velkej vahy.
@nanika tak to ti teda nezavidim. Tak si poobede pospi s deckami 😉 ak teda zaspia obaja 😉 asi sa teraz citis ako zombie 😉 my ideme za chvilku cvicit s detickami a potom ideme do socialky, chcem si zacat platit dobrovolne nemocenske. 😉 vcera som bola na gynde, na prehliadku prsnikov mam prist 3 mesiace po tom, co prestanem kojit. Neviem teraz, ci kojit dokym otehotniem alebo prestat pred, aby mi mohol lekar skontrolovat aj prsniky 😉 vonku krasne snezi, vaha mi spravila dobru naladu, tak budem mat fajn den. Aj ked aj vcera som presvihla svoj odporucany denny prijem, ale tak ked kojim to nevadi 😉 vcera som mala skoro vsetky smajliky zelene 😀
dobré ránko všetkým, akési je to tu v poslednej dobe keď už mám na vás ako tak čas mĺkve 🙂
@nanika no to sa niet čomu čudovať, že si jak mechom udretá, ťa obdivujem, že to zvládaš, a to prečo sa ti malá budí tak skoro?!?!?
baby, ja mam vahu nizsiu ako pred Vianocami, jupiiii, jupiiiii 😎
@pandrholka Ja neviem, rano som si uz zvykla, ale o tej jednej ma to dorazilo. A ja krava som, ked uz zacala byt mala umravcana, doklusala do obyvacky, zle som v tom pritmi videla a kukam, uha, uz je pat, ok, vstavame, zobudil sa aj maly a potom som isla z wc do kuchyne sa napit a ze pol druhej. Uf
ja som si vcera prihadzovala vlastne potraviny a potom som to, kde som to robila nevedela najst, som uzasna, fakt 🙂
@katkav no, ja by som bola najstastnejsia, mat este do toho konca marca tych 74 kg, ale uvidime, nepredbiehajme, nech sa to kociruje samo, snad uspesne.
Ja som to nemyslela, ze to neviem najst potom, ja som nedokazala najst, kde sa to pridavalo, asi som mala nejaku poruchu, lebo teraz som tam bola na prvy sup :(
No a tretie, to by bolo vlastne stvrte 🙂 My mame drobcov po ivf, takze sme to nechali tak, ze ak boh da a podarilo by sa o par rokov spontanne, co je 0 sanca, tak ho prijmeme, inak uz nie, uz teraz idem zosaliet, ak bude Ema v troch rokoch ako Oli, tak sa asi pojdem niekde obesit na konar, fakt, ja by som ho mala poziciavat ako dokonalu antikoncepciu, aby ludia nechceli deti 🙂
Dopre ranko kocky
tak vaha isla dole,ale len o 200g a stale tam je 89,kurnik ak zajtra nebude 88 alebo ak nebodaj pojdem zas vyssie,budem musiet co to poskusat,skusim si znizit prijem v KJ co to spravi
teraz som maal ranajky celozrnny chlebik 2 ks salam,syr zelenina,chlebik oblozeny som dala do toustovacu bez oleja a je to mnam,zapijam kafe a uz aj mam spraveny caj,ale len s citronom,bude to poriadny humus,bodol by cukor,ale nemozeeeeeeeem
inak vcera moj syn vytiahol cokoladu orieskovu,dal mi ovonat a isla som prec ,lebo cela obyvka vonala od nej,wau ta vona cokoladova
vcera som dostala Bon Prix no baby tam su tak pekne veci,uz som sa videla v nejakych modeloch cez leto 😀
len ma stale odradza ze pomali mesiac chudnem a len necele 2 kila mam dole,takto schudnem za 3 mesiace takymto tempom 6 kila to ma teda nebavi vobec
Kde ste vsetky, na to, ze je rano, je tu dost pusto. Prave som si vyskusla rifle 40, ale elasticke, normalne som ich prepchala cez zadok, ale na zapnutie asi 5 cm chybalo a ako taka jaternicka 🙂 ALE, verim, ze ked padnem pod 80 kg, tak ich zapnem, hurrrrrrrraaaaa looooool
inac od dnes sa podla lunarneho kalendara chudne najlepsie.... 🙂
tak nie ze niektora napisete, ze ste pribrali!!!
robime experiment, dobre? ak to funguje, tak by tento tyzden mali byt najvyssie ubytky. 🙂

@filipal no vidíš, to je fajn, že už vieš prečo