Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobru noc 😉 idem aj ja spinkat, nech som rano, zase o par dkg lahsia a krajsia 😀
Závidím vám, ja sa musím ešte učiť 😢 Ale vyspite sa aj za mňa, dobrú noc všetkým 🙂
@mia258 nič si z toho nerob, ja som sa učievala do predminulého týždňa a o chvíľu ma to čaká znova, bo o mesiac zase skúškové a potom to bude total brutal bo ma čaká učenie na štátnice, verím, že ani v tej dobe nezhreším....prajem príjemné učenie 🙂
@katkav dakujem. nie nekupim to lebo chudnut chudnem tu s vami a citalo som , ze este treba kolo toho robit, tak to robim a ide vaha dole aj bez nejakeho Emulipsu
Dobre ranko, krasne ste toho vela popisali, idem citat, ospravedlnujem sa, ak budem odpovedat priebezne, lebo sa mi nechce potom stale vracat na zaciatok popisaneho.
@son1cka asi ti to uz niektora z nas napisala, masku dole, babo dostava protilatky z mlieka. Ema u nas zazila aspon tri epidemie chorobne a ani raz to necapla, ked si tak spomeniem na Oliho, tak ten bol nachcipany od 2. mesiaca...
@katkav ja som tiez po tejto poslednej navsteve z marsu uvazovala nad tym istym, neviem, ci sa da tema zamknut na poziadanie, ze sa uzavrela a stahuje sa, zeby sa tam uz len pridal odkaz na novu sukromnu skupinu a ja neviem ako to funguje, ked sa prihlasuje clovek do sukromnej skupiny, komu hlasi ziadost o vstup, nemam s tym skusenosti. Aby kazda, co potrebuje pomoc nas nasla aj na sukromnom 🙂
@son1cka ved tebe nikto nekaze jest, co ostatny, ked budes robit snicle, k tomu si opec ty len kuriatko s korenim na troske olivaku a hotovo. Buduci svagor ma problemy so zlcnikom, tak jemu sa ani nevyprazalo, urobila sa pre neho alternativa, ktora ani neda moc roboty navyse. Aj chudsie bravcove sa tak da urobit 🙂
@sanym ja som kupovala teraz ten v lidli, ale nemam tusenie, ci to bolo len ako chudnuci tyzden, alebo byva vzdy. Ako bolo uz dalej popisane, eidam do 30% je ok 🙂
Ja som s katalogmi prestala, obcas si pozriem, pokocham sa, ale mne maloco, teda, ak nemam prave chude obdobie, nieco dobre sekne. Inak, ak neviete, ako vam to bude sediet, pozrite sa dobre na tu modelku, ako jej to sedi 🙂 Ja som videla, ako sa to foti, kde kamera nevidi, pripnu stipcami, nech to ma tu spravnu fazonu. Nehovoriac o tom, ze akosi sa vzdy netrafim, lebo mi to pripada nakoniec uplne ine, ked mi to pride, ako na obrazku. Takze radsej tesco a c and a, ked mi to nesadne, skusam dalej 🙂
@usiko ahoj...papaj pekne ako papas...drz sa delenej stravy...uzivaj si melasu🙂 my sme tu presvedcene o tom ze schudneme aj pekne napapkane...a mame uz aj vysledky🙂 niektore schudli uz jedneho cloveka...ine este len zacali ako ja...ale hlavne je ze chudnem...ked aj pomalsie....takze ty melasa a delena strava...a my zasa....krasne ranajky,desiatu,obedik aj s polievockou,olovrant a veceru....papa🙂a vela zdravia a prijemny pocit obmedzenia🙂
Ja som vlastne stastny clovek, ja som sa ani nestihla pourazat, lebo kym som sa k tej pani "delena strava" dostala precitat, tak to bolo zmazane adminom, tolko stastia 🙂 Koncim sem s prispievanim sama od seba, kto sa opyta na nieco s nasou temou, budem reagovat, ale bolo by fajn sa uz hromadne presunut tam a toto forum uz pouzivat cisto len ako naborove, co myslite? 🙂
ahojte dievcata🙂 🙂 vcera som dostala prvu pochvalu od muza..🙂 🙂hned som sa citila este o 10 kg lahsia🙂 🙂 🙂inak...vaha mi tiez od pondelka stoji...ale mali sme cestoviny a bola tam aj kukurica...tak asi to bude tym...nie???
()
potesil...a ten tvoj uz mal nejaky ubytok???
@macekovam no vidis,a ja sa napapam cestovim so smotanovym jogurtom alebo s kyslou smotanou a kukuricou a hraskom,vecer ako hlavne jedlo a neriesim, ci mi vaha nestoji z kukurice...lebo nestoji.....o tom to je,neriesit kazdu kaloriu....nejak si protirecis oproti tvojmu predchadzajucemu prispevku,ci?keby ste si boli nieco zobrali z toho,co som popisala a vyskusali......alebo aspon pouvazovali nad tym...ale nie, sa musite zbytocne urazit........ze preco niekto chudne aj ked si da cokoladovy jogurt a inemu stoji vaha ked si da kukuricu..........
Ono to je aj o tom, ze ked budete jest LEN zdrave jedla, tak raz vam ten cukor zacne chybat a budete pazrave......a zjete potom aj vola sladkeho...zazila som to, takze nevravim len tak z bludu.....obcas si teba dat nieco sladke, aj ked je polovica z toho zdrava a druha nie je...lebo telo to obcas potrebuje, hlavne zeny,a hlavne pred menzesom...ked im kolisu hormony.....
delenu stravu nepropagujem,nemusite,ak nechcete, len je to s nou velmi lahke a clovek je pocas nej zdravsi......ja maso nejem, takze mne nechyba so zemiakmi.......kazdy si najde svoju cestu, a verim, ze ju najdete aj vy...... 🙂
čafte, ja dnes len kuk, idem sa zase skolit, ale som potesena, po utorkovej zumbe sa konečne vaha pohla smerom dole, dufam, ze to do pondelka pojde takto dalej 🙂)
ahoj ja sa neurazam...nemam preco...je to tvoj nazor a to co sem pisem je ten moj....pytam sa na tu kukuricu preto lebo v tom nemam este celkom jasno ..ale to neznamena ze by som kukuricu jest nemohla....jasne ze mozem len si ju chcem zaradit tak aby to telu neprekazalo....ale inak....cestoviny s jogurtom??? sak to miesas skupiny ....nie??? tiez som v minulosti drzala delenu stravu a jednoducho mi nesadlo obmedzenie skupin....ja som skor masovy typ ...a hladala som nieco co by premna bolo to najlepsie,a jednoduche na dodrzanie...aby som znova neprisla k nazoru ze uz dalej nemozem....vevladzem....ze nestiham varit sebe inak a rodine inak lebo muz by mi nepristupil na delenu stravu...tak sa chcem prisposobit ja....a prisposobila som sa a zistila som ze sa to da ovela jednoduchsie ako som si kedykolvek pred tym myslela....ale neviem..preco pises sem nam...ked je tu aj tema delena strava??? co si sa tam neuchytila?? ci vas je tam malo a robis nabor ci ako??? my tu mame v tom dost jasno a asi si sem len zbludila...alebo zeby si pribrala a nevies ako schudnut??? zeby ti to pomaly prestavalo chutit??? ta delena strava??? nebola by si prva ani posledna...tiez som si tym presla...pa
Kto sem este raz prispeje z tabulkovych, dostane nejaky trest. A uz aj nech ste v sukromnej skupine. Rozmyslela som si to, tu uz ani neodpovedam, budem uz len presmerovavat, haug dohovorila som 🙂

@jojina11 dobrú noc
babuľky idem aj ja z tadeto, mám rozčítanú fajnú knihu tak sa idem na chviľku do toho ponoriť a pak hor sa na osem hodinový spánok 🙂 ...dobrú noc všetkým